Vrajitorie?!
Am nevoie de sfatul unora care stiu despra ce poate fi vorba.Nu mai stiu unde e subiectul cu paranormal ,parca s-a discutat ceva asemanator acolo,dar nu am timp acum sa-l caut,asa ca postez un subiect nou.
Am gasit in casa o chestie ciudata .Nu stiu cum sa explic...hai sa incerc asa.
Am un raftulet mic ,la intrarea in apartament unde tin de obicei chei,facturi care trebuie platite,bani marunti,o caseta de lemn cu numere de telefon,carti de vizita, diverse maruntisuri.De obicei e tare dezordine pe el,si cam o data pe luna fac ordine si pun facturile platite la locul lor si arunc ce consider ca nu-mi mai trebuie...
Nu stiu ce m-a apucat ieri dimineata(dumninica)si am inceput sa fac ordine...am gasit sub caseta de lemn(nu se vedea deloc)in spate ,un rotocol facut dintr-un fir de lina vernil,arata parca ar fi fost rasucit pe incheietura mainii de trei ori,cu marginile prinse cu o bucata de staniol.nu stiu ce mai e in staniolul ala,ca nu m-am uitat prea atent,dar se vede iesind din el si un capetel de elastic subtire.firele astea de lana stau perfect rotunde.
Nu este vre-un rest de scama sau de lana de prin casa deoarece eu nu le am nici cu impletitul si nici cu croitoria.Si nici nu port vernil!
Primul lucru care mi-a trecut prin cap cand l-am vazut,a fost legat de farmece.Am auzit si am citit si pe forum ,ca se fac tot felul de chestii cu ate legate si alte prostii.nu stiu ce sa fac cu el,deja am pus mana pe el cand l-am vazut prima data.De atunci ma tot gandesc cine mi-a intrat in casa in ultima luna,si cine ar putea sa-mi vrea raul chiar asa de mult.si dupa aceea ma gandesc ca poate nu e vorba de asa ceva,dar de unde a aparut?Sotul meu nu stie nimic,mi-a spus sa o arunc.
Va intreb pe voi,cum sa procedez?Sa o arunc,sa o ard?sa spal cu aghiazma?
Va dati seama ca m-ar interesa foarte mult sa aflu cine a pus-o acolo,si ce-i cu ea.
Nu are mult timp de cand sta acolo,cel mult doua saptamani,caci am facut "curat "mai des decat de obicei.Si acum fac legatura cu "moleseala"de care nu mai scap de doua saptamani.Ma trezesc dimineata si dorm pe mine.Asi dormi toata ziua ,si cand nu dorm ,creierul meu pluteste parca intr-un nor de vata.asi sta toata ziua si al dormita in fata televizorului,la care ma uit dar daca ma intrabi ce am vazut nu sant sigura.
Hai ca bat campii!
Stie cineva cum sa procedez?
Un sfat va rog?
Mi-e si frica sa ma apuc sa caut prin casa sa nu mai gasesc ceva..
Dia si bebe Rucsi
Raspunsuri
Victoria spune:
Eu zic sa-l arzi dar afara din casa, si, daca esti din Bucuresti, du-te la Biserica Icoanei luni, miercuri, vineri se citesc acatiste de dezlegari.Martea, la Biserica Sf. Nicolae(undeva in Titan - Macaralei) se fac slujbe de dezlegari cu cate 12-18 preoti.
V.
anisia spune:
Eu stiam ca nu se ard pentru ca nu se mai pot dezlega vrajile!
Adina
quote:
Originally posted by Victoria
Eu zic sa-l arzi dar afara din casa, si, daca esti din Bucuresti, du-te la Biserica Icoanei luni, miercuri, vineri se citesc acatiste de dezlegari.Martea, la Biserica Sf. Nicolae(undeva in Titan - Macaralei) se fac slujbe de dezlegari cu cate 12-18 preoti.
V.
GabiG spune:
Si eu tot cu arsul stiam...
Sint atitia oameni care incearca sa faca rau prin orice mijoalce, ca nici nu ma mir...
si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi
Sabina spune:
Eu zic sa nu te sperii, asta face cel mai rau.Roaga-te la Dumnezeu, mergi la slujba si alunga orice gand negativ!!!
Sabina & Sofia Galagia
bebetica spune:
Te duci si-l arunci pe o apa curgatoare. Nu se arde. Asta in cazul in care este cea ce banuiesti tu ca ar fi. Acest lucru il stiu de la bunicii de la tara.
Oricum nu strica sa stropesti prin casa cu aghiasma.
Iar daca nu ai facut sfestanie in casa anul acesta, atunci este un prilej bun sa o faci si astfel scapi si de indoieli.
Sa-ti fie de folos.
Ioana si Stefan Dimitri
http://community.webshots.com/user/bebetica
Nokia spune:
Si eu am mai gasit prin casa sau agatat de hainele mele tot felul de ciudatenii. Ultima oara am gasit fire de par de-a lungul carora erau 3 noduri. Si totdeauna le-am aruncat in WC si am facut pipi pe ele, dupa care am tras apa(logic) Asa auzisem prin babe la tara.
Du-te la biserica si da acatiste ptr alungarea farmecelor. Cred ca poti da acatist la orice biserica, nu?
Cosmina
UN SUT IN FUND, UN PAS INAINTE!
crinuta spune:
Eu spun sa il arzi, dar mai bine intrebi un preot. Cheama si tu un preot bun sa iti sfinteasca casa, si incearca sa scapi urgent de obiectul gasit. In locul tau as mai cauta in casa, vezi sa nu mai fie si in alte locuri.
Chiar nu ai idee cine ar fi putut face asta? De azi inainte cand iti vin musafiri fi cu ochii in patru.
Crinuta
adi69 spune:
Multumesc pentru sfaturi,fetelor.Casa a fost sfintita anul acesta,cred ca am sa vb cu un preot si am sa arunc obiectul la wC.
Mai greu e sa ma gandesc la cine ar fi putut face asta fara sa fac vre-un pacat,da invinovatesc pa cineva fara vina.
Dia si bebe Rucsi