vreau sa devin blonda!
Raspunsuri - Pagina 2
rhoneea spune:
In primul rand daca vrei sa te faci blonda in nici un caz nu vei aplica o vopsea cu nuanta de blond pe un par inchis la culoare.Nu numai ca risti ca nuanta de blond sa fie de culoare cacanie dar ai putea arata ca un pui de bogdaprosti.Ar fi o schimbare de look mult prea drastica si trebuie sa o iei incet.Ceea ce doresti tu sa faci necesita timp.
Ce stiu de la salonul cumnatei mele:
-mai intai incepi prin a-ti face suvite.La inceput putine si treptat pana devii blonda.Apoi aplici vopseaua cu nuanta de blond dorita.
Nu uita ca blondul trebuie intretinut,e o culoare foarte pretentioasa,altfel pe parcurs culoarea se inchide.
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
anky spune:
quote:
citat din mesajul lui rory76
Eu am tenul mai inchis, exact ca Nicoleta Luciu, parul acum este negru-din nascare era saten inchis spre roscat-uf, ce par super aveam cand eram copil! Lung, des, sanatos, cu nuante roscate!Dupa atatea vopsiri...nu mai e chiar sanatos saracu'! Chiar am auzit si eu de Cristi Pascu, dar nu stiam ce mana are.Daca zici tu,Carrye, ca e bun, as merge la el, macar sa imi iasa ceva frumos, ca al meu se supara daca iese nasol, ca el zice ca mie imi sta bine bruneta!Dar mie imi plac mult blondele, mi se par asa, sexy, parca aduc voie buna cand le vezi, relaxare, vacanta...Mai imi pun si silicoane si pazea!!!
"sky is the limit!"
Eu zic sa ramii bruneta daca ai tenul inchis,nu iti v-a sta bine blonda, cum nici blondelor cu tenul deschis nu le sta bine brunete.Fiecare cu sarmul ei personal
Silicoane poti sa iti pui si daca esti bruneta.
Anca, mami de Bianca si Cris
FELICITY05 spune:
Buna ,daca te intereseaza scrie-mi pe PM si iti dau o adresa de internet unde poti vedea 250 de freze si foarte multe culori...pe tine ...iti pui poza si vezi exact ce ti se potriveste...vei fii placut surprinsa .Te pup
angipangi spune:
si eu vreau adresa
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
giulia81 spune:
buna, fetele!
si eu am fost vopsita cu negru-albastrui vreo 10 ani, acum sunt blonda.recunosc ca am mai avvut 2 tentative de a-mi decolora parul, si ambele au esuat culminand cu taierea parului lung.dar m-am invatat minte, acum stiu cum sa fac sa nu imi distrug parl si fara sa dau milioane la salonul de coafura.la un salon mi-au cerut 750ron, ca sa ma faca blonda, desi parul meu nu mai era negru ci un saten deschis.
deci iata cum am procedat eu:
m-am suvitzat cu vopsea de par blonda care avea si decolorant, deci nu doar cu pudra decoloranta pt ca daca folosesti doar pudra iti arzi parul.deci, mi-am pus suvitze acasa, cu ajutorul unei casti de vreo 5-6 ori, asta in decurs de vreo 4 luni.am ajuns la o culoare aramie peste care am dat cu blond cenusiu si mi-a iesit suuuuper fain.
ffff important insa e sa iti tai varfurile periodic si sa folosesti neaparat o masca de par, cea de la Gliss e fff buna.
iti doresc bafta si un par cat mai sanatos si blond!
pup
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."