Shoppaholicele Redouto-masochiste (106)
Raspunsuri - Pagina 21
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Mey, da' tu te poti loga? Ca ne-or fi blocat iar astia conturile. Ptiu, ptiu! Fereasca-ne Sfantu!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Tot desole apare. Eu cred ca ne lucreaza in suivi, ne baga la toate rembursamente.
claujro spune:
Linistiti-va, ca nici nelogata nu pot pune produs in cos, e tehnica problema, nu au nimic cu romanii....
miki68 spune:
Claudia, incearca sa te loghezi pe contul cristinei si vezi daca se poate
cristina d.
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Claudia, incearca sa te loghezi pe contul cristinei si vezi daca se poate
cristina d.
Nu-i mai stiu parola.
felicia74 spune:
ma tineti minte ca nici anul trecut, pe vremea asta, nu ne puteam loga? Brrrr, ce motiv era!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miki68 spune:
am facut capitol noooou
cristina d.
claujro spune:
LES AUBAINES
Soldes Aubaines – 2ème démarque : jusqu’à -90% de réduction sur le prix catalogue Redoute des saisons antérieures.
Offre valable du 02/07/08 au 15/07/08, sur une sélection d'articles de la collection aubaines sur lesaubaines.Fr.
Aici scrie ca ieri ar fi tb sa se termine deuxiemme demarque pe aubaines...
Jasmine spune:
si la mine sunt dezolati,naiba sa-i ia;am vrut sa intru sa testez codul ala cu FDP=0 pe tricoul ala alb.
si apropos de gumarii aia,nu chiar toata lumea i-a luat anul trecut.Prin nu stiu ce minune,eu am reusit sa ma abtin
stivele de genti si alte cadouri inutile le duc si eu la tara si...Miki are dreptate : mai primesc niste oo,niste leguminoase din gradina,niste borcane de dulceata,care oricum imi convin mai mult decat cadourile de la LR.Daca nu procedam asa nu stiu ce ma faceam cu atatea cescute si farfurii.Plus genti,mai mari,mai mici...