Negatia sarcinii
Raspunsuri - Pagina 4
moruna spune:
eu am avut o vecina care desi avea 4 copii la ultimul nu si-a dat seama ca e insarcinata decat prin luna a 6 a.nimeni nu o credea ,saraca.eu nu am avut burta pana in luna a cincea si dupa aceea m-am ingrasat un pic.cand m-am dus sa nasc colegele de salon ma intrebau daca am probleme cu sarcina si cand le spuneam ca tre sa nasc isi faceau cruce....asa mica era burta mea.
dar de barbatii care au aceleasi simptome ca si sotiile lor insarcinate ce ziceti?am vazut un reportaj cu un tip caruia ii crestea burta,avea greturi si ii cresteau "sanii".
mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moruna dar de barbatii care au aceleasi simptome ca si sotiile lor insarcinate ce ziceti?am vazut un reportaj cu un tip caruia ii crestea burta,avea greturi si ii cresteau "sanii". |
Las' ca eu vazui pe Descoperi un tip care a alaptat.
Ce zici tu e suferinta empatica. Cum ma durea pe mine burta cand avea Gabriel colici.
Medeea76 spune:
Da, si al meu a pus 10 kg pe el la sarcina cu Tea, avea pofte mult mai rau decat mine...
Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)
bebemik17 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebemik17 SUNT DISPERATA! cred ca am ramas insarcinata si am doar 17 ani! si am avut doar 3 contacte sexuale.prima data am folosit prezervativ si apoi nu. eu cred ca si acum sunt virgina pt k m-a durut foarte tare de fiecare data si de aceea am renuntat si la prezervativ daca tot sunt virgina.dar am inteles ca poti ramane insarcinata si virgina.prietenul meu are 25 de ani si mi-a zis si el ca inca sunt virgina.nu am sangerat si inca ma doare de fiecare data si de aceea tot timpu renunta la idee de a mai face dragoste pt ca sa nu ma raneasca pe mine.si ne opream....nu inteleg cu am ramas insarcinata atunci? a trecut 1 sapt. de cand cred eu ca am ramas...nu mi-am luat inca test de sarcina dar presupun pt ca am toate celelalte semne ale unei Lsarcini...va rog ajutatima ca sunt in pragul disperarii si nu vreau copil la varsta asta |
IOANA DIN PLIESTI MI-A ZIS SA VA TIN LA CURENT. NU SUNT INSARCINATA. MI-A VENIT CICLUL PANA LA URMA SI M-A TINUT TOT 5 ZILE CA DE OBICEI. GANDUL CA AS FI PUTUT FI M-A OMORAT,PLANGEAM ZILNIC SI MA GANDEAM CA PORT OPILUL BARBATULUI PE CARE IL IUBESC DAR NU POT SA IL PASTREZ DIN CAUZA VARSTEI.NU MAI AM MULT PANA IMPLINESC 18 ANI DAR VREAU SA IMI TERMIN SCOALA SI SA IMI GASESC UN SERVICI BUN.DACA AR FI FOST SA RAMAN SI SA FAC AVORT AS FI FOST MARCATA PT TOT RESTUL VIETII PT CA IMI PLAC LA NEBUNIE COPIII.ASTA A FOST O INVATATURA PT MINE SI DE ACUM INAINTE O SA FIU MULT MAI ATENTA.
Stanescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bebemik17
IOANA DIN PLIESTI MI-A ZIS SA VA TIN LA CURENT. NU SUNT INSARCINATA. MI-A VENIT CICLUL PANA LA URMA SI M-A TINUT TOT 5 ZILE CA DE OBICEI. GANDUL CA AS FI PUTUT FI M-A OMORAT,PLANGEAM ZILNIC SI MA GANDEAM CA PORT OPILUL BARBATULUI PE CARE IL IUBESC DAR NU POT SA IL PASTREZ DIN CAUZA VARSTEI.NU MAI AM MULT PANA IMPLINESC 18 ANI DAR VREAU SA IMI TERMIN SCOALA SI SA IMI GASESC UN SERVICI BUN.DACA AR FI FOST SA RAMAN SI SA FAC AVORT AS FI FOST MARCATA PT TOT RESTUL VIETII PT CA IMI PLAC LA NEBUNIE COPIII.ASTA A FOST O INVATATURA PT MINE SI DE ACUM INAINTE O SA FIU MULT MAI ATENTA. |
Te rog eu, tine minte o chestie: sexul seamana cu o arma - mi-a spus mie cineva care se pricepea le arme ca daca tii minte ca nu exista conceptul de "arma neincarcata", nu o sa ai niciodata probleme cu ele.
Daca tii minte ca nu exista niciodata "safe sex" fara prezervativ, nu o sa mai ai probleme nici cu sexul. Sau daca esti sigura ca aveti o relatie de monogamie reciproca, PILULA, pilula, pilula.
Vorbesc din punctul de vedere al unui ginecolog care a auzit cam toate justificarile posibile - nu ii place prezervativul, ma fereste, folosesc calendarul, nu credeam sa raman de prima oara, nu credeam sa mai raman la varsta mea, n-am mai ramas de X ani( X variind intre 5 si 20), nu credeam ca o sa mi se intample, etc, etc.
Te rog, ai 17 ani, meri la doctor si discuta despre contraceptie.
Scuze de off-topic, da' n-am putut sa ma abtin.
Si ca sa revin on topic, am vezut destule cazuri de femei la 45-50 de ani, cu fenomene de premenopauza, care nu s-au alarmat ca nu mai au menstruatie - menopauza, de - da, da' de aia cu ochi.