Prieteni pierduti in lumea larga...

Prieteni pierduti in lumea larga... | Autor: ANDRUSHKA

Link direct la acest mesaj

Aveti idee cum as putea sa dau ceva cautari online ca sa-mi gasesc prietenii si fostii colegi - unii au ramas in Ro , iar altii si-au luat lumea-n cap? Este vreun motor de cautare special? Stiu despre colegi.ro de multa vreme si mi-a fost de mare folos, dar vreau ceva mai mult...

Voi cum va cautati prietenii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Pe google ai incercat sa ii cauti dupa nume? "Xulescu Ionescu" de exemplu. Poate mai gasesti ceva asa - s-au inregistrat pe vreun site, au scris pe undeva adresa de e-mail...
In cartea de telefoane ai incercat pentru cei din Romania (paginialbe)? Macar poti sa ii cauti dupa numele parintilor si ii suni pe parinti - daca stii orasul si adresa.
Daca si-au schimbat numele, nu stiu ce ai putea face.
Poate aveti prieteni comuni? Si mai stie unul de altul..
Intalniri de 10 ani de la terminarea liceului, facultatii - s-au facut? Daca da, poate poti lua legatura cu cei care au organizat intalnirile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Ma tot joc de-a Google si Pagini Albe de cativa ani, dar n-am avut noroc, mai ales ca fetele probabil s-au maritat si si-au schimbat numele de familie, poate si orasul, poate si tara...Sunt oameni cu care n-am mai vorbit din gimnaziu sau liceu.Merci, Josefine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

poti incerca sa le gaseti parintii daca stii din ce oras sint. ei sint mai stabili in general si iti vor da informatii despre prietenele tale.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Mai greu o sa fie cu fostii iubiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

http://i.neogen.ro/

Fluturas coconas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

www.hi5.com
Aici mi-am gasit multi prieteni si colegi si din tara si plecati, de care nu mai stiam nimic.
Bafta.

Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
citat din mesajul lui ANDRUSHKA
Mai greu o sa fie cu fostii iubiti...*****************I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!
asa deci... Ia zi-le numele, ca cine stie, poate-si recunoaste cineva sotu' p-aci si te ajutaChiar o sa intru si eu pe site-urile postate sa vad peste cine dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rossiela spune:

Cauta pe www.ecolegi.ro/ sau colegiimei.ro/,succes

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui valen

quote:
citat din mesajul lui ANDRUSHKA

Mai greu o sa fie cu fostii iubiti...

asa deci... Ia zi-le numele, ca cine stie, poate-si recunoaste cineva sotu' p-aci si te ajuta

Ca bine zici. Dar in cazul asta mutam subiectul la Zona Zoster direct... Mai bine va spun prin ce orase am avut "treaba", ca sa mai reducem din efectiv si sa linistim multe persoane.

Multumesc pentru linkuri. Neogen este fostul colegi.ro, iar hi5 am crezut pana acum ca este numai pentru pustani, dar am vazut si babalaci de leatul meu pe-acolo,deci cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

aici se mai pot cauta persoane: http://www.123people.com
sau business aici: www.xing.com
Mult succes.

Mergi la inceput