Nou stil de viatza (217)
Raspunsuri - Pagina 3
justasmallkiss spune:
Neatza dragelor.Poftiti la cafelutza si ceai.Mi-a mers calculatorul de tot ....... sau mai bine zis nu mi-a mers mai deloc.
Claudia,Khristin si pui mic si dulce de Tzuni:La multi ani cu sanatate,fericire,bucurie si impliniri.
Va doresc o zi frumoasa si va trimit cate un pupik.Revin mai tarziu.
mephala30 spune:
neatza, mersi Delia de ceai. Sa inteleg ca ne vom delecta cu episoadele povestite de tine numai in weekend?
Sau urmeaza unul lung de tot, dupa excursia in Cambogia?
Marilena, vezi si tu ce-ti place, sunt convinsa ca vei fi o miresica tare frumusica.
Tzuni, de unde vin gandurile astea? Si io am primit complimente de genul "te-ai cam ingrasat dar iti sta bine" si incerc sa ma mobilizez, sa fac ceva ca sa slabesc. Ideea e ca nu ma dau batuta...asa trebuie sa faci si tu.
O daneza ar fi ideala, dar acum e sezonul fructelor, legumelor, io zic ca ar trebui sa profiti de ele.
Khristin, sarcina usoara si noi vom fi aici cand vei fi pregatita sa ne intalnesti, :).
Liris, hai mai, esti puternica, prea usor nu-ti va fi, dar nici prea greu nu este, :).
Carmen, Iustin & Teodor
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
Vik, doar am gustat - adica am bagat o lingura in budinca si am lins-o. Era 12 noaptea si as fi mancat toata cratita! Nu era foarte calorica, caci am folosit branza de vaci slaba amestecata cu iaurt si numai o lingura de zahar brun... dar astea erau ascunse printre paste si mai era si miezul noptii.
Raport: 63.7; sunt blocata la aceasta greutate.... orice as face, ma intorc numai si numai la ea.
Tzuni, daca ai timp, sala face intr-adevar minuni. Recomandarea mea este insa sa faci aerobic sau tae-bo si nu aparate. La teorie sunt si eu foarte bine pregatita.... dar din experienta iti spun ca aerobicul face minuni.
Incerc sa pun pozele pe webshots.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
Vik, doar am gustat - adica am bagat o lingura in budinca si am lins-o. Era 12 noaptea si as fi mancat toata cratita! Nu era foarte calorica, caci am folosit branza de vaci slaba amestecata cu iaurt si numai o lingura de zahar brun... dar astea erau ascunse printre paste si mai era si miezul noptii.
Raport: 63.7; sunt blocata la aceasta greutate.... orice as face, ma intorc numai si numai la ea.
Tzuni, daca ai timp, sala face intr-adevar minuni. Recomandarea mea este insa sa faci aerobic sau tae-bo si nu aparate. La teorie sunt si eu foarte bine pregatita.... dar din experienta iti spun ca aerobicul face minuni.
Incerc sa pun pozele pe webshots.
Gabi
Tzuni spune:
Neata, fetelor!
Multumesc pt incurajari! Trebuie insa sa fac cateva precizari:
Vikinga, departe de mine gandul perfectiunii! Dar fac parte dintr-o familie pufoasa, am tendinta de ingrasare si kilele care se aseaza pe mine se vad. Nu mai incap in haine, obosesc usor, transpir.... Nu-mi place cum ma simt fizic. Mai mult decat cum arat.
Delidana, Gabrielama, fac sport. De ex ieri am facut asa: 30 min aerobic cu greutati, 30 min stepper, 20 min bicicleta, 100 abdomene, 100 genoflexuni. O tin asa de o saptamana. Pedometrul arata in fiecare zi peste 5.000 de pasi. Dar...gresesc cu mancarea, cu tentatiile carora nu le fac fata...
Mephala, mie nu-mi spune nimeni cu admiratie ca m-am ingrasat. Chiar daca sunt inalta... Inalta si masiva ...arat ca un dulap. Daneza ma ajuta ca-mi spune exact ce sa mananc, orarul meselor...si eu am nevoie de astfel de disciplina riguroasa. Altfel mananc haotic si pic usor in pacate culinare...
Oooooof!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Delidana spune:
M-am intors de la sala, si flaminda. Am facut 1 ora de Tai-Chi si 1 ora de cardio + . La prima ora era sa ma bufneasca risul, sint niste miscari foarte amuzante in Tai-Chi, totul se face cu viteza melcului beat , inchipuiti-va cum ar fi sa alergati cu incetinitorul. Am fost 2 eleve + profesorul, intr-o sala dreptunghiulara cu oglinzi pe 3 parti asa ca m-am vazut in toata "splendoarea". Nu-i nimic, ma consolez ca sint pe drumul cel bun.
Tzuni, ca sa fii ferita de tentatii nu mai cumpara prostii, ci doar lucruri sanatoase si continua cu sportul. Fa-ti meniuri scrise, ca tot esti tu cu organizarea pe hirtie si nu te abate de la ele. Haide ca poti, esti de prea mult timp in starea asta depresiva si nu-i bine, mai ales ca se poate rezolva, nu-i un capat de lume. Poti sa incepi prin a ne scrie mai des, ce zici?
Anky, Gabi, mi-ati facut pofta de dulciuri..., dar nu ma las, mi-am luat fructe azi si daca am chef de ceva bun imi fac un shake.
Anda, spor la treburi, stiu ca esti ocupata pina peste cap.
Khristin, ce frumos, o sa ai pereche, fetita si baietel.
Carmen, ce mai face Iustin?
Voi povesti despre calatoria in Cambodia si daca imi ies, voi pune si poze.
Gusta, hai la o vorba.
Ioana, esti in concediu sau la munca?
Zuzi, tu ce ne mai zici?
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Gabrielama spune:
Doamnelor,
Iaca si pozele de la Viena:
http://community.webshots.com/album/564118319piqpUn
Gabi
gusta spune:
Neatza.
Raport 61kg vaca nu altceva.
SI eu ma gandeam sa imi iau o rochita galbena e clar ca sunt dusa rau.Dar o sa fie o alege grea.
Tzuni ce spui tu de kg sa spun eu ca numai incap decat in niste blugi restu nimic.SI ar trebui sa ma mobilizez de unde.Aseara am bagat o cutie de bomboane blegiene.Sunt o animaluta care numai gandeste.
Carmen eu deja ma gandesc sa fac o saptamana de legume si fructe ca nu se mai poate ,dar vointa pauza.
Delia sunt aici fac liste si tot asa.Mai am un hop diseara sa vad daca sala unde vrem sa facem e libera si dupa gata ma linistesc si cand vin inapoi e alta alergatura.
Gabriela nici numai pot sa citesc mesaje cu mancare ca mie imi e deja pofta si nu ma pot abtine sa nu imi fac.
Va multumesc mult din suflet de urari.Stiu nu sunt la prima casatorie dar parca e totusi ceva special.
Tzuni imi pare rau ca ma ia olandezu ,dar tu ramai tot dragostea mea.Lasa sa vezi ca ne ambitionam impreuna si slabim noi.
Mai revin ca ma duc dupa copil la gradi.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Deci, asa cum spuneam nu ma pot tine deoparte. Nu pot sa o las pe Tzunica asa amarata, pe Marilena fara un pupic, pe Gabi fara un Wooow....
Deci:
Tzuni: n-are rost sa pici asa, zau. Ar trebui sa: intelegi ca sportul duce la cresterea masei musculare care e mai grea decat grasimea, scrii in fiecare zi meniul tot, cu tot cu abateri ca asa il constientizezi si tu, sa fii optimista.
Marilena: asa ma bucur pentru tine...Dar, nu ma pot abtine sa nu te trag de urechi - nu te puteai opri la 1-2 bomboane?
Gabi: wow again - sunteti tare frumusei. Sa ai o saptamana minunata.
Carmen: tu esti in pauza de remotivare cu slabitul?
Delia: dupa cum vezi, ocupata neocupata nu ma pot tine de cuvant si tot imi fur 5 minute sa va scriu
Vic: sa ne zici ce ai pregatit
Zuzic: un pupic iti trimit. Cum merge sportul? Meniurile?
Criss: esti bine?
Ioana: ce faci?
Tumpi: mai poti?
Claudia: cat stai in tara?
Laura: mai ai?
Violeta, Diana: o zi buna va doresc.
De cantarit nu m-am cantarit azi, asa ca nu am ce raporta.
Meniul:
o chifla mica (facuta acasa) cu mozarela, sunca degresata cu piper si varza; 2 felii de pepene galben
paste cu peste, ardei si ceapa in sos de soia
salata de ou cu cartofi, inghetata, pepene rosu - 1 felie
Va pup pe toate si sper sa aveti o zi minunata,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
madelaine77 spune:
Salutare natiune.
Intru in viteza pentru raport: 65,3 kg
Luni nopatea piticotul meu a facut febra 40 si am ajuns cu el de urgenta la spital pentru ca nu reuseam deloc sa-i scad febra,desi ii pusesem supozitor cu algocalmin, ii dadusem totate antitermicele posibile, i-am facut impachetari si i-am pus sosete cu otet...
A facut o amigdalita urata si acum luam antibiotic si antitermice la greu.
Meph, scuze ca nu am citit din urma...ce face piticotul? Cum a fost operatia? Am tot stat cu gandul la voi, dar nu am avut cum sa ma desprind de Roli...efectiv sunt socata de cum se uscau cearceafurile ude pe el...
Gabi, frumoase pozele de la Viena.
Tzunica, fruntea sus si apuca-te de daneza. Suntem aici cu hey-ruuuuuuuuup
Gata fetelor, fug acasa la pitic ca am trecut pe la birou sa-mi iau laptopul si vad ca ma intind la vorbe.
Va pup pe toate si sper de maine sa fim si noi mai bine.