Shoppaholicele Redouto-masochiste (106)
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
si eu am primit acelasi cod personalizat, cica e un cadou surpriza.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
claujro spune:
Am aviz pt comanda din 30. Cred. Sotul meu nu poate ajunge la posta asta-seara. Voi vedea maine dimineata ce e.
mirunajr spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
Am aviz pt comanda din 30. Cred. Sotul meu nu poate ajunge la posta asta-seara. Voi vedea maine dimineata ce e.
yupiiiiii....atunci o sa-l primesc si eu zilele astea
claujro spune:
Numai 30 poate sa fie. Urmatoarele 3 comenzi au fost date pe 1. Sau cu Lr nu poti sa stii niciodata. S-a mai intamplat sa vina comenzi anapoda, ca date. Eu sunt disperata ca am in el slipii pt copii si maine dimineata ei pleaca la mare. Daca nu e coletul din 30 ii trimit in...goala?!
ANKA-iasi spune:
deci ne asteptam si la pachetele de pe 1 saptamana asta,cu siguranta,caci nu sunt prea ocupati la cate comenzi au
Jasmine spune:
va informez ca am primit coletul din 30;n-am cine stie ce in el,cateva costume de baie pt verisoare si cadou geanta aia alba care e maaare!
miki68 spune:
Clau, sigur e coletul din 30 pt. ca eu am 2 comenzi pe 1, iar pt. unul din ele am un/o note d'avoir la care nu mi-a aparut inca bon d'achatu. Asa ca ma indoiesc ca le-au trimis pana acum. Iau ca exemplu comanda din 26 la care mi-a aparut bon d'achatu cu mai multe zile inainte de a primi coletul. Nu stiu cat de viabil e rationamentul meu
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui Jasmine
va informez ca am primit coletul din 30;n-am cine stie ce in el,cateva costume de baie pt verisoare si cadou geanta aia alba care e maaare!
Jas, am zis ca are juma de metru (geanta), dar macar e misto?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
aissa spune:
Eu nu raportez nik. Urmatorul colet asteptat e din 1 iulie asa ca de maine incolo sa vedem cand apare. M-am "multumit" azi cu un parfum pescuit de la esentedelux.
A, la geanta aia alba eu am emotii daca bareta e suficient de mare, ca nu suport gentile alea care stau lipite la subrat.