Nou stil de viatza (217)
Raspunsuri - Pagina 6
gusta spune:
Anky la o scoala catolica,chiar daca noi nu suntem catolici am ales optiunea pentru ca ni s-a parut o scoala buna.Acuma o sa vedem.
Cine da o cafea ca mie mi se inchid ochi de somn si afara ploua maruntel asa de frumos.
Mai am o intrebare cum e cu traditia iti trebuie rochie,si mai ce ca eu nu stiu.
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
Salut! acum as avea nevoie de baietii aia cu care ne-a facut Anky cunostiinta odata, mai tineti minte??? da, aia ce calcau rufe ca am un munte si nu am nici cel mai mic cehf sa ma apuc de ele!!!
Ioana
tumpi, sa dea D-zeu sa fie totul bine, ma gandesc la voi!
Anda, stau 3 saptamani! plecam sau poimaine, sau sambata! abia astept si mai am atatea de facut!
liris, eu zic ca nu trebuie sa iti faci probleme, ca te descurci tu! asa ca, drum bun si distractie placuta acasa!
Marilena, pai ia-ti galben daca iti place! si mie imi place!
Gabi, frumoase si pozele si voi! sper sa ajung si io odata in Viena! da e asa nasol ca e la jumatatea drumului, si niciodata nu putem opri, vom merge insa odata special 2-3 zile! fa-i analize Marei pt linistea ta, si io cred ca nu are nimica!
Tzuni, daca crezi ca poti tine daneza, tine-o! si nu mai fii trista!
plec sa mai strang pe aici ca dupa aceea mergem pana la socrei cu bici!
pupici!
anky spune:
quote:
citat din mesajul lui gusta
Anky la o scoala catolica,chiar daca noi nu suntem catolici am ales optiunea pentru ca ni s-a parut o scoala buna.Acuma o sa vedem.
Cine da o cafea ca mie mi se inchid ochi de somn si afara ploua maruntel asa de frumos.
Mai am o intrebare cum e cu traditia iti trebuie rochie,si mai ce ca eu nu stiu.
Marilena si Mara Augusta
Te referi la nunta ?.Pai sa nu uiti buchetelul de flori care sa se asorteze cu rochita,palarioara,pantofi..etc.Nu stiu cum vrei sa te imbraci,vrei rochita(mireasa) sau compleu.?
Ai vazut ceva ce sa iti placa,te-ai gindit de unde sa iti cumperi rochita?
Daca vrei incearca la http://www.peek-cloppenburg.nl/nl/mode-stijl/ in Rotterdam sau daca nu ,iti cumperi ceva dragut in Ro.
Eu beau un ceai antioxidant dar iti dau si cafea daca vrei.
Da,scolile catolice sint bune.Inainte sa o inscriu pe Bianca,am fost pe la vreo trei scoli si tot pe cea catolica am ales-o.Mi-a placut din capul locului faptul ca sint mai bine organizate,am observat disciplina,curatenia de cum am intrat in scoala.In alta ordine de idei,fac tot felul de chestii faine de sarbatori.Noi sintem multumiti.
gusta spune:
Anky da la nunta ma refer.Si noi am ales scoala pentru ca poate ramane la pranz acolo,apoi e ingradita,diferite intrari,copii mari nu sunt cu cei mici,numai lucruri bune si de asta sper sa fie alegerea cea mai buna.
Cine mai vine la o cafeluta mica si la barfa.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Anky am vazut linkul,multumesc.M-am gandit la o rochita si cred ca o sa o iau din romania,voal sigur nu am sa am si nici palarie am sa imi pun in par niste clame(visez sa imi m-ai creasca) de incaltat nu stiu si un buchet mai mult numai stiu .
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Anky am vazut linkul,multumesc.M-am gandit la o rochita si cred ca o sa o iau din romania,voal sigur nu am sa am si nici palarie am sa imi pun in par niste clame(visez sa imi m-ai creasca) de incaltat nu stiu si un buchet mai mult numai stiu .
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
quote:
citat din mesajul lui gusta
Marilena si Mara Augusta
....inelele, si mirele de mina sa semnati hirtiile.Ah...si o floare din buchetul miresei la reverul mirelui,chef,voie buna si o zi frumoasa cu mult soare si caldura in inimile voastre
Daca vrei,te mai poti inspira de www.debruidssuite.nl/bruidsmode/collectie.php?pageNr=6&collectionId=3" target="_blank">aici in legatura cu rochia.Moamaa...ce mai imi plac mie combinatiile cu palarie
mephala30 spune:
tocmai ce m-am ridicat de la masa, sa-mi fie de bine!, am papat mamaligutza cu friptura de purcel slaba si branza de oi, tare bine a mers!
Tumpi, suntem cu gandul alaturi de tine si de sora ta, Doamne ajuta, sa primeasca vesti bune.
Claudia, spor la calcat; observ ca-ti place sa calci rufe, .
Delia, da, toate fetele au luat o bine-meritata pauza, , ce-s cu atatea rapoarte?
Carmen, Iustin & Teodor
Tzuni spune:
Deci se marita si Gusta.... Raman singura ne-luata...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos