Cum vi se pare rochita asta?

Cum vi se pare rochita asta? | Autor: damadepica

Link direct la acest mesaj

http://s258.photobucket.com/albums/hh272/damadepica/?special_track=nav_album_album

Trebuie sa merg la o nunta si trec printr-o perioada in care nu am incredere in mine, in gusturile mele...Ce parere aveti? E demodata? Sunt prea multe modele pe ea?
E pana sub genunchi,e croita pe corp in partea de sus si apoi putin mai larguta. Nu stiu ce se intelege din poza, dar e un material fin, cred ca matase, este alb negru.
Mersi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Draga Mary,

rochita e ok,este draguta,clasica, se poarta alb-negru. E o alegera buna pentru petrecerea de la restaurant. As purta-o cu o pereche de pantofi rosii, peep toes (varf decupat) cu toc inalt si o gentuta plic, rosie sau poate ceva stralucitor, eu as prefera argintiu. Mai pui si niste cerceluti draguti si este gata de petrecere! Distractie placuta!

A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Rochita e draguta, sint si eu de acord ca o pereche de pantofi rosii ar fi alegerea cea mai buna. Poate faci o poza la final sa vedem si noi.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

E simpatica rochita, nu e demodata, insa f important e cum se aseaza pe tine.Te poate pune in valoare, sau...in umbra!

La capitolul accesorii, nu imi dau seama ce ar merge intr-ucat rochita e cam incarcata, banui ca ceva simplu abia observabil.
Orice ai alege iti doresc sa te simti bine, sa ai o seara reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Si mie imi place, insa eu o vad cu albastru. Combinatiile cu rosu le fac doar cand port numai negru. In cazul de fata, rochia da in argintiu si eu as purta albastru cu o poseta argintiul ala inchis, gri petrol.
Cat despre bijuterii, cat mai spre deloc. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

E dragutza,nu cred sa fie demodata,doar cam incarcata pentru gustul meu.Daca as purta-o, eu asa lua sandale si poseta argintie si bijuterii mai nimic,cel mult niste cercei si un inel abia observabile (argint,sau aur alb).Dar merge si cu rosu sau cu albastru,sau chiar cu alb ... asta depinde cat de tare vrei sa iesi in evidenta.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

e super frumoasa rochia, atat imprimeul cat si combinatia de culori sunt la moda si daca iti si vine bine, ai sa te simti bine in ea

distractie placuta

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Bai, damadepica, eu sunt foarte sincera de felul meu si iti zic parerea mea: rochia aia e urata! Nu are maneci, vei transpira in ea si va arata...nashpa, decolteul nu o avantajeaza nici pe sora-mea care e scandura plata la capitolul asta...E batranicioasa, e cu modele prea multe si prea demodate, sincer, nu stiu daca o poti asorta cu ceva...cred ca eu una n-as purta-o decat la plaja! asta e parerea mea, eu zic mai bine sa stie omul dinainte decat sa se simta prost toata seara in ceva...prietenele mele apreciaza asta la mine, eu nu le pot minti...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pe mine nu ma incanta partea de sus , dar cea de jos imi place.
Nu as asorta-o cu albastru , ar fi mult prea rece in opinia mea.
Era mai de ajutor daca o pozai pe tine , asa e mai usor sa ne imaginam accesorii si culori

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

E cam aiurea, poate ceva mai decoltat si mai putin incarcate mai ar fipotrivit la varsta noastra .Am si eu ceva in genul asta dar e rochie de zi , ma duc la cumparaturi cu ea.La o nunta sau o petrecere n-as lua-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

mie imi place partea de sus; cea de jos...nu prea...

oricum, e vorba de gusturi...mai pot spune ca nu-mi plac deloc pantofii decupati in fata, dar deloc, ma dispera moda de anul asta; si nu-i sta bine oricui in ei.

in schimb imi plac rochiile fara maneca - atunci cand port rochii; de obicei ma sufoc in ele, prefer fusta + bluza.

la fel si cu rochia asta; degeaba iti spunem noi ca e frumoasa (sau nu), trebuie ca tu sa te simti bine in ea; nu bine, trebuie sa te simti minunat, frumoasa.

cand merg la o nunta trebuie sa am senzatia ca sunt printre cele mai frumoase de acolo. :))

Mergi la inceput