vreau sa ma ingras!!!

vreau sa ma ingras!!! | Autor: daiana_raluk

Link direct la acest mesaj

ajutati-ma,va rog cu o reteta sau ceva sfaturi pentru a mai lua in greutate vreo 5-6 kg.Am 1,70 si 50 kg.Ma cam bate vantul

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

si eu, si eu!!!!
am 1,74 si vreo 52 de kg...am incercat cu vitamine, dar nu a avut niciun efect! daca aveti sugestii, le astept cu nerabdare!( nu de alta, dar in toamna sper sa candidez pt un job unde greutatea si inaltimea sunt probe eliminatorii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Uite ceva sugestii de alimente care ar putea ajuta:omleta,unt de arahide cu paine,pui la rotisor mancat cu tot cu piele+smantana grasa(min.25%grasime),paine cu unt si marmelada(asta ar merge mai ales dimineata),nuci,alune,caju,migdale in orice cantitate vrei si nu prea mai imi vin idei acum.Astea ar fi solutii cat de cat sanatoase,bineanteles ca exista si varianta mai junk care sigur ajuta la castigarea in greutate(dar calitatea masei castigate va fi aceea a alimenelor)...gen chips,inghetata,Nutella,etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

si eu si eu vreu inca 2-3 kile

am incercat "dieta americana" - junk food si n-a mers, am bagat la burgari in mine si cartofi si constat ca numai am 50 de kile ci undeva 48-49 ..nooc ca nu prea bate vantul des, si cand bate tin mai mult in geanta sa nu zbor.

quote:
Originally posted by dooku3
.... exista si varianta mai junk care sigur ajuta la castigarea in greutate(dar calitatea masei castigate va fi aceea a alimenelor)...gen chips,inghetata,Nutella,etc.

hmmmm,
asta ma face sa ma gandesc la varianta: mai bine cu caramida in geanta sa nu ma ia vantul dar cel putin mananc o mancare sanatoasa, si duc o viata sanatoasa vb aia suntem ceea ce mancam
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Si eu si eu...vreau sa ma ingras.Am 50 kg si 1,69,vb autoarei, ma cam bate vantul, si la ca taifunuri sunt pe aici...
eu zic un NU hotarat alimentatiei nesanatoase, care daca ziceti voi ca aduce ceva kg in plus, aduce garantat si boli...tot in plus!

Cred ca trebuie sa tii un jurnal(asa am inceput sa fac eu), sa iti faci un program regulat de a lua mesele:neaparat mic dejun consisten, pranz, cina, si o gustare, doua pe zi.Gustarile pot fi alcatuite din combinatii de alune(contim grasimi benefice organismului, esentiale chiar), nuci, fructe uscate(,mie nu-mi plac), o cana cu lapte cu cereale, etc.
Pranzul ar trebui sa contina doua feluri:supele creme sunt f indicate, la care poti adauga in farfurie smantaa sau iaurt, plus felul doi, un gratar cu o salata verde alaturi, sau cu legume .
Cina ar trebui sa fie usoara dar consistenta, o salata cu piept de pui, cu ceva crutoane, nuci.

Ar fi bine sa bei sucuri naturale daca poti de struguri, ananas.
Evita citricele ca astea cam te subtiaza.
Indulceste cafeaua cu miere de albine, nu cu zahar, si bea-o cu mult lapte...ideal ar fi sa o eviti, ptr ca iti cam taie pofta de mancare.

Ex fizice efectuate de 2-3 ori pe sapt te ajuta(eu mi-am facut abonament , dar nu am timp sa merg) garantat, efectuate corect sub supravegherea unui instructor care te va indruma si iti va face eventual o schema.

Cred ca o dieta zilnica de 3000 calorii iti va garanta 1 kg pe luna, ins nu e treaba usoara iti spun din experienta.
De cateva luni ma chinui si abia 2 kg am pus pe mine.Insa la mine stressul e inamicum nr 1, plus ca nu am timp sa gatesc cum ar trebui, cupilul ma alearga peste tot, munca, casa...

Inainte de a incepe insa o dieta hipercalorica, fa-ti totusi un set de analize, sau mergi la un medic nutritionist.
Eu am fost, analizele au iesit ok, singurul sfat pe care mi l-a dat a fost sa dorm 7 ore pe zi, si sa mananc regulat si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Uff, credeam ca sunt eu nebuna cu ingrasatul asta...si eu am 1,60 si 42 kg. Cateodata 42,5 kg. :(
Tot din cauza stressului am slabit. Sunt intr-o perioada foarte proasta. La mine problema este ca desi stiu foarte bine ce ingrasa nu pot sa mananc. Mananc foarte foarte putin. Cred ca am stomacul mic. Sau nu mai sunt obisnuita cu mancatul.
Mananc paste multe, pizza, cereale, dimineata cate 3-4 felii de toast cu branza si un pahar de lapte. Degeaba!
O sa ma apuc si eu de sport, pentru ca din cauza slabitului nu mai am fundul pe care il aveam si nu mai zic de sani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

zicea NIKOLE de evitat citricele ca subtiaza???
dar astea nu sunt bogate in Vit C...care este appetizer natural? care creste pofta de mancare?

Eu una nu pot manca dimineata.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu si eu : 1,69 si 52 kg.
Mananc destul de sanatos,singurele mai nesanatoase-s cafeaua si ciocolata zilnica.
Puiul il mananc cu piele,lactate cumpar doar din cele cu grasime maxima ,in orice ciorba bag la greu smantana,beau doua cani de lapte gras pe zi ,mor dupa maioneza, mananc orice fel de mancaruri clasice (ciorbe,supe,sarmale,fasole,fripturi cu cartofi,orez si legume etc.) doar ca nu pot manca mult odata,drept urmare mananc si de 10 ori pe zi .La birou sertarul e plin cu piscoturi,curmale,smochine,stafide,biscuiti,cereale ... etc. de rontait.dar mananc si hamburger,hot dog,pateuri,cate-o pizza ... ce apuc.
Beau numai apa plata sau minerala si sucuri naturale.
Rezultat = nici macar juma de kg in plus, doar in sarcina am ajuns de la 52 la 70 kg in ultima luna si pe-urma la loc comanda la 52
Un singur noroc am, ca am si , dar talia mi-e de 63 cm doar.
Io nu-mi mai fac iluzii.Stiti vorba aia: poti ajunge sau baba grasa sau baba slaba.Io oi fi o baba slaba

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Hmm,cititnd postarile voastre,incep sa-mi apara dubii daca nu cumva sunt prea slaba?1.74,55kg dar chestia e ca eu asa ma simt bine.Asa am fost mereu si nu ma simt slaba,ma simt super sexy asa lejera
On-topic,din experienta mea si din auzite,polenul,laptisorul de matca,untura de peste,aduc pofta de mancare.La mine polenul e cel mai"dezastruos":mananc acum si peste o ora mi-e foame de parca as avea stomacul gol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

EU pana acum ceva timp aveam 1,69 si 51 de kg.
Cand am inceput sa merg la sala m-am trezit cu 1,69 si vreo 53-54 de kg.
Nu e indicat sa te ingrasi mancand prostii pt ca se va vedea , indicat este sa faci sport pentru a-ti creste masa musculara si implicit sa arati bine.
Si daca nu va ingrasati nicicum , niste analize printre care si tiroida.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si eu am 1.75 si 55kg.Mi se pare chiar ok, e bine sa fi slab ca intri in tot felul de haine frumoase :).Inainte de nastere aveam 50-52kg si eram intr-adevar slaba.Problema mea e ca am picioarele foarte subtiri la gamba si imi face genunchii mari.Ce sa fac sa capat si eu gambe sa nu arat ca si cum as avea 2 bete infipte in dos?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput