Unde gasesc o familie defavorizata care sa merite?

Unde gasesc o familie defavorizata care sa merite? | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Se vorbeste de stuatii dramatice in care sunt familii care nu au din ce sa traiasca.
Eu pot sa asigur unei familii vrednice traiul zilnic, iar eu sa pot sa ma bucur de 2 ori pe an de o vacanta intr-un loc de vis.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu nu inteleg cum e asta. Vrei sa ajuti o familie defavorizata de pe Coasta de Azur?
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Andrada am un colt de rai unde pot sa ajung de 2-3 ori pe an;ultima oara cand am fost mi-am dat seama ca as putea sa ofer unei familii posibilitatea sa-si traiasca viata din produsele pamantului fara alte obligatii decat cele care se refera la achitarea taxelor locale ,ingrijirea gospodariei(ff.mare)si sa fim gazduiti de 2-3 ori pe an cu copiii care sa zburde si sa se bucure de cateva fructe din numerosii pomi care sunt tare neingrijiti acum.
Nu as vrea sa para aceasta postare ca un anunt dar poate pe aceasta cale ofer o sansa unor tineri;repet nu am gandit f. bine acest impuls ,dar daca se gaseste cineva care sa se angajeze sa traiasca la 200 m de soseaua nationala si la 20 km de Pitesti poate se gandeste ca daca ma va cunoaste bine ar putea sa i se ofere o sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Asta nu inseamna ca ajuti o familie defavorizata, gesturile umanitare nu urmaresc beneficii.

Asta este barter, troc, spune-i cum vrei... dar nu ajutor dat unei familii amarate.
Vrei sa platesti cate putin fiecare zi si iti asiguri concediile, conditia e doar ca familia amarata sa fie vrednica si sa locuiasca intr-un loc pitoresc.
Pai de ce nu si-ar face amaratii o pensiune, de ce-ar mai sta sa astepte ajutor?

Deci "sa merite" se referea mai mult la locul de vis, eu credeam ca la cu totul altceva....

EDIT: deci locul de vis il ai. Ce cauti tu se cheama administrator intern, de fapt este un job, nu un ajutor, vrei sa-ti administreze si sa lucreze pe proprietatea ta de la tara contra cazare si eventual un salariu nedeclarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by ramiris

Asta nu inseamna ca ajuti o familie defavorizata, gesturile umanitare nu urmaresc beneficii.

Asta este barter, troc, spune-i cum vrei... dar nu ajutor dat unei familii amarate.
Vrei sa platesti cate putin fiecare zi si iti asiguri concediile, conditia e doar ca familia amarata sa fie vrednica si sa locuiasca intr-un loc pitoresc.
Pai de ce nu si-ar face amaratii o pensiune, de ce-ar mai sta sa astepte ajutor?

Deci "sa merite" se referea mai mult la locul de vis, eu credeam ca la cu totul altceva....

EDIT: deci locul de vis il ai. Ce cauti tu se cheama administrator intern, de fapt este un job, nu un ajutor, vrei sa-ti administreze si sa lucreze pe proprietatea ta de la tara contra cazare si eventual un salariu nedeclarat.

Din cate am inteles eu ea vrea sa nu se distruga proprietatea nefiind locuita si o ofera in schimbul a 2-3 concedii pe an. Bine am inteles|? Pai daca ar vrea ar vinde-o, dar uite ca o da in chirie pe 2-3 concedii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Frazeologia nu e cea mai fericita dar altfel e o idee buna, sint multi amariti,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

scuzati...eu nu am inteles care e lagatura intre concediile ei si familia amarata !!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Frazeologia nu e cea mai fericita dar altfel e o idee buna, sint multi amariti,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Destul de greu de inteles din mesaje care este intentia de fapt, de acord.

Mergi la inceput

Ramiris daca m-ai cunoaste ai intelege perfect ce vreau sa spun.
In primul rand aceasta proprietate este mostenirea sotului meu si fiind f. legat de locurile unde a copilarit tine mult la ea,nu avem profit suntem legati sentimental de ea si de aceea dorim sa o mentinem fara obligatii dar si fiind spre beneficiul unei familii care sa ne permita sa ne putem duce acolo unde sotul meu sustine ca-si incarca bateriile.
Este vorba de 1,5 ha de pasune si de vreo 50 de pomi,exita si o casa care trebuie renovata.
Asa cum a spus cineva ar trebui sa o vindem dar nu ne lasa inima cand in cimitirul satului sunt ingropati stramosii sotului si repet, el se simte minunat acolo unde si-a petrecut vacantele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by b.nica

Ramiris daca m-ai cunoaste ai intelege perfect ce vreau sa spun.
In primul rand aceasta proprietate este mostenirea sotului meu si fiind f. legat de locurile unde a copilarit tine mult la ea,nu avem profit suntem legati sentimental de ea si de aceea dorim sa o mentinem fara obligatii dar si fiind spre beneficiul unei familii care sa ne permita sa ne putem duce acolo unde sotul meu sustine ca-si incarca bateriile.
Este vorba de 1,5 ha de pasune si de vreo 50 de pomi,exita si o casa care trebuie renovata.

Nu este vorba ca nu te cunosc, nu o lua ca pe un atac, pur si simplu este foarte greu de inteles din primele posturi ce anume vrei sa faci.
Incearca sa le recitesti cu ochii cuiva care nu stie despre ce e vorba si ai sa vezi ca nu este de inteles.

Mergi la inceput

Pur si simplu nu vreau sa inchei o afacere pe Forumul DC ci doresc sa gasesc pe cineva care sa poata sa profite de o oportunitate.
Daca se intelege altceva rog moderatorii sa inchida acest subiect.

Mergi la inceput