Shoppaholicele Redouto-masochiste (103)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
am dat si eu coamanda cu vestitul sacou galben, am luat vreo 4, diferite marimi, pt. cadou. Lenjerii de pat pt. pitic, iar cadoul- trench-ul ala negru. acum sa vedem ce-o fi de capul lor.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
tusferi spune:
Buna fetelor!
as vrea sa fac si eu o comanda pe LR (prima) si sunt in mare impas. Nu am cum sa citesc cele 102 capitole (pe asta l-am citit) asa ca o sa va intreb, cu riscul sa fie o intrebare veche....
Masurile de pe site sunt cele frantuzesti sau cele care reies din masuratori? Eu in masurile frantuzesti port cam 36-38 (scrie pe hainele mele pe care le am deja, UK 10 - F 38 - D 36). Daca ma masor m-as incadra la 40-42. Diferenta este mare dupa parerea mea si n-as vrea sa comand 40 sau 42 si sa ma trezesc ca imi sunt cu 3-4 numere mai mari...
Am vazut pe prima pagina ca scrie ca masurile pot semana cu cele din Ro... In Ro as purta intradevar cam 42... Dar scrie si ca nu e musai sa pot sa nu fie la fel...
Deci dupa ce sa ma iau, dupa masura de la francezi pe care o am pe haine sau dupa tabel si masuratorile cu centimetrul?
Astept ajutorul vostru!
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
miki68 spune:
Tusferi, ia dupa etichete! Eu port 42 mar. franceza, dar la mar. Ro port 46, la aia UK 16 etc.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Viairo spune:
eu port UK 8, D 34, F 36 cat iau si la LR. la prima comanda dupa masuratori am luat hainute 38-40 si au fost mari.
danadc spune:
Daniela Camelia,
imi poti spune ce dimensiuni ai (inaltime si talie) fiindca as vrea sa-mi iau si eu pantalonii scurti de la adolescenti. Tie iti vin?
Multumesc.
felicia74 spune:
tusferi eu am nimerit masurile, dupa masuratorile cu cm si pana acum nu am dat gres, decat cu mici-mici exceptii.
PS: imi place motto-ul tau! Eu sunt plina de indoieli
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Azi nu am putut sa iau comanda din 25, ca pierdusem avizul si tipa a refuzat sa caute prin hartii, cica sa astept reavizul
Acum am de gand sa sun la Infopost sa vedem daca regulamentul interzice angajatilor sa fie de ajutor clientilor.
Edit: shit, ce bafta are tipa de la posta:
quote:
Stimati Clienti, serviciul de relatii cu clientii InfoPost va fi indisponibil pana la data de 21 iulie 2008, motivul fiind schimbarea sediului.
Ne cerem scuze pentru neplacerile create! Va multumim pentru intelegerea acordata!
tusferi spune:
Fetelor, multumesc mult pt promptitudine si raspunsuri . M-am uitat pe toate hainutele mele iar la masurile frantuzesti scrie 36 sau 38. Am fost in vara asta in Franta si am probat pe acolo pantaloni 38 si imi veneau, deci o sa ma "risc" si o sa comand 38.
Abia astept sa plasez comanda. Trebuie doar sa imi alimentez cardul zilele astea.
Va pup!
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
tusferi spune:
Felicia, si mie imi place mult mai ales ca tot timpul am indoieli