Burtiera sau lenjerie corectoare
Fetelor am o intrebare, am nascut de curand (natural) al treilea copil si sincer as vrea sa folosesc o burtiera, am vazut pe net ceva chiar gen lenjerie corectoare, stiti voi de genul acela mamaie, dar care se muleaza super pe corp, as vrea daca se poate sa-mi spuna cineva care a mai folosit dupa nastere, si evident daca sunt contraindicatii, aici moasele mi-au spus ca in principiu este ok, numai sa o suport eu.
Deci a folosit cineva acest gen de sustinere a burticii
multumesc mult,
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Raspunsuri
Mindy spune:
Eu am avut o centura de sustinere burta de gravide care se convertea in burtiera dupa nastere. M-a ajutat mult pt ca burta s-a retras f repede si frumos. O purtam si noaptea imediat ddupa nastere si inca citeva saptamini dupa.
Era iarna, daca era vara nu stiu cum o suportam.
Nu cred ca sint contraindicatii, foloseste-o cu incredere.
Ar fi bine daca ai avea cine sa ti-o imprumute ca sa vezi daca merita sa o cumperi.
Am mai incercat si ciorapi dinaceia de la genunchi in sus care aplatizeaza si burta, dar nu i-am suportat, muream de cald si mincarime. Dar corpul arata f bine si parca pierzi vreo doi centimetri la burta si talie, hainele au alta tinuta, mai ales o camasa eleganta.
ilse spune:
Multumesc mult Mindy, da, as vrea sa o port, caci dupa 3 sarcini cam greu fara ceva ajutor, am citit ca si Gwyneth Paltrow ar fi purtat.
Cu caldura nu este deocamdata nicio problema, aici inca sunt 20 de grade si nu cred ca va fi o vara prea calduroasa,cel putin sper.
multumesc,
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Iubika spune:
Stiu ca deja o sa sune a reclama, dar poate vrei sa incerci un produs de la Lytess. Uite aici ce folosesc eu.
Bine, nu am nascut, dar se vede rezultatul pe piele
Aici aberez eu...
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
lalilu spune:
Eu am doua cezariene. Dupa fiecare nastere am purtat burtiera ca 1 an de zile. Zi si noapte. Rezultatele; nu am pic de burta. In timp, mai slabeam, burta se tragea, iar eu cumparam alta burtiera, mai mica.Apoi am inceput sa le stramtez singura. Oricum, rezultatele au fost foarte bune. A fost greu la inceput dar m am obisnuit cu ea. Cand, dupa un an, am renuntat la ea, ca nu mai era nevoie, m-am simtit dezbracata, la propriu, parca lipsea o bucata din mine.Am inceput sa o port la cateva zile dupa cezariana.
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
cristina1975 spune:
Am si eu o intrebare : daca iau burtiera la 4 ani dupa ce am nascut se mai trage burta?
anky spune:
quote:
citat din mesajul lui cristina1975
Am si eu o intrebare : daca iau burtiera la 4 ani dupa ce am nascut se mai trage burta?
Cristina
Eu zic sa lasi burtiera si sa te apuci de abdomene la greu,zilnic chiar.