Shoppaholicele Redouto-masochiste (107)
Raspunsuri - Pagina 13
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui ioana_77
mai e careva cu pachet din 26 nesosit? mi-e ciuda de mor daca nu vine
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai 2008
era mic? ca volum?
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui Viairo
miki ai retinut bine. la op 3 din podu ros am luat coletul.
sacoul roz la 1 euro vine pe umeras frumos ambalat si e f. ok. bluza cacharel e ok, dar in nici un caz cu face 100 e cat era initial. in rest am avut bluze pentru mama si camasi 3X pentru cumnat ca nu prea gaseste in alta parte.
sa curga coletele!
Vreau si eu coletele mele din 1!
Sacoul roz la care faci referire e acelasi cu cel galben (ca parca erau si roz)?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
rall spune:
Nu cred ca e ca cel galben. Era un sacou roz, parea grosut sau din material din ala mai tare si la reduceri mai erau doar marimile 50 si 52 parca
De abia astept si eu sa le vad
claujro spune:
Ma alatur in clubul celor care vrea coletele din 1.
Dupa ce reguli au ajuns coletele astea? Prietena mea din sectorul 5 a primit aviz inca de ieri, de ce la iasi au venit, de ce la unii da si la altii ba ?
Bratu Monica spune:
Am umplut cosul ,cavezi bine merge sit-ul!
Ma pot loga ,dar cand vreau sa intr-un pannier imi apare acum Desole!
Ca sa fac?
Monikka
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui Bratu Monica
Am umplut cosul ,cavezi bine merge sit-ul!
Ma pot loga ,dar cand vreau sa intr-un pannier imi apare acum Desole!
Ca sa fac?
Monikka
Unde merge site-ul? Ca toata ziua m-au innebunit cu bulina aia albastra cu prix rond, ba apare ba dispare...si la Aubaines cand e derniere demarque cand e deuxiemme demarque...
Viairo spune:
am primit un cod de reducere 15 din 30, cica pentru participarea la selectia a 10 produse preferate.