Shoppaholicele Redouto-masochiste (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pai mi se pare ca la ora 9.00 a Frantei baga noi reduceri, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeam spune:

buna dimineata la o cafea!si la o tigara(dar sa nu auda barbatu')
multumim de coduri!!!! si spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

chiar daca n-o sa bage reduceri noi eu tot dau azi o comanda ca trebuie musai sa-i iau carusel la patut lui bebe deci...orice ar fi dau comanda(de parca toate celelalte le-as avea si numai caruselul imi lipseste, dar...)

26+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nu, Clau. De obicei era 8 ora Fr, 9 ora noastra, dar probabil or sa faca ceva misculatii azi, in timpul zilei.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

nushu, sa stii ca toate produsele care le aveam in cos si care azi le-am gasit cu X erau de la copii. Un singur sutien am avut si ala a ramas valabil. Asa ca pregateste-te, la copii urmeaza schimbarile

miki
, adica o sa dam refresh-uri la greu, toata ziua?!

Mergi la inceput

Aaaaaaaa, de ce mi-era frica nu am scapat! Primul note d;avoir din viata mea , de 3.50 euro...din 15.07 pt comanda din 2.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

ANKA-iasi sau cine altcinev astie, cum se face filtrarea dupa pret pt toate produsele? Vreau sa le vad si eu pe cele de 1 eu.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

nici nu ma lasa sa ma conctez sa imi vad cosul, in plus la copii pe unde bantui eu sigur se coace ceva.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui claujro

Aaaaaaaa, de ce mi-era frica nu am scapat! Primul note d;avoir din viata mea , de 3.50 euro...din 15.07 pt comanda din 2.07

ahaaa...eu inca n-am si sper sa nu apara note d'avoir ca n-ai ce face cu 1,2 sau 3 euro cat e un produs comandat in zilele respective

pai la copii stau si eu cu okii acum dar miki are dreptate bagau reducerile la ora 8 a fr si 9 a noastra asa ca nush daca mai baga azi ceva

26+ DAVID

Mergi la inceput

Cu note d'avoir nu pot comanda direct pe net sa mi-i scada din valoarea comenzii?! Ca si asa am un cec de 26 euro cu care stau in dulap, ca nu mi l-au acceptat sa fac comanda pe mail.

Mergi la inceput