Shoppaholicele Redouto-masochiste (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Da Clau asa e, scrie ca am articole personalizate. of...si acum trebuie sa plec de-acasa. Cand ma intorc iau cosul la bibilit. mersi mult.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
citat din mesajul lui miki68

quote:
citat din mesajul lui mirunajr

Ia uitati ce subiect au colegii mei de la Externe azi:

"Shopping la Milano: ”noapte alb#259;” pe 9 iulie
Sezonul reducerilor culmineaza in capitala modei in noaptea aceasta, in care magazinele ramân deschise pâna dimineata"

Mama de Anca-Simona

Hai! Mergem impreuna sau ne intalnim acolo?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Da, mey, dar acolo nu au produse sub 1 euro cum vrem noi!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Giova

Da Clau asa e, scrie ca am articole personalizate. of...si acum trebuie sa plec de-acasa. Cand ma intorc iau cosul la bibilit. mersi mult.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Eu m-am lamurit intr-un final. Nu aveam articole personalizate, aveam o geaca rosie la 1 euro care aparea dispo pe site dar era epuizata de fapt si de aceea nu ma lasa sa apas pe je valide mon panier. Am scos-o si a mers dar nu am mai dat comanda, astept sa vad ce apare maine nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clau si tu cum ai rezolvat-o pana la urma? nu mai tin minte.
edit: am inteles.
La mine se pare ca e lenjeria de pat pt. copii, cea cu minge. pai eu o vreau, pt. aia si dau comanda. vad eu mai tarziu cum o rezolv.
mersi, inca odata.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Am ramas datoare de ieri cu niste linkuri
- www.laredoute.fr/vente-t-shirt-imprime-femme.aspx?productid=324131224&documentid=299108&categoryid=22904420&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">tricou - mergea un nr mai mic am luat 46-48...mergea mai mic dar e bun si asa ca acopera colaceii

- www.laredoute.fr/vente-le-debardeur.aspx?productid=324115165&documentid=473908&categoryid=32407794&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">debardeur - cel care mi l-au furat in coletul trecut...am pe gri si am luat acum pe roz tot o marime mai mica si sta mult mai bine decat primul

- www.laredoute.fr/vente-mules-bijoux-compensees.aspx?productid=324118131&documentid=556008&categoryid=32411212&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">saboti- fooarte frumosi si imi vin bine marimea 37...banuiesc ca o sa ma bata putin din cauza bijuteriei de pe ei

- www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-prix-mini.aspx?productid=324125599&documentid=346108&categoryid=32411507&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">balerini - pe maro...am luat 37 cat port si imi sunt mici,dar draguti.Pt picior ingust

- www.laredoute.fr/vente-le-boxer-short.aspx?productid=324096520&documentid=555908&categoryid=23112423&single=false&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">short pt sot...vine bine marimea 180
www.laredoute.fr/vente-ceinture-d-electrostimulation-gel-super-ab-gymnic-solutions-maison.aspx?productid=324073816&documentid=452507&categoryid=0&single=false&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub&prodcolor=1" target="_blank">centura -e mica cat palma mea....noroc ca am luat-o cu 10 euro, ca altfel
Abia simti cum te gadila...imi aduce aminte de perioada sarcinii cand dadea bebe din picioare

Am mai avut un costum de baie care vad ca nu mai este...ok si ala.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Si mie a incercat sa-mi retzina factura o data si am protestat: i-am spus ca am nevoie de ea sa pot face retur (vorba vine). Nici nu ma gandesc sa plec fara factura de acolo ca nu tzin minte ce am comandat

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana
Nici nu ma gandesc sa plec fara factura de acolo ca nu tzin minte ce am comandat

Primesti in mailul de confirmare lista cu produsele comandate + preturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
citat din mesajul lui Lumi_Nag

Am ramas datoare de ieri cu niste linkuri
- www.laredoute.fr/vente-t-shirt-imprime-femme.aspx?productid=324131224&documentid=299108&categoryid=22904420&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">tricou - mergea un nr mai mic am luat 46-48...mergea mai mic dar e bun si asa ca acopera colaceii

- www.laredoute.fr/vente-le-debardeur.aspx?productid=324115165&documentid=473908&categoryid=32407794&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">debardeur - cel care mi l-au furat in coletul trecut...am pe gri si am luat acum pe roz tot o marime mai mica si sta mult mai bine decat primul

- www.laredoute.fr/vente-mules-bijoux-compensees.aspx?productid=324118131&documentid=556008&categoryid=32411212&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">saboti- fooarte frumosi si imi vin bine marimea 37...banuiesc ca o sa ma bata putin din cauza bijuteriei de pe ei

- www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-prix-mini.aspx?productid=324125599&documentid=346108&categoryid=32411507&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">balerini - pe maro...am luat 37 cat port si imi sunt mici,dar draguti.Pt picior ingust

- www.laredoute.fr/vente-le-boxer-short.aspx?productid=324096520&documentid=555908&categoryid=23112423&single=false&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">short pt sot...vine bine marimea 180
www.laredoute.fr/vente-ceinture-d-electrostimulation-gel-super-ab-gymnic-solutions-maison.aspx?productid=324073816&documentid=452507&categoryid=0&single=false&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub&prodcolor=1" target="_blank">centura -e mica cat palma mea....noroc ca am luat-o cu 10 euro, ca altfel
Abia simti cum te gadila...imi aduce aminte de perioada sarcinii cand dadea bebe din picioare

Am mai avut un costum de baie care vad ca nu mai este...ok si ala.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Super lucrusoare!

Spune-mi si mie ce dimensiuni are sotul tau ? Ma intereseaza pentru ca si eu am shortul ala pe drum pentru sotul meu si mi-e sa nu-i fie mare. Al meu are cam 1.75 m si la tale are cam 88 -90 cm ... I-am luat acum o bermuta 46-48 si este fff mare !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

shortul ala l-am luat si eu pt sotul meu dar nu-l incape mai sus de genunchi . Are 1,86 si 100 de kile.

Mergi la inceput