Intrebare??!!!

Intrebare??!!! | Autor: Life

Link direct la acest mesaj

Buna !!

Am o intrebare..Am ovarele putin umflate si mi'a dat doctoritza tratament cu niste pastile si ovule asta inainte de o interventie ERAD care va trebui sa o fac..si vroiam sa intreb daca nu este indicat sa ai relatii sexuale pe timpul tratamentului..ca vine prietenul meu la mine si nu ne'am mai vazut de mult timp si nush daca sa stau cuminte sau nu:P
Ms!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Life, eu stiu ca pe durata tratamentului cu orice fel de ovule , no . Citeste prospectul lor, acolo ar trebui sa scrie. Ce e intervenia ERAD?

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

life, in profilulu pe care l-ai completat ai scris ca ai 13 ani... oare chiar asa o fi, daca tu te gandesti la sex, si deja ai probleme cu ovarele umflate... Doamne, ce in urma am ramas eu... la varsta ta, eu cred ca inca mai credeam ca pe bebe ii aduce barza .
in fine, nu te judec... pur si simplu am ramas surprinsa.
cat despre tratamentul cu ovule si sexul... la o simpla cautare pe google imi apar mii de pagini in care scrie acelasi lucru NO SEX! dar, la ce doctorita ai fost tu, daca nu ti-a spus nici macar atata lucru?
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
citat din mesajul lui gabytza25

life, in profilulu pe care l-ai completat ai scris ca ai 13 ani... oare chiar asa o fi, daca tu te gandesti la sex, si deja ai probleme cu ovarele umflate... Doamne, ce in urma am ramas eu... la varsta ta, eu cred ca inca mai credeam ca pe bebe ii aduce barza .

Gaby, asa scrie in profil, 13 ani, la toti membrii care nu si-au completat data nasterii. Ai fost simpatica la faza asta!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

quote:
citat din mesajul lui Laura25

quote:
citat din mesajul lui gabytza25

Gaby, asa scrie in profil, 13 ani, la toti membrii care nu si-au completat data nasterii. Ai fost simpatica la faza asta!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

in cazul asta... IMI CER SCUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Life spune:

:)) nu am 13 ..am 19 :P (Am rezolvat cu data,gata ;)) )..Nu a zis doctoritza nimic de relatiile sexuale..Stiu ca unele ovule afecteaza latexul atat dar nu stiam ca nu e indicat sa faci ceva.
ERAD e o interventie pe col..am o leziune acolo care trebuie "rasa".
Oricum,mai bine am sa stau cuminte ca nu vreau dupaceea complicatii sau cine stie.Multumesc pt raspunsuri!

Mergi la inceput