probleme cu sutienul.....

probleme cu sutienul..... | Autor: Taty

Link direct la acest mesaj

, fetelor!
De mult voiam sa va intreb o chestie: nu simtiti uneori ca va vine sa-l luati si sa-l aruncati cit colo? Problema mea este ca de cind ma stiu am avut nemultumiri in privinta sutienelor cumparate...am incercat si mai ieftine si de marca si sportive, toate au cite un "defect" pt. mine: ori mi se lasa bretelele( oricum as incerca ajustarea lor, nu merge), ori mi se ridica de pe sini sau mi se trage intr-o parte(probleme mai mari le am cu stingul, caci mi se trage spre dreapta-sus...sper ca ati inteles ceva din ce zic)
Nu stiu ce sa sa fie...poate vina o are diferenta de marime dintre sini?!Pe de alta parte ma gindesc la toate celelalte femei care sunt la fel... Voi cum va descurcati? Eu prefer fara (de cite se poate) insa cum ma pregatesc si eu sa devin si am auzit ca e mai indicat pe parcursul sarcinii sa se poarte sutien nu stiu ce voi face!
Va astept cu sugestii!
Tatiana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Hehehe... daca ar fi dupa mine as trai ca salbaticii aia doar cu o panza in jurul soldurilor. Urasc sutienele de cand eram mica si acum si mai mult.Mai ales pe caldura.Eu din cate am auzit unul din sani este mai mare decat celalalt, dar nu mai tin minte care... hahahha
Sfaturi nu-ti pot da ca si pentru mine e o teroare sa cumpar sutiene. Azi tocmai mi-am cumparat doua sa vedem care o fi mai bun pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Eu le evit pe alea cu dracia aia metalica...sau daca tot le nimeresc scot acele chestii. Singurele la care nu ma deranjeza sunt cele de la Victoria's secrets (pe mine ma jeneaza la modul ca fac noduli de sarmele lor)si Vassarette care nu au sirme (nu mai stiu cine le face si de unde le-am luat dar sunt de mare exceptie).

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Äääää am uitat sa zic ca le port doar asa la mare nevoie...in rest, hippy happy.

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindu spune:

Incearca la triumph, au unele de bumbac, fara sirma, chiar suportabile. Eu n-am purtat niciodata sutien, in timp sarcinii am incercat dar n-am suportat, dupa ce a venit bebe a trebuit sa port chiar si noaptea...Ce sa-i faci, te obisnuiesti cu orice pentru bebele tau...

Brindusa si Mihail

Mergi la inceput