Va rog din tot sufletul meu spuneti-mi si mie ce experiente ati avut cu anesteziile epidurale la Polizu, ce stiti despre anestezistii de acolo?Va multumesc.
buna
eu am nascut acum 2 ani cu epidurala. dr anestezista se cheama dr dumitru. a venit de acasa special pentru mine si de cand mi-a pus epidurala si pana s-a terminat totul (vreo 4 ore) nu s-a dezlipit de langa mine. are mana usoara, nu am simtit nimic cand mi-a montat epidurala, iar dozajul a fost bine gandit, ultima picatura mi-a dat-o dupa ce a iesit bb si eu am adormit. o doctorita super, sufletista, cat am stat in spital a venit sa ma vada zilnic. plus ca a facut la poante cu sotul meu ca nu puteam sa imping de atata ras!
mada
Pentru Mamadum
Eu sint un baietel voinic si voi veni pe lume cam peste trei saptamani.
Mamicuta mea e cam speriata rau de momentul incare voi scoate nasucul in lume.Crezi ca doamna ta doctor ar putea o ajute si pe mamicuta mea? Daca da atunci o sa aranjez cu tata de o viza pentru ea ca tare mult mi-a placut povestea ta.
Cu drag,un prichindel pe nume
Alex ,Wellington
Draga Alex
spune-i mamei tale ca si mie mi-a fost o frica teribila de nastere, 9 luni m-am rugat de doctorita sa-mi faca cezariana, chiar si inainte de epidurala o rugam cu cezariana. pana la urma a fost super si a iesit foarte bine. de fapt a iesit o MARA, care acum are 2 ani si 1 luna
nastere usoara
mada
Eu am nascut la Polizu cu epidurala si a fost bine.
durerea se mai atenueaza dar cand este varful contractiei , o cam sii.
eu recomand epidurala.
Madalina
am uitat sa-ti spun ca am nascut cu dr.Herghelegiu si la anestezie cu dr. Costache Steriade
Madalina
va multumesc pentru raspunsuri, si cam cit ati dat la doctori?inclusiv anestezistul, asistente, moasa?