RE: Pozitia Oficiala Desprecopii.com in legatura c
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada spune:
Ca fost moderator desprecopii.com, qsar, ar trebui sa stii cumva angoasa pe care ne-o provoaca confuzia neloiala dintre site-urile.ro si site-urile.com.
Sigur, daca respectiva persoana membrul isi declara apartenenta la grup: "in calitate de membru al organizatiei XYZ am facut cutare chestie"... sau "inspirat de discutiile de pe forumul xyz.com, al carui membru sunt, am decis sa...", atunci, evident, se schimba datele problemei.
Din cite stiu eu ( si aici pot gresi), actiunea a fost inspirata de discutiile de pe site si reimbursarea lor se va petrece, sper eu, tot cu ajutorul membrilor site-ului ( sper ca oferta sa fie acceptata) dar actiunea a fost purtata in nume si cu resurse proprii de doua fete care mi-au devenit dragi instantaneu ( mai mult decit mi-erau deja) pentru caracterul de care au dat dovada. E un pic mai mult de gindit la situatia de fata ca sa lase loc unei rezolvari facile ca cea prezentata de tine. Si de aceea propuneam ca cei implicati sa fie lasati sa isi rezolve singuri disputa, fara partizanat ieftin si subiectiv.
In legatura cu subiectele inchise, EU propusesem in discutii particulare cu moderatorii si adminstratorii siteului si cu una din fetele implicate in aceasta actiune o oarecare linistire a spiritelor si a discutiilor pina DUPA rezolvarea in ce fel va fi ales, tocmai ca sa dam posibilitatea tuturor implicati sa se concentreze spre subiectul in discutie, care se pare ca iar ne scapa printre degete.
Si cam asta sustin in continuare,
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by dama
Si asa ca o constatare finala, eu cred ca s-a sperat prea mult la un ajutor colectiv pt operatia din Anglia, iar fetele care initial si-ar fi dat si camasa de pe ele, tac acum malc (nu toate, bineinteles) si nu neaparat de la reprezentantii oficiali ai forumului...sau gresesc? tot ce e posibil, ca out-sider percepi altfel tot ceea ce s-a spus pe aici legat de viitorul Florinei.
Eu fac parte din tabara care doresc sa ajute fetita sa ajunga in Anglia. Din pacate nu am fost acasa in week-end, dar chiar daca as fi fost nu mai am puterea necesara sa citesc ca o fetita de 11 ani insarcinata fara voia ei nu este victima. Consider ca trebuie ajutata. Am avut o colega care a nascut la 15 ani pe vremea lui Ceausescu si stiu ce inseamna.
Trebuie sa marturisesc ca nu am donat inca, dar am anuntat ca voi face pentru ca urmeaza sa iau salariul.
V-as ruga daca sa poate sa luati in considerare mica donatie pe care urmeaza sa o fac.
Cu mult respect
Cristina
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
qsar spune:
Andrada,
Despre confuzia desprecopii.com / desprecopii.ro eu n-am angoase... sunt furioasa de-a binelea! Ma enerveaza la culme, chiar si-n calitate de simplu user. Pentru ca stiu ca este o furaciune ordinara, o mizerie, o inselatorie... si inteleg pe deplin iritarea Mirelei iar reactia sa 1000% justificata. Tocmai de aceea nici macar nu am adus in discutie acest aspect. Dupa cum n-am comentat in nici un fel actiunea Doamnelor din Anglia, oricat de dragi mi-ar fi, tocmai pentru a nu reaprinde discutiile sterile si inutile de la subiectele inchise (inchise cam tarziu, dupa parerea mea). Acu'... ma gandeam si eu... daca Doamnele din Anglia vroiau ca demersul lor sa fie legat mediatic de desprecopii.com nu aveau nimic impotriva declaratiilor Mirelei si nu deschideau subiectul asta. Vezi bine, desi acum am aflat si eu si tot forumul cine sunt aceste doamne, le respect in continuare "anonimatul" pe care inteleg ca si l-au asumat initial.
Clover spune:
Eu sunt confuza. Am rasfoit prin paginile acestui subiect, am incercat sa pricep. Nu pricep si mai grav de atat nici nu pricep ce imi scapa.
Deduc de aici ca doar cei implicati direct au viziunea completa a problemei. Eu ca user normal vreau sa vin, sa gasesesc subiectul pe care il stiu, sa vad unde s-a ajuns si eventual sa ma dau cu parerea.
Am cautat desprecopii.ro si nu-l gasesc. Despre ce infurieri e vorba?
If all else fails, look cute.
admin spune:
Oameni buni, subiectul a deviat puternic. Asa cum am mai spus, exista o serie de oameni (printre care si noi administratorii) care au ales varianta comoda de a se implica si anume de a da bani.
Exista insa persoane care sunt implicate direct si au nevoie de liniste. Hai sa-i lasam sa duca aceasta actiune la bun sfarsit si sa nu ne consumam aici.
Asteptam asadar vesti cat mai bune pe un subiect nou si curat caci acesta bate deja campii. Singura circumstanta atenuanta: este si va ramane un subiect extrem de delicat.
Si inca ceva, cei care inca nu s-au implicat, poate au mintea mai limpde si se gandesc si la o solutie pe termen lung.
Si da Q, este adevarat sunt multi altii care pot fi ajutati. M-am referit si eu la ei intr-un mesaj anterior. Facem si noi ce putem!
Numai bine
blue eyes spune:
quote:Ghinionul fu cu sfarsitul de saptamana si ca mai avem si familii. Nu a dat nimeni bir cu fugitii, dar nici nu e dorit tam tam-ul. Am donat pentru fetita, nu pentru prestigiul DC. Nu vreau nici stelute, nici floricele, nici trompete, dar nici nu sunt de acord ca DC sa-si vopseasca fatada folosindu-se de meritele altora. Fondul de consiliere s-a creat tarziu, cand se stia deja ca doua persoane s-au ocupat de tot. Daca nu ar fi platit ele, ar mai fi trecut 4 saptamani pana pe DC se facea rost de banii pentru transport si interventie. Si nici asta nu ar fi fost sigur. In fine...
Si asa ca o constatare finala, eu cred ca s-a sperat prea mult la un ajutor colectiv pt operatia din Anglia, iar fetele care initial si-ar fi dat si camasa de pe ele, tac acum malc (nu toate, bineinteles) si nu neaparat de la reprezentantii oficiali ai forumului...sau gresesc?
Ps. Poate schimbati denumirea de „consiliere“ in cea corecta „psihoterapie“. Fata, care are in spatele ei o serie de traume, nu are nevoie de sfaturi, ci de curatenie in suflet, de terapie.
Fluturas coconas
vikinga spune:
Qsar vad ca ai editat mesajul tau, inainte de asta era ceva scris mai mic, e adevarat, si se referea la cei care au spus fara sa fie intrebati, prea multe amanunte despre job/ ocupatii/ afaceri etc etc , lucruri care nu fac deloc obiectul subiectului.Perfect de acord, iti dau drepate 100%, mi-am editat cu jena mesajul, vina mea, imi cer scuze. M-am lasat dusa de val dupa mesajul Sheanna-ei care indemna la precautie si prudenta maxima, subliniind in mesajul sau ca useri mincinosi, destabilizatori si alte asemenea ar dori sa faca ceva in interesul propriu ori au ca scop maret sa aduca daune DC-ului. Imi cer scuze de la toti cei ce au citit scaparea mea prin araturi. Nu-s o persoana perfecta, am multe scapari, bine macar ca imi dau seama de ele la timp si nu imi e greu sa le recunosc si sa ma scuz. Nu trebuie sa ajunga sotul sa-si faca un cont pe DC sa dreaga dupa mine si sa-si ceara scuze in numele meu.Mi-as dori sa am echilibrul dar mai ales determinarea celor doua forumiste, de la care am avut citeva lucruri bune de invatat cu ocazia asta si pe care le admir sincer.Toate gindurile mele se indreapta acum spre Floriana, ea e cea mai importanta acum!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
ramiris spune:
quote:
Ma surprinde ca desi subiectul asta razboinic (nu va suparati fetelor, dar asta reiese din mesajele violente de aici) are 600 si ceva de vizionari (deci multi useri, poate chiar din cei care au si postat si v-au sustinut pe topicul pro-choice versus pro-life) si totusi nimeni nu vine sa va sustina acum in "acuzatii". Unde sunt fetele pro-choice? ca eu am urmarit topicul initial si erau destul de multe cele care sustineau ideea avortului.
Mami de David & Patrick
Nu inteleg de ce, daca cineva are demonstrabil dreptate, opinia nu are greutate decat daca mai intra cateva persoane s o sustina.
Eu sunt pro-choice, iar in acest caz pro-avort, mi-am spus opinia pe forum si nu pot decat sa subscriu la ce spun fetele de aceeasi opinie cu mine.
Si eu am urmarit tot topicul si nu mi-am dat seama pana nu s-a spus clar ca "dna din Anglia" este si user DC.
In alta ordine de idei si eu am tinut legatura pe email cu una din fete (n-am sa-i spun username-ul aici intrucat nu i-am cerut permisiunea) in ideea ajutorului, logistic sau financiar pentru copilul ala amarat.
Desi nu ne-am cunoscut inainte de DC, nici un moment nu s-a pus problema ca aceasta actiune ar implica DC in vreun fel, dimpotriva, era clar pentru amandoua ca va fi o actiune nesustinuta de aceasta comunitate.
Nu inteleg totusi de ce trebuie sa apara "avocati" pentru a sustine niste afirmatii evidente si verificabile, mi se pare o motivatie meschina.
Nu am postat pana acum pentru ca nu am vazut acest topic, nu din alt motiv!!!
ramiris spune:
quote:
Originally posted by Adela99quote:
Originally posted by avmaria
Desprecopii, mea culpa, nu citisem cu atentie postarea ta, altfel m-a fi indignat pe loc :
"Cred ca - pentru a respecta adevarul - trebuie ca ziarul vostru sa precizeze ca persoane de pe forumul www.desprecopii.com ii asigura transportul in Marea Britanie.
Deja biletele au fost cumparate. Cred ca este necesar sa nu induceti lumea in eroare si sa precizati exact CINE sunt cei care s-au implicat in aceasta actiune. Nu foloseste nimenui faptul ca voi sunteti foarte vagi in articolele voastre. Nu ziarul vostru face asta ci site-ul www.desprecopii.com !"
Cum este posibil sa faci o asemenea afirmare publica, ziarului EVZ, cand concomitent pe DC zbrobesti orice asemenea initiativa, si te comporti exact la opusul a ceea ce ai afirmat? Cand pe DC afirmi sus si tare ca Dc e desolidarizat de aceasta campanie a aducerii fetitei in Anglia, cand sabotezi cu inocenta singurul topic in care se putea discuta despre asta, cand ne obligi pe toti sa ne schimbam PMuri. Sant de acord cu ce s-a mai spus, pentru reclama nu te dai in laturi de la nimic...
Cum poti sa spui EVZului
"In plus, am acceptat ca o actiune de colectare de fonduri pentru acest scop sa se desfasoare pe forum. Orice solutie in cazul fetei este mai buna decat indiferenta!",
ca sa spui pe urma
"Persoana care s-a oferit sa plateasca este membru www.desprecopii.com - si peste 30 de personae au inceput sa ii plateasca in contul personal – bani = pentru a o ajuta cu aceasta cheltuiala.Vezi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123236 (este din UK)"
si mai pe urma pe DC
"Am inteles ca Vikinga strange un fond pentru pro-avort. A fost foarte clar pentru oricine acest lucru. "===============================
"Te rog sa te calmezi si sa citesti ce am spus in comunicat. " - nu mi te adresezi, dar ma revolt atata timp cat ce ai spus in comunicat este in defazaj total cu ce scrii aici.
Am mai constatat metoda pumnului in gura si ti-am adus-o la cunostiinta. Am mai constatat ca reclama e mai importanta decat respectarea regulilor deontologice vehiculate pe acest site, si ti-am adus-o la cunostiinta. Cine nu-si aduce aminte n-are decat sa bage un search pe profilul meu - dar grabiti-va ca prevad ca se va sterge in curand. Dar de data asta intreci limita cu manipularea, si nu am decat o explicatie : amploarea nationala a cazului si interesele tale proprii.
Spune-mi Desprecopii, tu chiar crezi ca ti se poate trece orice cu vederea pt simplul fapt ca esti proprietara acestui forum? Pe tine chiar te "incalzesc" postari lingusitoare ca ale lui She, sau poti admite ca mai poti gresi si tu - ca orice om ce esti, si ca nu orice cap ce depaseste linia consensului e neaparat carne de tun ce trebuie strivita
Dupa cum vezi, m-am facut avocatul diavolului, si astept pedeapsa cu seninatate
o fi avmaria acida si doritoare de sange, da' io una o inteleg.
cred ca s-ar fi putut evita toata "debandada" asta daca asa cum s-a spus acum cateva zile, se deschideau cele doua subiecte cu 1.strangerea de fonduri pentru terapie si 2. pentru calatoria si operatia din Anglia iar pentru cele doritoare de dezbateri subiectul care cred ca in continuare este deschis.
si daca totusi s-a luat hotararea ca site-ul nu vrea sa aiba de-a face cu subiectul nr 2 atunci nici sa nu fie pomenite fetele prin mailuri catre ziar ca membre ale site-ului, ca nu in calitate de mebre DC s-au implicat personal in actiune. deci de ce mentionarea?
P.S. nici io n-am primit nici un nr de cont de la voljena
Probabil ca avmaria este acida si iritata pentru ca a pus niste intrebari punctuale si n-a primit raspunsuri la ele... ma gandesc si eu...
Pentru ca "intorsul ca la Ploiesti" ca sa citez o colega de forum, nu prea a raspuns la nici una dintre problemele care au cauzat aceste discutii si pe care avmaria le-a extras f. clar in postul ei.
a.. nici eu n-am primit nici un cont al Vojlenei