Shoppaholicele Redouto-masochiste (106)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

In cazul meu,testat de mai multe ori,daca gasesc un cod interesant,cum a fost de exemplu si cel cu manusile,dar si altele,cand il testez,merge,dar la scurt timp,cand vreau sa dau o comanda cu codul respectiv,nu mai merge!Nu's ce urme las,dar nu ma mai lasa sa-l folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

apropo de codul dat de mine scrie ca ar fi activ doar 15 zile... asta am inteles eu cu franceza mea de balta

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui felicia74

hai bre ca e sort

Da,asa-i,da nu-i mocaaaaaaaaaaaa!Vreau gratis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Decat un sort sau 2 borcane prefer sa platesc 6 euro si sa iau geanta de musama sau niste cescute de cafea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

e valabil 3 sapt de la data trimiterii mailului.dar nu plangeti de pomana ca eu acum l-am testat pe contul sotului,caci el l-a primit,si nu misca nimic.nici nu imi zice ca nu se aplica dar nici nu scade vreun banut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
citat din mesajul lui claujro

Decat un sort sau 2 borcane prefer sa platesc 6 euro si sa iau geanta de musama sau niste cescute de cafea...

la cate comenzi am dat, am stive de cescute de cafea. De fapt si genti gramada. Chiar ce faceti cu ele? Eu pregatesc un transport ptr tara. Dar vor purta taranii sac LR, vai vai

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi

e valabil 3 sapt de la data trimiterii mailului.dar nu plangeti de pomana ca eu acum l-am testat pe contul sotului,caci el l-a primit,si nu misca nimic.nici nu imi zice ca nu se aplica dar nici nu scade vreun banut

nu-l testezi pe produsul potrivit

Mergi la inceput

quote:

quote:
citat din mesajul lui claujro

la cate comenzi am dat, am stive de cescute de cafea. De fapt si genti gramada. Chiar ce faceti cu ele? Eu pregatesc un transport ptr tara. Dar vor purta taranii sac LR, vai vai

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

asa-i dar si haine avem stiva si tot nu renuntam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

pe care produs daca nu e specificata nici o restrictie?!am mai primit fdp0,si daca era fara conditii mergea pe orice.astia de-acum ma obosesc...de unde sa stiu ce draq de produs tre` sa bag in cos???

Mergi la inceput

quote:

la cate comenzi am dat, am stive de cescute de cafea. De fapt si genti gramada.

Pai,de-aia e bune fedepeurili zero.Avem de tati felurili de cadoaie,vreau o iconomie la portofiel!

Mergi la inceput