Iritatie urata la linia chilotului

Iritatie urata la linia chilotului | Autor: deya

Link direct la acest mesaj

Ca de obicei m-am epilat cu ceara....motive ca ar fi fost ceara veche nu sunt caci atunci schimbase ceara....dar cresc firele si m-am umplut de bubite.De obicei ma dau cu crema de corp dupa dus...acu m-am duat si cu pudra de bb ....arata foarte rau si mancarimi sa nu mai vorbesc...chiar nu stiu de la ce sa fie....
Aveti vreo idee,va rog cu ce sa ma dau?

ps:Lenjerie am purtat numai de bumbac.
Va multumesc.Astept sfaturi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Offf Deya, vezi ca si eu am patit aceiasi chestie la epilatul inghinal.. Era extrem de cald cand m-am epilat si m-am iritat rau de tot si m-am umplut de bubite. Eu m-am dat cu crema neparfumata de la Dove (tinuta la frigider) dupa fiecare dus si am scapat in cateva zile. Acuma mi-e frica sa ma epilez iar .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erica33 spune:

quote:
citat din mesajul lui deya

Ca de obicei m-am epilat cu ceara....motive ca ar fi fost ceara veche nu sunt caci atunci schimbase ceara....dar cresc firele si m-am umplut de bubite.De obicei ma dau cu crema de corp dupa dus...acu m-am duat si cu pudra de bb ....arata foarte rau si mancarimi sa nu mai vorbesc...chiar nu stiu de la ce sa fie....
Aveti vreo idee,va rog cu ce sa ma dau?

ps:Lenjerie am purtat numai de bumbac.
Va multumesc.Astept sfaturi
eu am facut char foliculita....exista baneocin crema...si in casa fara chilotei..sau oximed...bafta...ai sa scapi si de asta....

deya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

merge un gel aftershave impotriva iritatiilor, eu (de fapt nu eu, ma rog) am de la Avon.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Va multumesc pentru sugestii...sper sa treaca...ca merg si la mare da in halu nu stiu cum ma mai expun si la soare.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Acum 2 ani cand am venit in Romania am patit la fel. Nu stiu ce se intampla dar mi s-a parut ca igiena a incept sa lase mult de dorit in unele SPA-uri ma rog centre de infrumusetare daca vreti.
Am avut de tras ceva cu bubitele alea mai ales ca eram gravida si nu puteam sa-mi vad partea inghinala...decat in oglinda. De regula ma fac singura acasa cu ceara de unica folosinta mai ales inghinal si axile daca nu are vreo colega timp de mine. Lucrez ca estetician in Toronto si sa stiti ca aici epilarile mai sensibile se fac cu manusi, asa ca nu era necesar sa fie ceara schimbata, mai trebuia si tanti aia sa se fi spalat pe mani. Daca te expui la soare acum nu stiu ce sa zic nu este tocmai indicat, in schim sarea din mare s-ar putea sa te ajute sa se usuce bubitele.
Fii atenta daca la urmatoarea epilare patesti la fel (indicat este cu ceara de unica folosinta luata cu niste benzi de material de bumbac). Daca iti ies din nou bubitele eu zic sa consulti un medic pentru ca in cazul meu dupa nastere a trebuit sa fac un tratament cu antibiotice. Noroc am avut cu faptul ca toata minunea asta nu a afectat pe bebe si nici laptele meu decat calitativ vorbind (BB probabil simtise diferenta de gust si mi-a facut nazuri 2 zile). Nu vreau sa te sperii dar eu am patit-o. Incearca acum sa-ti dai cu o pudra pe baza de Baneocin parca se numeste in Romania iar dupa fiecare epilare sau pedicura facuta pe la centrele de infrumusetare sa te dai pe piele.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

mi-ro
ps:eu m-am uitat pe profilu tau de hi5 daca iti apare un anume cristi...e fratele meu ca eu nu am cont,so don't worry

Mergi la inceput