Shoppaholicele Redouto-masochiste (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

quote:
Originally posted by ANKA-iasi

merci inex,de aseara pandesc linkurile promise pt baiat cumva pantalonii AW aia albi cu dunga rosie???eu mai aveam putin si plangeam ca nu mai erau dispo...
izoterma o astept si eu

Nu,pantalonii erau pt mine,Anne Weyburn,care aratau ca un fel de blugi.Acum nu i-am mai gasit pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:

neatza .revin,pt fetele carora nu le merge codu cu gentile rosii 34886 da acelasi cadou,iar 34908 da sac si trousse roz ca la primul cod si o housse alba,da nush husa pt ce!?!

nici astea nu merg la mine

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mda, ne-au dat teapa inseamna cu pilota aia. Ce nervi am pe ei! Dar nu avem cum dovedi. Am intrat acum si la fel arata, la 220-240 e 5,8 eur, la 75*120 e 9,90 eur... Putem face print screen si da mail dar ce rezolvam.... Asta e, o tinem pe post de acoperitor de picioare...

Interesanta faza cu buy back-ul la electrocasnice, ma interesez si eu ca poate reusesc sa o marit pe Isaura asta ca deja e fata batrana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Mda, ne-au dat teapa inseamna cu pilota aia. Ce nervi am pe ei! Dar nu avem cum dovedi. Am intrat acum si la fel arata, la 220-240 e 5,8 eur, la 75*120 e 9,90 eur... Putem face print screen si da mail dar ce rezolvam.... Asta e, o tinem pe post de acoperitor de picioare...

Cris

Si eu eram super nervoasa aseara si m-am tot gandit ce sa fac cu ea. Mi-am amintit ca in nov.naste nora directoarei mele (cu care sunt amica) si am s-o tin pana atunci si am s-o dau cadou pt.bble ala. Sper sa arate onorabil!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by felicia74

quote:

neatza .revin,pt fetele carora nu le merge codu cu gentile rosii 34886 da acelasi cadou,iar 34908 da sac si trousse roz ca la primul cod si o housse alba,da nush husa pt ce!?!

nici astea nu merg la mine

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

nici la mine,le-am incercat pe toate cele 3 conturi.

Miki si Aissa,inseamna ca si la cearceafurile alea unde nu putem vedea dimensiunile e aceeasi poveste : comanzi si primesti cea mai mica marime,probabil 90x190.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

la mine merg toate 3 codurile nu stiu care ar fi explicatia.sunt luate de pe forumuri,nu le-am primit pe mail.imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, voi de care pilota spuneti ca-i tzeapa? Eu am comandat ieri pe aia cu zoo si in suivi imi apare ca-i de 200, deci mare.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mey, da' ia lamuriti-ma si pe mine, pliiiz! Acu' m-a "palit" si pe mine ca ce am comandat e, de fapt, doar lenjeria pt pilota, nicidecum pilota in sine Asa-i? www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7427794&SizeCode=00200&Quantity=1&PersText=&ItemId=49&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">Chestia asta, dar cu zoo.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Jasmine la alea nu vedeam dimensiunea. La asta se vad dimensiunile si fiecare are alt pret. Pretul la 220*240 e de 5,8, noi am pus-o in cos pe asta si in suivi apare in dreptul ei 75. In mail nu scrie dimensiunea. Asta e...o sa o tin pt Ale ca oricum nu doarme invelita. Sau o fac si eu cadou.

Laura: despre asta e vorba: http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-qualite-special-ete.aspx?productid=324106693&documentid=201208&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=5
Am pus-o acum in cos si acolo apar dimensiunile bune, adica mari. Codul ei este 8499586 si la fel apare si in mailul de confirmare. In suivi nu scris codul, dar apare acel 75... Vedem noi ce primim.

Mergi la inceput

Da Laura, parure couette e doar husa pt pilota si fata de perna. Nu ai nici cearceaf de pat la ea, trebuie comandat separat.

Si parca intreba cineva de cearceafurile gri. Astea sunt:http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-la-redoute-creation.aspx?productid=324137695&documentid=299108&categoryid=0&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=4
Atentie, drap simplu e mai scump decat drap housse, cam cu un euro. Iar cele pe Rose, la fel sunt mai scumpe, alegeti bleu, rouge si gris.

Mergi la inceput