urgent ! lenjerie Cotonella

urgent ! lenjerie Cotonella | Autor: tic_tac

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
s-ar putea sa plec maine spre Bucuresti si am nevoie de un obiect de lenjerie de la Cotonella, dar in ce magazine din Bucuresti gasesc o pereche de chiloti invizibili ?
si nu stiu unde sa caut ! sper sa am timp in vreo trei zile sa vad ceva. am gugalit pe net dar nu prea am informatii...
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Chiloti invizibili?

Scuza-ma ca nu pot sa te ajut, insa chiar m-a amuzat exprimarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cred ca se refera la faptul ca nu se vad cusaturile..sunt din aia "dintr-o bucata". De ce vrei musai Cotonelle, ca sunt si alte marci care au asa ceva?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Eu am gasit Cotonella, in Mag Victoria (culmea!), intr-unul din buticuturile de lenjerie intima de la etajul destinat damelor. Cautam o centurica care sa-mi mascheze burtica si am gasit de la Cotonella. Intr-adevar nu se vad cusaturile prin rochita daaaar nu ma prea ajuta cu burtica. Insa de cumparat am, cumparat-o.

Daca cauti chiloti (tanga sau clasic) fara cusaturi si care sa nu se vada prin haine, recomand cu mare caldura Triumph! Eu am de la ei pe 2 culori si-s f multumita.

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

chiar asa se numesc - chiloti "invisible"
aici sunt cei pe care i-am pipait cindva, in iarna
http://www.cotonella.it/web/prodotto.aspx?ItemId=691

cind i-am gasit nu i-am cumparat si acum nu mai au.
si nici nu cred ca mai aduc, ca nu-i prea baga in seama distribuitorul... in coltul asta de tara, adica Galati.

de la Triumph am gasit ceva, dar numai tanga si semitanga, albi, dublati, sunt prea grosi si incomozi. nu pot purta asa ceva, imi trebuie model clasic, intr-un singur strat, cei tanga imi aluneca intre fese...
dar as cumpara si alta marca, nu musai de la Cotonella, dar nu gasesc.
stiu ca in Bucuresti trebuie sa intru in centre comerciale mari sau magazine specializate, situate in afara centrelor.
sunt pretioase toate informatiile voastre, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Vrei sa ii iei pentru zi cu zi sau pentru o anumita tinuta? Sunt sintetici si nu te-as incuraja sa ii porti tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Daca ai timp incearca di la Debenhams...gasesti acolo solutii pt toate problemele..Sigur vei gasi si-un chilot invisible..
Daca nu, intra pe site-ul Victoria's Secret, si acolo gasesti lenjerie care sa rezolve toate viciile vestimentatiei..

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput