Shoppaholicele Redouto-masochiste (103)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Monica eu am dat comanda in jurul orei 17.30. am primit mail de confirmare si in Suivi imi apare ca si EN COURS D'ENREGISTREMENT.
Tot asa-mi aparea pana acum.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Lumi_Nag spune:
Ar fi frumoasa daca ar fi ca in poza.Tocmai de asta am intrebat...Eu stiu ca cyclamen e un roz aprins
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
felicia74 spune:
quote:
citat din mesajul lui Lumi_Nag
Ar fi frumoasa daca ar fi ca in poza.Tocmai de asta am intrebat...Eu stiu ca cyclamen e un roz aprins
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
pivoine e chiar culoarea bujorului (ala roz). Mie imi place.
Din aceasta lista de culoi uitati-va la "Rouge magenta":
http://fr.wikipedia.org/wiki/Liste_de_couleurs
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui Lumi_Nag
Citeste si avizele clientelor de pe site.
Lumi_Nag spune:
Moamaaa,nu as imbraca niciodata asa ceva.
E draguta si culoarea pivoine,daca cyclamen asta e naspa, iau rozul asta.
In ultimul timp mi-am tot luat roz si voiam sa mai colorez putin garderoba
Da...am citit si zice ca e exact culoarea din poza.Cel putin eu asta am inteles.Sar'mana
Bratu Monica spune:
Nu mai inteleg nimik!
nu stiu cat timp a trecut de cand v-am zis despre comanda de la ora 13 si uite ca acum apare la "en curs de preparation "cu preturi facturate cu tot.
a ramas en cours de enregistrement ultima comanda doar.Sa inteleg ca astia lucreaza la ora asta?
astept cu nerabdarereducerile de maine!!!!!!!!!!!!!!
Monikka
Bratu Monica spune:
Ma sfatuiam cu voi referitor la costumul de baie"http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces-perles.aspx?productid=324101471&documentid=321408&categoryid=23110031&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
L-am primit si este foarte dragur.Am luat pe negru,margelele sunt finute,negre dar din pacate azi l-am comandat a doua oara pentru ca am luat mar.46 cu sutien C si mi-e prea mare sutienul.
Ca si costum de baie este foarte dragut ,sunt foarte incantata de el.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon.aspx?productid=324113409&documentid=299108&categoryid=22904855&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
pantalon de in-Ok
-http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-forme-cargo-les-essentiels.aspx?productid=324112791&documentid=321408&categoryid=23110316&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
pantaloni usori -frumosi
-cam asta e!
Monikka
katthy spune:
quote:
citat din mesajul lui Viairo
la OP 4 din Iasi e un colet pe un nume cu L parca.
eu mai merg cu ciocolate la tipele de la coletarie si sunt tare dulci, am fost astazi pentru coletul din 26 si a cautat postarita de 2 ori in toate hartiile ei.
Viairo poate e coletul din 26. Maine ma duc la oficiu desi intotdeauna am primit aviz destul de repede.
principessa spune:
Scuze ca dau buzna, dar are cineva putina rabdare sa imi explice cum se procedeaza pt a face o comanda si cum se plateste, cand vine marfa? Multumesc anticipat.