RE: Pozitia Oficiala Desprecopii.com in legatura c

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by ramiris

quote:
Originally posted by hannen

Ma bag si eu sa scot castanele incinse!Sper sa scap ieftin,dar si mie mi se pare ca tragedia e doar faptul ca unchiul e tatal copilului(daca o fi el) Si imi trintesc singura ca sa va fac munca mai usoara.

Am zis,daca era vorba de o sarcina mai mica,eram pro avort insa acum cind copilul ala e ...doamne ,complet format...este groaznic sa-mi imaginez ce si cum o sa se intimple.
Nu e singura fetita care a nascut la 11 ani,anul trecut s-a mediatizat cazul unei fetite de exact 11 ani care a nascut un baietel de vreo 3kg.Bine,stiu ca nu din viol si incest dar totusi ,fetelor,raul cel mare a fost facut.
Eu nu inteleg cum omorirea fatului le-ar readuce linistea,ar face trauma sa dispara...
Cea mai buna solutie ar fi sa-l lase sa traiasca si sa-l dea spre adoptie.

Din pacate cu disparitia copilului ,faptele nu vor disparea ca si cum nu s-ar fi intimplat.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Aseara purtatorul de cuvant MArie Stopes a declarat ca fiecare zi pierduta pune in pericol viata fetitei, ca organismul ei nu este suficient dezvoltat pentru a suporta sarcina si cu atat mai putin o eventuala nastere.
Deci, daca ar fi fetita ta ce-ai face? Eu am mai spus ca nu as putea sa-mi oblig copilul sa treaca prin asa ceva.

De acord cu tine , insa ma vad nevoita sa te intreb , daca organismul fetitei este indeajuns de dezvoltat, incat sa suporte un avort pe o sarcina atat de avansata ?????????!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by women13

De acord cu tine , insa ma vad nevoita sa te intreb , daca organismul fetitei este indeajuns de dezvoltat, incat sa suporte un avort pe o sarcina atat de avansata ?????????!!!!!!!!!

nasha pungasha

Cu siguranta ca aici nu exista solutia buna si solutia rea, este de ales raul cel mai mic. Sa ne fereasca Dumnezeu sa fim pusi in fata unei astfel de decizii vreodata.

Iar din ce spun doctorii din UK (si o parte dintre ai nostrii) avortul prezinta riscul cel mai mic pentru viata ei in aceasta situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ramiris,sincer nu stiu daca sa iau de bun tot ce declara medicii ...imi pare ca e ceva doar ...o scuza pt. crima.
Pt. ca asa cum am vazut nu e prima din lume care naste la virsta asta si intreb si eu ca Women ,dar un avort nu-i pune viata in pericol?
chiar nu stiu,si chiar ma framanta problema asta mai mult decit am "aratat" pe forum.
Nu e zi in care sa nu discut cu prietenele sau cu sotul meu despre aceasta situatie.

Si daca ar fi copilul meu(valabil si pt. acest copil) si dr-ul ar declara ca evolutia sarcinii ii pune viata in pericol as alege intre viata "mamei" dpdv religios(religia mea) asa este corect!
Oare sub observatie atenta nu ar mai rezista inca o luna macar?In ce fel ii este viata in pericol?
Mi-ar placea sa stiu mai mult,ca tot intorc problema asta pe toate partile si nu`s multumita de rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

quote:
Originally posted by hannen

Si daca ar fi copilul meu(valabil si pt. acest copil) si dr-ul ar declara ca evolutia sarcinii ii pune viata in pericol as alege intre viata "mamei" dpdv religios(religia mea) asa este corect!

Hannen, nici religia nu te poate salva in situatia asta, este atit de delicata incit si cei mai mari mufti se contrazic.
Dar toti sint de acord ca intreruperea de sarcina este permisa de Allah daca un grup de medici spun ca nasterea ar pune in pericol viata mamei.

Avortul este permis insa pina in 120 de zile, caci atunci este banuit ca viata ("ruh") este suflat in corpul aflat in dezvoltare.
Alti experti in Islam spun ca de fapt "Ruh" este suflat la 40 de zile!

Daca ar fi sa luam 120 de zile (17 saptamini de sarcina) atunci intreruperea ar fi trebuit sa ia loc atunci, cind parintii au cerut asta. Dar statul Roman s-a opus si au taraganat-o cu nu stiu cite comisii! Ce ai face daca tu , ca parinte ai decide avortul, religia ta ar zice ca este acceptat la 120 de zile, dar statul te-ar forta sa duci la capat o sarcina care nu o vrei din motive intemeiate??

Ce sa pun?? Stat corupt pina in maduva s-a gasit sa isi spele rusinea cu pedeapsa unei fetite de 11 ani de a devani mama fara voia ei!

Si pe mine m-a afectat povestea Florinei atit de mult incit ma gindesc la ea mereu... Imi indrept gindurile bune inspre ea si familia ei si sper din suflet ca totul sa se termine cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Am cautat sa vad care este legea Canadei in privinta avorturilor si am aflat cu stupoare ca de fapt Canada nu are nici o lege in privinta avorturilor. Nici o restrictie, nimic!

Este lasat la atitudinea persoanei si a doctorilor de a face tot ce este mai bine evaluind situatiile personale si unice.

Si cu toate astea nu se fac avorturi pe banda rulanta, nu infloresc clinicile de avort la fiecare colt de strada si nu s-a raportat nici un fel de abuz al acestei legi-nelegi!

Statul nu imi poate dicta cum imi traiesc eu viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

http://www.evenimentul.ro/articol/cosmarul-fetei-de-11-ani-a-luat-sfirsit.html sper sa fie adevarat

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Cred ca decizia parintilor de a apela la intreruperea de sarcina se bazeaza si pe experienta lor ca parinti, cel putin mamei nu cred ca i-a fost usor sa nasca la 15 ani si sa creasca un copil, iar fiica ei are doar 11 ani, ar fi ingrozitor.
Si inca ceva, toata stima pentru acesti parinti care ar fi putut scapa de copil ( atunci cand s-a intamplat sa ramana mama insarcinata ) dar ei si-au asumat raspunderea aducerii lui pe lume si l-au crescut asa cum s-au priceput mai bine. Acum incearca sa faca ceea ce ei considera ca e mai bine pentru copilul lor si, implicit, pentru ei.

Sunt oameni simpli si gandesc simplu.

Si pentru cele care vorbesc despre adoptie, sa stiti ca nu e asa usor, iti este greu sa-i spui unui copil adoptat de ce a fost abandonat de catre parintii biologici, sa-l faci sa inteleaga ca este un copil la fel ca ceilalti chiar daca nu a crescut in burtica mamei adoptive iar atunci cand va vrea ( si sunt sigura ca va vrea ) sa il ajuti sa isi gaseasca originile, dar sa-i explici unui copil sau chiar adultului de mai tarziu, ca de fapt el este rezultatul unui incest, ca mama lui a fost violata de unchiul ei... Iata un nou candidat la cabinetul psihologului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by ramirisAseara purtatorul de cuvant MArie Stopes a declarat ca fiecare zi pierduta pune in pericol viata fetitei, ca organismul ei nu este suficient dezvoltat pentru a suporta sarcina si cu atat mai putin o eventuala nastere.Deci, daca ar fi fetita ta ce-ai face? Eu am mai spus ca nu as putea sa-mi oblig copilul sa treaca prin asa ceva.
Am fost f curioasa sa aflu parerea dr de acolo cu privire la riscurile situatiei in care, fata ar fi fost fortata sa mai astepte pina la nastere plus o nastere prin cezariana. Parerea lor e total contrara acelei comisii din Iasi. Acum nu vorbim de pareri de la distanta ci de doctori care au examinat-o si pot oferi o opinie strict la cazul in sine.Ea a fost examinata de 4 echipe de medici:-cei din P Neamt care au recomandat avort, ca de nu o refuzau cu legea sub nas din start, nu ar mai fi trimis-o in Iasi.-cei din Iasi pretind ca fetita poate duce sarcina la capat cu succesi si felicitari-dr de la Marie Stopes spun ca riscurile sarcinii si ulterior nasterii normale ori prin cezariana, sunt f mari si ii pun in pericol viata.-sunt curioasa si de pozitia oficiala a spitalului unde e acum Florina. Inclin sa cred ca e aceeasi cu cea de la Marie Stopes.Putem abuza de o copila insarcinata? Putem lua astfel de riscuri fata de viata ei? Nu mai vorbesc de sanatatea psihica, inteleg ca nu e considerata a fi mare lucru in Romania.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

din evenimentul zilei :Operatia Florinei s-a terminat īn urma cu putin timp, iar medicii au declarat ca totul a decurs normal. Interventia a avut loc īntr-un spital public din Londra, iar costurile vor fi suportate de clinica Marie Stopes, unde micuta fusese programata initial pentru īntreruperea de sarcina. Īn spitalul public, fetita de 11 ani a facut, ieri, un nou set de analize de sānge si o alta ecografie.

edit din cauza de diacritice

Mergi la inceput