Shoppaholicele Redouto-masochiste (104)
Raspunsuri - Pagina 20
maimu spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Maimu, mersi. Noi ii avem pe rosu si ideea era sa aflam, mai sunt albi dupa purtare, spalare?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
da arata la fel ,dar i-am spalat numai 1 data - nu erau de sezon anul trecut cd i-am luat s-au comportat bine ma gandeam chiar sa-i bag in clor putin dar nu am facut-o pana acum...
miki68 spune:
Buma dimineata! Eu m-am trezit de la 6,15 Imi batea soarele-n oki si m-am ridicat sa trag parasolarul si mi-a zburat somnul. Am baut deja un ness, am papat, ma pregatesc de-al doilea ness...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mirunajr spune:
Clau, miki Cu ce va mai delectati voi???
Eu sint la birou, ma pregatesc de o sedinta, dar revin repede sper...
Sa va povestesc aventurile mele cu banca....la ei era problema de puteam eu da comenzi ieri...
nushulica spune:
neata !!!
era sa va zic burtici
clau cand plecati in vacanta?
ella merci de intrebare , burtica e bine , bebe la fel, isi vede de gimnastica lui zilnica ma trezeste dimineata cu noaptea in cap si seara nu ma lasa sa dorm dar ma simt f bine din punctul asta de vedere
in schimb am inceput sa dorm destul de rau(nu tot timpul, am nopti si nopti) cu perne pe sub burta pe sub fund printre picioare stiti si voi
ma seaca amarata mea de otitta 2 zile ma doare urechea o zi nu, am inceput sa merg cu dopuri in ureche noroc ca stau mai mult in casa
a venit vreo comanda din 29? ca sincer abia astept sa rascolesc coletul cu hainute pt pui nu ma mai satur sa-i cumpar
26+ DAVID
claujro spune:
nushu, ma bucur ca mai citesc vesti despre tine. cu dormitul, da, cunoastem toate problema. iar otita...e normal, sistemul tau imunitar e slabit acum si de aceea te supara otita aia. totul se duce sa-l protejeze pe bb , tu esti pe locul 2. cum suporti caldura?!
plecam in jur de 20 in vacanta, vreo 2 saptamani ca sotul meu are numai "idei", acum vrea sa mergem si in Elvetia, la intoarcere
miruna, eu nu ma delectez cu nimic...bantui fara rost pe aici, dar tu lucrezi si duminica?????