Shoppaholicele Redouto-masochiste (107)
Raspunsuri - Pagina 18
miki68 spune:
Aissa, mai esti in CO?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
Eu is cam amarata ca am sunat la op si mi-au zis ca nu am nici un colet/scrisoare Cica, sa mai incerc luni
cristina d.
Jasmine spune:
nici eu n-am aviz si nu cred sa mai vina in dupa-amiaza asta.Ramane pe luni,probabil.Astept din 30 si 1.
ANKA-iasi spune:
eu trag o fuga azi la posta caci vinerea trecuta am fost fara aviz si am luat coletul.postasii erau plecati deja pe teren si daca avea aviz trebuia sa il gasesc in cutie,nu putea sti el ca am ridicat coletul...poate mi-l aducea luni,poate nu...asa ca ma duc iar la tanti cu o atentie e pachetul cu multe ieftineli asa ca ma roade curiozitatea
missdeutza spune:
Ce faceti fetelor? Ma puteti lamuri si pe mine cu ceva...blugii astia sunt simpli la spate?k nu as vrea sa-i iau si sa aiba briz brizuri pe buzunarehttp://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-on-n-est-pas-des-anges-denim-stretch-slim-taille-descendue.aspx?productid=324114921&documentid=299108&categoryid=22905201&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Roxana Claudia spune:
Eu vreau sa intreb ce-i cu "les prix rondes" si cand incepe perioada lor, ca suna taaaaare atractiv!!!!
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
aissa spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Aissa, mai esti in CO?
cristina d.
Nuuu, asta e deja a 2-a saptamana de cand am inceput munca, am si uitat ca am fost in CO. Din pacate dra mea e iar cu febra, de marti o tine asa, si azi am ramas acasa pt ca nu aveam cu cine sa o las (mama, unde o duc de regula, e si ea bolnava, a luat de la copii, a mea si al sora-mii).
mirunajr spune:
Pe mine chiar nu ma mai atrage nimic pe LR....Astept cumintica coletele si gata...
Am week-endul asta liber si ma tot gandesc unde s-o roiesc...la mare, la munte, nu ma pot decide
Jasmine spune:
quote:
citat din mesajul lui Roxana Claudia
Eu vreau sa intreb ce-i cu "les prix rondes" si cand incepe perioada lor, ca suna taaaaare atractiv!!!!
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
pai tocmai a inceput,uita-te pe site