pete inchise la culoare (brune) pe fata

pete inchise la culoare (brune) pe fata | Autor: mamaruta mica

Link direct la acest mesaj

dragelor,
imi puteti da un sfat pentru indepartarea petelor brune de deasupra buzei superioare... dupa nastere au aparut si acum, se pare ca din cauza soarelui, s-au inrautatit... ma cam suprara si daca aveti un sfat bun in privinta lor v-as fi indatorata.
multumesc.
un zambet
mamaruta mica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Stiu doar cum se previn, crema protectoare contra UV inainte de a iesi afara. Si eu am problema asta, nu e f evidenta, dar eu o vad...A aparut in sarcina si o mai am si acum , discret, tot pe buza superioara.
Poate ne ajuta cineva...
Stiu ca de la soare se accentueaza!

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna fetelor,
aceeasi problema o am si eu, ramasa in urma expunerii la soare in timpul sarcinii.
O cosmeticiana m-a sfatuit sa folosesc timp de 30 de zile, crema de depigmentare de la BELNICE. La mine in oras nu am gasit, poate voi aveti mai mare noroc.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivi spune:

Buna dragi prietene,
Ma grabesc sa fiu si eu de ajutor in aceasta lume minunata a Forumului.
Pt pete maronii pe fatza eu am folosit si a dat si rezultate lotziunea "Bright Idea" de la Artistry(Amway). M-am dat in fiecare dimineatza si seara, dupa demachiere si inainte de crema hidratanta.
kiss you all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Si mie mi-au aparut anul acesta niste pete de culoare inchisa pe fata (in zona de sub ochi) si nu sunt inca insarcinata (deci nu cred ca are legatura cu sarcina, ci cu soarele).
Nu stiu cum sa scap de ele, dar voi incerca unul din produsele de mai sus.
Pupici

tilis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Cautand cu totul altceva, am dat si peste asta :

" Pentru petele maronii si pistrui

Aceste pete si pistrui care apar pe fata, pe piept, pe git, cit si pe alte zone ale corpului dispar in totalitate daca sint tamponate frecvent cu infuzie concentrata de patrunjel. De asemenea, se poate folosi cu rezultate excelente o crema speciala pentru a atenua aparitia acestora (se gaseste la Plafar). "

Nu scria ce denumire are acea crema.

Mergi la inceput
Mergi la inceput