acnee, cosuri, pete, puncte negre
Tratament-antiacnee.ro
Solutia Acnezine (suplimente alimentare) este un Sistem Revolutionar de Ingrijire a Pielii si stoparea Acneei, Special Conceputa sa Trateze Acneea din Interior spre Exterior
Acneea poate fi acum tratata! Solutia Acnezine nu este un alt produs pentru tratamentul local al acneei , ci un intreg sistem de management pentru ingrijirea pielii, care nu numai ca gaseste si distruge sursa acneei si a cosurilor pe care le ai, dar previne viitoarele rabufniri pe care inca nici nu le cunosti.
www.tratament-antiacnee.ro
Raspunsuri
denisabia spune:
Ai folosit aceste produse si s-au dovedit a fi eficiente?Daca ai avea ceva studii medicale ai intelege ce problema complexa este si ma indoiesc ca ingredientele acestor suplimente pot contracara acneea.Ce intelegi tu printr-un sistem intreg de management pentru ingrijirea pielii in cazul acesta?Daca ai fi dat un sfat inteleg, dar ceea ce faci tu deja e publicitate fatisa.
mi_ro spune:
Tratamentul acneei rozacee
Sulf 1 gr.
Ichtiol 1 gr.
Rezorcina 0,5 gr
Oxid de zinc 0,5 gr
Talc 5 gr.
Lanolina 5 gr.
Vaselina 5 gr.
M.f. unguent – Se aplica seara in zonele acneice
Sulfamida 5 gr.
Ichtiol 10 gr.
Hidrocortizon 0,5 gr.
Oxid de zinc 5 gr.
Lanolina 20 gr.
Vaselina 20 gr.
M.f. unguent – DS Extern
Daca mai vreti si pentru alte feluri de acnee spuneti-mi.
Poate aveti farmacisti pe care sa-i rugati sa le faca.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Annie80 spune:
Stima ca Benzoyl Peroxide - ul e No 1 in tratarea cosurilor care nu e scump deloc
Aceste pilule...presupun ca tre sa le iei luni la rand.
Si ten fara cosuri. cansta in Curatare, exfoliere si hidratare cu prod adecvate tipului de ten si care nu blocheaza porii .
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
lili76 spune:
Un tratament dermatologic dureaza foarte mult timp asta cred ca se stie. Eu personal, la varsta de 25 de ani am fost diagnosticata cu " Acnee juvenila".Tratamentul a durat 3 luni, timp in care am folosit creme si sebum recomandate de medic dermatolog. Nu am scapat complet de acnee dupa tratament, crema mirosea foarte urat, trebuia sa ma spal si sa ma dau cu crema de 3 ori pe zi, deci un chin. De ce recomand suplimentele alimentare? tocmai din cauza ca nu trebuie sa te chinui practic stand cu fata uleioasa toata ziua si ca nu este numai pentru o parte a corpului ( actioneaza pe intreg corpul).
O zi frumoasa