Shoppaholicele Redouto-masochiste (102)
Raspunsuri - Pagina 9
miki68 spune:
quote:
Originally posted by cristina_dm
Si cand este "sf reducerilor"??....am uitat....
Cica pe 2.08, asa ca prix rondele apar, cred eu, intr-o miercuri 16 sau 23.07. Asa ca, fii pe faza!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
aissa spune:
Gata, ma pun pe asteptat, legati-ma ca am adus cardul aproape de minus!
Am comandat si eu lenjeria pe gri desi nu ma atrage asa tare (pe albastru am comandat-o acum 2-3 comenzi, nu mai stiu exact in care, nu am primit-o inca) si pe cea rosie, pilota aia care vorba lui Miki e la pret de second hand, sacoul pt Diotima si alte maruntisuri. Am bagat codul pus de Clau pt cesti cu farfurii: 57681
Acum vreau avize, am 4 comenzi pe drum.
cristina_dm spune:
Multumesc,Miki!
Important e sa nu raman fara net....ca atunci, in ziua aia magica cu preturi de centime...a fost o intamplare sa-mi functioneze net-ul....o zi inainte, una dupa nu avusesem....A fost prima data cand am facut o comanda asa de rapid, fara sa stau sa ma cuget cu zilele, ca totul disparea de la 1 min la altul....
miki68 spune:
quote:
Originally posted by aissa
Acum vreau avize, am 4 comenzi pe drum.
Cris
Si eu vreau avize. Si... am 6 comenzi. Pana azi, dar... vin prix rondes si... Legati-ma si pe mine, luati-mi cardul ca mai am doar 12 mil.pe el (din cateva zeci de mil.)
cristina d.
aissa spune:
Esti tare, io mai am doar vreo 3...dar ce sa mai zic...ca avusesem pe card bani cu scop precis, sa imi schimb masina de spalat. Acum oha, tot ce primesc de la LR o sa spal tot la vechea Isaura (cred ca e singurul obiect de care ma rog sa se strice ca m-am plictisit de ea).
miki68 spune:
quote:
Originally posted by aissa
Acum oha, tot ce primesc de la LR o sa spal tot la vechea Isaura (cred ca e singurul obiect de care ma rog sa se strice ca m-am plictisit de ea).
Cris
Lasa ca dupa ce se termina reducerile incepi sa pui la loc si o "maritzi" pe Isaura la Carrefour si-ti scad aia aproape 25% din pretul uneia noi. E, ce zici? Numa' dupa chilipiruri umblu! Tare ma mai intereseaza chestiile astea
cristina d.
madau spune:
Despre ce lenjerii gri este vorba in propozitie?..si alea pt copii, cu cifre, etc..baga careva un link? pliiizzzz
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miki68 spune:
Am o veste proasta! Mie in suivi imi apare "cueta" cu dimensiunea 75 (cea mai mica, pt.bb), desi am validat-o cu 220/240. Nasol! Ce sa fac eu cu chestia aia minuscula? Sigur au astia niste probleme cu situ', dar cu ce-s eu vinovata? 5 euro si ceva scria, asa ca am luat-o...
Mada, www.laredoute.fr/vente-drap-housse-la-redoute-creation.aspx?productid=324137695&documentid=299108&categoryid=22928092&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta
cristina d.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by miki68
Am mai dat o comanda! Am luat sacoul ala galben deschis, inca o lenjerie (gri de data asta) si, bineinteles pilota aia, ca maine sigur e 20 si ceva de euro. Si asta la indemnul lu' "iubi" care a zis ca-s fraiera daca nu o iau (pilota) ca e la pret de second hand
cristina d.
ce pilota???cum de mi-a scapat mie asa ceva?
Miki,ce-i povestea cu Carrefour-ul care iti da 25% reducere la masina de spalat?Adica duci masina veche si ai reducerea asta?Esti sigura?Eu tocmai trebuie sa cumpar o masina de spalat.Please lumineaza-ma!
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
ce pilota???cum de mi-a scapat mie asa ceva?
Miki,ce-i povestea cu Carrefour-ul care iti da 25% reducere la masina de spalat?Adica duci masina veche si ai reducerea asta?Esti sigura?Eu tocmai trebuie sa cumpar o masina de spalat.Please lumineaza-ma!
1. pilota - citeste mesajul meu anterior
2. carrefouru' - la Iasi a functionat chestia asta, ca si-au luat niste prieteni frigider nou si au dat un arctic de ala antic de 5000 lei. Cred ca mai e valabil, ca e o campanie de strans harburile. Cel mai simplu suna de 0800-0800-02 (tel verde carrefour-non stop) si intreaba-i.
cristina d.