Shoppaholicele Redouto-masochiste (106)
Raspunsuri - Pagina 8
medeeam spune:
buna dimineata la o cafea!si la o tigara(dar sa nu auda barbatu')
multumim de coduri!!!! si spor la cumparaturi!
nushulica spune:
chiar daca n-o sa bage reduceri noi eu tot dau azi o comanda ca trebuie musai sa-i iau carusel la patut lui bebe deci...orice ar fi dau comanda(de parca toate celelalte le-as avea si numai caruselul imi lipseste, dar...)
26+ DAVID
miki68 spune:
Nu, Clau. De obicei era 8 ora Fr, 9 ora noastra, dar probabil or sa faca ceva misculatii azi, in timpul zilei.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
nushu, sa stii ca toate produsele care le aveam in cos si care azi le-am gasit cu X erau de la copii. Un singur sutien am avut si ala a ramas valabil. Asa ca pregateste-te, la copii urmeaza schimbarile
miki, adica o sa dam refresh-uri la greu, toata ziua?!
claujro spune:
Aaaaaaaa, de ce mi-era frica nu am scapat! Primul note d;avoir din viata mea , de 3.50 euro...din 15.07 pt comanda din 2.07
lbelciug spune:
ANKA-iasi sau cine altcinev astie, cum se face filtrarea dupa pret pt toate produsele? Vreau sa le vad si eu pe cele de 1 eu.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
alinam spune:
nici nu ma lasa sa ma conctez sa imi vad cosul, in plus la copii pe unde bantui eu sigur se coace ceva.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
Aaaaaaaa, de ce mi-era frica nu am scapat! Primul note d;avoir din viata mea , de 3.50 euro...din 15.07 pt comanda din 2.07
ahaaa...eu inca n-am si sper sa nu apara note d'avoir ca n-ai ce face cu 1,2 sau 3 euro cat e un produs comandat in zilele respective
pai la copii stau si eu cu okii acum dar miki are dreptate bagau reducerile la ora 8 a fr si 9 a noastra asa ca nush daca mai baga azi ceva
26+ DAVID
claujro spune:
Cu note d'avoir nu pot comanda direct pe net sa mi-i scada din valoarea comenzii?! Ca si asa am un cec de 26 euro cu care stau in dulap, ca nu mi l-au acceptat sa fac comanda pe mail.