Henna ????

Henna ???? | Autor: Florinini

Link direct la acest mesaj

Fetelor cochetelor, eu am asa un conservatorism in mine incat refuz sa ma vopsesc...am si unele motive, am parul uscat, aspru si incepe sa se vada "albul" big time. Sunt bruneta, dar daca mai stau mult fara sa ma colorez o sa ajung ca si amestecul de sare si piper
Vopseaua dupa cate inteleg usuca parul si mai mult, am folosit cativa ani in urma Henna roscat pe par negru si iesea o culoare tare frumoasa, firele albe devenind un roscovane!!!
Acum nu stiu de unde sa mai gasesc Henna??? sau poate stiti voi o vopsea buna...mentionez ca imi mai si cade parul...toate sunt pe "capul" meu

Florinini si David (13.01.2006)
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Henna n-am mai vazut de f.multi ani.Sunt multe idei preconcepute cu vopseaua:ca distruge parul,ca il arde ,ca o sa cada..Eu ma vospsesc de 18 ani si nu s-a intamplat nimic din toate astea,desi nu intotdeauna am folosit vopsele de marca.Parul arata mai stralucitor,radacina se intaraste,(asa mi se pare mie)unde mai pui ca te simti altfel ca femeie cand iti schimbi imaginea.Eu zic sa-ti faci curaj,cunpara-ti o vopsea buna,cere sfatul si altcuiva in privinta nuantei si ..da-i bataie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sarasvati spune:

Henna gasesti la magazinele gen plafar, de ex. la Ki Life din piata Amzei, daca stai in Bucuresti; eu am luat o data si de la Carrefour. Insa din cate stiu eu si henna poate sa usuce parul. Nici eu n-am folosit niciodata vopsea, m-am dat cu henna de cateva ori, pe par saten, si a iesit o nuanta foarte placuta, cu firele albe blond-roscate. Se gaseste fie henna simpla, fie combinata cu alte plante, pentru diverse nuante. E bine sa eviti insa henna neagra, care poate contine o substanta daunatoare (PPD). Iti urez succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Egipt. Daca merge cineva in vacanta acolo, roaga sa-ti aduca. Acolo se fac tatuaje cu henna. In urma cu cativa ani, cand am fost in Egipt, am adus si eu o punga plina pt o prietena care se vopseste cu henna. Si ai garantia ca e suta la suta naturala.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor, multumesc ptr. informatii, astazi o sa incerc la Natura plant la Hanul lui Manuc sa gasesc Henna.Din Egipt nu am cum sa o aduc ar fi super daca as putea!!!
Pupici la toate si sa fiti mereu frumoase

Florinini si David (13.01.2006)
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Sigur vei gasi henna la plafarul respectiv. Eu nu sunt asa de sigura ca usuca parul, henna e recomandata si ca tratament pentru regenerarea parului. Eu am folosit henna acum 2 luni si nu mai cade atat de mult ca inainte, intr-adevar parul mi se pare mai uscat dar cred ca e din cauza soarelui si nu a vopselei, firele albe au ramas albe.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput