La multi ani AMERICA!

La multi ani AMERICA! | Autor: karligutza

Link direct la acest mesaj

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/13891/Ziua-Americii.html

La multi ani America!
de la voi am invatat cu majoretele....
de la voi ne happy valentuim...
de la voi vin americanii

Sa sarbatoriti frumos dragi americani sau romani plecati in America!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Subiectul asta lipsea pe forum! Americanii ar face bine sa se trezeasca si sa nu-l lase pe Bush sa scape fara sa plateasca pt. ce a facut( vezi WTC )Pe scaunul electric cu el!Imi scapa numele documentarului in care te poti lamuri cu ce spun

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

nu-l iubesc pe Bush, ba chiar ...
insa America tot pe 4 iulie isi sarbatoreste ziua nationala, nu?
sa fie Bush asta un motiv ca nimeni sa nu mai agreeze America?

si cam da, cautam sa vad daca a mai zis cineva La multi ani Americii si nu am gasit, deci cam lipsea subiectul de pe forum

by the way: cand e ziua Germaniei?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Este pe 3 octombrie, ziua unificarii Germaniei Eu nu am nimic cu americanii, pe Bush nu il inghit deloc

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

De ziua asta nu merita sa spunem decat La multi ani. Stiu ca americanii, nascuti sau adoptati, sunt mandrii de tara lor. Au si de ce.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

lol ...La multi ani americanilor...ei oare ne zic noua ...am citit prin presa ca s-au inchis strazi in bucuresti pt festivitatile zilei americii...guvernul romaniei este tot format din lingai ca pe toate timpurile ...

[URL=http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw][/URL]

http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Am auzit eu gresit sau astia din Ro au artificii de ziua Americii? :-)

Sa traiasca si sa creasca, ca e s-a cam nasparlit treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Eu una,...pot sa-i urez din toata inima La Multi Ani,pentru ca e tara unde imi vor creste si trai copiii,....si am facut sacrificii mari ca sa ajung aici.Si sincer nu imi pare rau si as face si mai multe daca ar fi nevoie ca sa ajung in locurile astea unde ,cu exceptii putine,m-am bucurat sa gasesc oameni mai relaxati,mai respectuosi,mai cu pofta de viata,mai dispusi sa zambeasca doar pentru ca este civilizat sa zambesti,mai bucurosi sa vada partea cea plina a paharului si nu doar cealalta.Am invatat multe lucruri bune aici de la oameni minunati pe care am avut norocul sa-i intalnesc....si cel mai important dintre toate este ca aici abia,la 20 ani am invatat ca alegerile pe care le facem sunt importante si deci,..sa imi asum destinul.Vin in tara cu drag,sunt tare legata de oamenii i locurile de acolo,....dar ma bucur ca nu am ales sa ma lupt cu morile de vant si cu legi,...facute impotriva oamenilor si pentru oameni asa cum vad aici.Iar legat de politica externa,...in politica se stie ca exista interese,si astea conduc,nu sentimentalismele.Nu pot spune ca sunt neaparat de acord cu toate deciziile lor,dar le inteleg logica.Normal ca vor sa-i protezeje pe ai lor in primul rand;e ca intr-o familie,face copilul o traznaie,normal ca tot vrei sa ti-l aperi,ca-i al tau,e investitia ta de ani de zile,nu o sa fi primul care-i da in cap,nu?Binenteles ca in privat,i mai tragi o mustruiala,....o pedeapsa,dar cand e vorba de atacul celor de din afara,ti-l aperi cum stii mai bine.Si mai bine ca sunt asa,decat niste dezbinati,....cum din pacate sunt destui dintre ai nostrii.Sanatate la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

slaba miscare vizavi de dragostea pentru America... nu m-as fi aruncat la sarbatorire cu artificii, dar un simplu "La multi ani!" eu cred ca merita oricine (in speta si orice tara)....

eu de circulatie oprita n-am suferit azi, cel putin nu din cauza zilei Americii, dar e f.posibil ca in Romania sa se gaseasca mereu astfel de ocazii doar doar ne-o mai putea face pe careva "prieten"... ne bagam sub pielea unora ca musca-n lapte... si ce mare castig avem de pe urma lor? ma rog, politica.... ne-am facut de lucru si cu gazduirea NATO nu de mult, si? mare branza ce s-a realizat... au pus pamant afanat peste cel batatorit si crapat si au infipt flori proaspete doar doar o' crede BUSH ca acolo au crescut ele saracele din semintele lor mici ........ bleah de toata linguseala asta de 2 lei!

in rest, toate-s bune si frumoase, de ce sa ne facem noi viata mai urata decat vor sa ne-o faca altii?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sarbatorim Karliguto, nu este timp de forum...

LA MULTI ANI AMERICA!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am avut o zi de 4 iulie plina si minunata in peticul nostru de America :) .Cel mai frumos moment a fost artificiile.A fost sublim, am asteptat pana la 11 seara sa inceapa dar a meritat.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput