Burtiera sau lenjerie corectoare
Fetelor am o intrebare, am nascut de curand (natural) al treilea copil si sincer as vrea sa folosesc o burtiera, am vazut pe net ceva chiar gen lenjerie corectoare, stiti voi
de genul acela mamaie, dar care se muleaza super pe corp, as vrea daca se poate sa-mi spuna cineva care a mai folosit dupa nastere, si evident daca sunt contraindicatii, aici moasele mi-au spus ca in principiu este ok, numai sa o suport eu.
Deci a folosit cineva acest gen de sustinere a burticii
multumesc mult,
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Raspunsuri
Mindy spune:
Eu am avut o centura de sustinere burta de gravide care se convertea in burtiera dupa nastere. M-a ajutat mult pt ca burta s-a retras f repede si frumos. O purtam si noaptea imediat ddupa nastere si inca citeva saptamini dupa.
Era iarna, daca era vara nu stiu cum o suportam.
Nu cred ca sint contraindicatii, foloseste-o cu incredere.
Ar fi bine daca ai avea cine sa ti-o imprumute ca sa vezi daca merita sa o cumperi.
Am mai incercat si ciorapi dinaceia de la genunchi in sus care aplatizeaza si burta, dar nu i-am suportat, muream de cald si mincarime. Dar corpul arata f bine si parca pierzi vreo doi centimetri la burta si talie, hainele au alta tinuta, mai ales o camasa eleganta.
ilse spune:
Multumesc mult Mindy, da, as vrea sa o port, caci dupa 3 sarcini cam greu fara ceva ajutor
, am citit ca si Gwyneth Paltrow ar fi purtat.
Cu caldura nu este deocamdata nicio problema, aici inca sunt 20 de grade si nu cred ca va fi o vara prea calduroasa,cel putin sper
.
multumesc,
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Iubika spune:
Stiu ca deja o sa sune a reclama, dar poate vrei sa incerci un produs de la Lytess. Uite aici ce folosesc eu.
Bine, nu am nascut, dar se vede rezultatul pe piele ![]()
Aici aberez eu...
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
lalilu spune:
Eu am doua cezariene. Dupa fiecare nastere am purtat burtiera ca 1 an de zile. Zi si noapte. Rezultatele; nu am pic de burta. In timp, mai slabeam, burta se tragea, iar eu cumparam alta burtiera, mai mica.Apoi am inceput sa le stramtez singura. Oricum, rezultatele au fost foarte bune. A fost greu la inceput dar m am obisnuit cu ea. Cand, dupa un an, am renuntat la ea, ca nu mai era nevoie, m-am simtit dezbracata, la propriu, parca lipsea o bucata din mine.Am inceput sa o port la cateva zile dupa cezariana.
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
cristina1975 spune:
Am si eu o intrebare : daca iau burtiera la 4 ani dupa ce am nascut se mai trage burta?
anky spune:
quote:
citat din mesajul lui cristina1975
Am si eu o intrebare : daca iau burtiera la 4 ani dupa ce am nascut se mai trage burta?
Cristina
Eu zic sa lasi burtiera si sa te apuci de abdomene la greu,zilnic chiar.