vreau sa ma ingras!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Crinutz spune:
Am reinceput aseara sa iau peritol. Nu va spun cum am fost toata dimineata!!!! CHIAUNA ! Iar iau 2/3 zile dupa care mi se ia de la strea asta. Cred ca renunt dar de la caldura nu prea am chef sa mananc, dar de la peritol imi vine sa mananc si masa. Acu abia astept sa ajung acasa sa pap. Recunosc ca eu nu pot sa mananc ca voi, atat de mult ca am stomacul mic, mic dar pap si eu cate ceva. Nu stiu ce sa mai fac!!!!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
monica70 spune:
ALINA pai mananc cantitati normale,sau medii sa zicem.O farfurie plina de ciorba,la felul doi o portie cum e la mare la noi sa zicem,o dau gata.Si mananc si la miezul noptii o farfurie ci ciorba de fasole uscata cu carnati + ceapa daca mi-e pofta ... Totusi de obicei mananc mai putin odata si mai des.Daca am un Big Mac cu cartofi prajiti,dau gata trei sferturi din el si restul il termin dupa vreo ora-doua cand mi se face iar foame ... la fel cu pizza.
Eu am luat frecvent multivitamine,mai ales de cand am ramas gravida si dupa,deci ce cca 3 ani bag aproape incontinuu in mine ... Analizele sunt toate ok,chiar si la tiroida ...
E adevarat ca sunt tot in stres si am mult de lucru si mai ales multe ganduri. M-am intors la serviciu cand avea fetitza doar 3 luni si am alaptat-o 9 luni.Tot pe fuga ...
La capitolul sport eu am o coarda si doua gantere de cate un kg jumate .Dar zac in debara de dinainte de sarcina Toata ziua stau pe scaun ( contabilitate ) . In 26 plec la mare si sper ca macar 10 zile sa inot zilnic si sa merg muult pe jos,inclusiv cele 4 zile la Busteni Deci am doua saptamani de cura de ingrasare ... macar 1 kg de-as pune,dar slabe sperante ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Alina spune:
Monica ,hai ca te mai intreb .Bagi si o piinica ceva la o farfurie de ciorba?
Eu nu pot minca decit ciorba de fasole uscata si cea de salata cu piine,restul nu.Sunt defapt singurele mincaruri pe care la pap cu piine.
Si eu am perioade cind am diverse pofte,ma apuc sa-mi fac pofta,muncesc citeva ore bune sa fac salata beuf,de ex(sigur,fac si pt sot si pt copil,doar nu maninc singura )si cind e totul gata,aranjat si ornat,mie nu-mi mai e foame .
La Mc maninc rar dar de ex,daca pap un meniu pe la prinz,nu-mi mai trebuie mincare pina seara tirziu si nici atunci mare lucru,ceva fructe eventual.
Eu sunt si pretentioasa-mofturoasa rau la mincare dar nu conservatoare,imi place sa probez mincaruri noi si daca imi par bune,le mai consum si alte dati.
Nici cu dulcele nu ma omor...azi am mincat o inghetata buna-buna(After-Eight si Mon Cherie)si apoi nu mi-a fost foame deloc ore multe,am bagat de cina niste paste si atit.
Cu cioco am perioade cind pap mai multa sau saptamini cind nici sa nu o vad.Imi place mult cea amaruie,sunt unele sorturi extrem de bune .
Aaaa,ca tot suntem la dulciuri,multe din comert mi se par prea dulci .In fiecare uikend fac ceva in casa,fie praji,fie tort,fie fursecuri,checuri dar m-am adaptat,folosesc zahar brun si de multe ori pun mai putin ca in retete.
Da,sa stii ca si eu am gatere de un kil jumate,stepper,coarda si inca citeva minuni ce ocupa loc si tre'sa le sterg de praf.Nu merg mult pe jos insa acasa urc/cobor scari la greu.
Simbata chiar merg la fitness sa ma inscri si sa ma tin de treaba,vreau sa fiu numai muschi .Mie imi trebuie companie in chestiile astea,sotul meu alearga dimineata in uikend dar nu putem alerga impreuna pt ca ramin cu fetita in casa.Eu plec in conced abia prin 26 august,mai astept ceva..
La Busteni te-as insoti si eu dar e prea departe ,imi place tare mult Valea Prahovei .
Alina
monica70 spune:
ALINA fix asa si eu: nu mananc paine la ciorbe decat in cazuri speciale ca e super moale si prospata si mi-e pofta ,atunci trag o muscatura doua .Mananc paine doar la mancarurile mai unse sau gen salata de boeuf ,dar in schimb mananc paine unsa cu diverse: cu salata de vinete ,la sandwich-uri etc. sau paine facuta cu ou Si eu mananc rar de tot la Mac,mai mult la serviciu,cand cumpara colegii d-astea gen shaorma,hamburgeri,pizza,hot dog etc. atunci comand si io,ca nu rezist sa miroasa in zona si sa nu bag si eu
La dulciuri: bag zilnic cioco,mai putina vara,mai multa iarna.Prajituri cremoase rar mananc si cel mult una odata,in schimb cand face mami din ala mai uscate - cornuletze,foi cu crema mai usoare bag en gros,dar tot asa doar in WE si mai mult iarna.Nu imi place inghetata,adica pot si fara ea ... daca mananc de 3-5 ori intr-o vara ...
Chestia cu painea e ca ma satur prea repede si nu mai pot termina tot din farfurie ... dar ciudat ca pe la 17-18 ani imi puneam cate 4-5 sandwich-uri imense cu de toate si le mancam in timp ce citeam romane.Acum nu mai pot manca atat, numai pofta e de mine: imi pun sa zicem 3 sandwichuri si abia pot baga unul si jumate,restul sau le termin mai tarziu,sau face "curatzenie" sotzul ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
nona_denis spune:
Azi am o saptamana de cand iau peritol. Deocamdata nu cred ca se vede vreo schimbare la cantar. Am sa ma cantaresc maine dimineata ca azi am uitat. Parca totusi imi da ceva pofta de mancare in sensul ca nu mai trece ziua si eu sa nu mananc nimic, da nici nu inghit tot frigiderul.
Cu somnul e nasol. Abia ma scol dimineata. Imi ia o groaza pana pot deschide ochii, da dupa ce vad ceasul intru in priza ca sa nu intarzai la munca. La inceput abia ma miscam dimineata, deci acum sunt un pic mai bine.
Mami de Denisache
Annie80 spune:
ahhh, cam de o sapt as manca non-stop, si cam da, dar numai acasa si acasa nu servesc junk... cred ca depresia mea ma ajuta
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
nona_denis spune:
Hei, fetelor, cum mai stati cu kilogramele?
Eu, tot cu caramizi in buuzunar cand bate vantul...
Am deja doua saptamani de cand iau peritol si azi dimineata catarul indica 51 Kg ( cand am inceput tratamentul aveam 50)si m-am suparat rau! Mai ales ca nu-i vreo schimbare, poate am baut mai multa apa aseara de arata asa!
Ma gandeam sa iau si niste vitamine gen "prenatal" care sunt indicate pe perioada sarcinii, ca atunci m-am ingrasat. Nu stiu, mai astept sa termin cutia de Peritol. Mi-e frica sa mai iau inca una, sa nu ma chiauneasca de tot, sau doamne fereste sa dea dependenta.
Mami de Denisache