Responsabilitate! -3 adulti, 1 copil si 1 masina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Clover

fianna, inseamna ca esti ceea ce numesc eu mama leoaica. Sa nu iti stea nimeni in cale cand e vorba de copilul tau ca e jale.
exista si altfel ?

fianna, groaznic. nici nu imi pot imagina prin ce ai trecut. bine ca ai baiat mare si istet :) si multumim ca ai impartasit experienta asta cu noi.

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

E foarte bine ca inainte sa deschida el usa, voi deja cautati ceva de spart geamul. 25 de minute la cele 40 de grade de afara si peste 50 din masina sint extrem de multe. Un copil atit de mic de deshidrateaza foarte repede si nu e timp de manevre lungi si de salvat geamul. Mie nu mi s-a intimplat, dar ma gindesc la asta de cite ori vad ca se inchide singura masina si n-as ezita nici un minut sa sparg geamul (cel putin acum, in toiul verii, iarna e timp de ajuns si la cheile de rezerva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Am patit-o si eu, ies de la cumparaturi ,pun totul inauntru,arunc cheile pe scaun si pac, inchid usa ...si inchisa a ramas .Nu apucasem sa-i pun pe astia mici in scaune ,erau afara in cart.Si asa isteata de mine am luat taxiul pana acasa .Intr-adevar, se poate intampla oricui, trebuie mare atentie, atunci am realizat si eu ce se putea intampla daca puneam mai intai copiii inauntru si ramaneau blocati pentru cine stie cat timp pana ma duceam dupa rezerva ...nici nu vreu sa ma gandesc.De atunci sunt cu ochii pe chei, nu le las din mana o clipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

O colega a patit ceva asemanator, copilul ramanand incuiat in masina dar ... nu am fost de fatza, doar mi s-a povestit, s-a apelat la urmatoarea varianta. Acasa, la tata, era cheia cu telecomanda de rezerva. Si cica a sunat mama pe telefonul mobil, tatal a apasat pe butonul de deschidere langa telefon in timp ce mama tinea mobilul langa usa. Si cica asa se poate debloca usa de la distanta.... repet, nu am fost de fatza, dar nu cred ca fata a exagerat in povestea ei. Poate daca, Doamne fereste, mai treceti careva printr-o faza asemanatoare, puteti incerca varianta.

In alta ordine de idei, fica-mea a reusit sa se inchida in casa cand avea doar 2 ani. La usa avem un lantz de siguranta, instalat de strabunicul meu pe vremea cand erau rusii cantonati in oras si se baricada lumea de frica lor ... deci lantz zdrava, nu gluma. Buni a iesit pana in coridor sa mature pe jos s Lori a inchis usa si a pus lantzul. In momentul urmator Lori plangea inauntru si buni afara. Pana sa vin eu de la lucru cu un lacatus, o vecina s-a proptit cu sholdu in usa si a reusit sa rupa lantzul. Va dati seama ce le-ar fi facut rusilor?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by danitin

O colega a patit ceva asemanator, copilul ramanand incuiat in masina dar ... nu am fost de fatza, doar mi s-a povestit, s-a apelat la urmatoarea varianta. Acasa, la tata, era cheia cu telecomanda de rezerva. Si cica a sunat mama pe telefonul mobil, tatal a apasat pe butonul de deschidere langa telefon in timp ce mama tinea mobilul langa usa. Si cica asa se poate debloca usa de la distanta.... repet, nu am fost de fatza, dar nu cred ca fata a exagerat in povestea ei. Poate daca, Doamne fereste, mai treceti careva printr-o faza asemanatoare, puteti incerca varianta.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Da, am auzit si eu de varianta asta, cum ca ar functiona. De testat n-am testat-o.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Se intimpla accidente din astea sa uiti cheile in masina, sa incui copilul in masina fara sa vrei, cu cheile inauntru.

Si mie mi s-a intimplat cind erau fetele mai mici, dar am dat telefon la politie la 911 si au venit imediat si mi-au deschis usa cu un metal flexibil si subtire pe care l-au bagat intre geam si cauciucul care protejeaza rama. Totul a durat vreo 5-10 min.

Eu dau telefon la reprezentanta masinii cind uit luminile aprinse si se duce bateria, cind uit cheile in contact, cind am o pana, etc. Si aia imi trimit pe cineva imediat si rezolva totul fara sa platesc nimic in plus.

In Romania politia sau pompierii nu rezolva cazuri din astea imediat??...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Si eu am patit-o,am tras o spaima,dar noroc ca nu ma pierd cu firea.Cand avea 1 an ,al meu baietel m-a inchis in balcon ,eu intindeam rufe.Am ramas perplexa cand am vazut ca nu mai pot iesi!Aveam mancarea pe aragaz.El dragutu se uita la reclame ,imi zambea,am incercat sa-l fac sa ridice de manerul usii dar degeaba.Cu riscul de a-l speria mi-am pus toata forta la bataie si am spart usa ,noroc ca nu era prea solida incuietoarea.
De atunci m-am invatat minte ,mai bine il iau langa mine peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru sustinere! Imi pare insa rau sa aud ca si altii au mai patit-o si ca exista atatea variatiuni pe aceasta tema.

Happy_in_TO nu stiu sincer ce treburi rezolva politia in Romania dar cred ca le lua mai mult decat lui taica-miu de acasa. Acum imi amintesc si ca mama i-a chemat pe baietii de la showroom sa ne vina in ajutor cu o surubelnita la care ei au spus ca " doar la matiz merge sa deschizi cu surubelnita!" si au venit cu o rigla, parca

Tot rememorez ce sa intamplat si imi vin in minte diverse. Nu prea mi-a functionat creierul atunci. am fost efectiv crizata. Si ma intreb acum daca as fi avut puterea sa ma linistesc si sa gandesc logic. Nu prea cred

fianna cu printisorul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine

Trebuia sa apelezi la niste hoti de masini ti-o deschideau intr-un minut (sa facem un pic de haz de necaz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

quote:
Originally posted by danitin

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Da, am auzit si eu de varianta asta, cum ca ar functiona. De testat n-am testat-o.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Da...am incercat-o noi cu niste amici..merge din parti!

Mergi la inceput