Ce fel de viitor ...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Da,si eu ,si mai ales sotul meu,am fi pedepsit tot in stilul descris de tine.
Chiar daca incearca sa ascunda,iti dai seama ca nu mai este aceeasi,poate nu mai zambeste atat,poate sta inchisa intr-o camera prea mult,poate plange prin somn,sunt o mie de indicii pentru un parinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Happy_in_TO

La 10-11 ani un corp de fetita este in formare. Se dezvolta, se schimba, incep sa ii dea sinii daca este mai grasuta. Se schimba! Si poate ca rotunjirea ei a fost pusa pe seama acestor schimbari.

Mie mi-a venit ciclul prima data cind eram in tabara si aveam 11 ani. Un pic. Apoi peste doua saptamini inca un pic si apoi nimic timp de citeva lini, aproape un an... Si cind a inceput sa imi vina iar a fost tot asa, cu pauze de cite doua-trei luni la inceput, pina a inceput sa vina regulat, la 28 de zile. Este normal sa fie asa, ca nu incepe ca la un robinet reglat dupa o ora fixa!!

Aud cu mirare cind si cind ca a nascut o femeie in avion, ca s-a dus la toaleta ca avea crampe si a nascut! Ca nu ar fi stiut ca este insarcinata si se intorcea din vacanta!... Acuma sa nu imi spuneti mie ca femeile astea erau handicapate mental! Erau femei in toata firea care se duceau in vacanta cu familia! Cum de nu si-au dat seama ca sint insarcinate??...
Acum vreun an ma uitam la televizor intr-o seara la o emisiune cu intimplari adevarate din sala de urgenta, in America.
Si a aparut o femeie (intimplarea se petrece chiar in seara de Thanksgiving) care spunea ca o doare tare de tot burta. Era adusa de catre sotul ei si fata ei care avea 32 de ani! Femeia era grasa, in virsta de peste 50 de ani. Se vedea pe fata ei ca o doare tare de tot, era toata transpirata... Zicea ca se paote sa fi mincat prea mult curcan si ca din cauza asta are durerile astea...
Apoi dintr-o data durerile incetau... Zicea ca se simte mai bine, apoi incepeau din nou... Pina si-a dat seama un doctor si a intrebat-o daca se poate sa fie gravida. Nu, zice ea... ca am intrat in menopauza demult! Au intrebat-o daca le da voie sa ii faca un control ginecologic. Ei bine, la control au constatat toti uimiti ca femeia era insarcinata si gata sa nasca, dilatata!
Au ramas masca cu totii, femeia plingea si spunea ca nu este adevarat, ca ea este in menopauza, ca are copii de 30 de ani! Au dus-o direct la sala de nasteri unde a nascut si au aratat-o apoi cu fata ei linga ea, cea de 32 de ani si doi gemeni noi nascuti linga ea...

Asa ca nu imi spuneti mie ca nu exista cazuri in care sarcina este descoperita mai tirziu!...

O fi nascut fi-sa de 32 de ani si au "incurcat borcanele".Mi-e tare greu sa cred ca femeia nu a simtit miscarile si suturile bb-ului,sa fim seriosi.O femeie isi da seama,mai devreme, sau mai tirziu ca e insarcinata.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Daca tot s-a hotarat ca trebuie sacrificat foetusul,macar sa se faca o treaba ca lumea si sa nu-i fie periclitata fertilitatea si posibilitatea de a avea copii.Bineinteles daca unchiul iubaret nu va insista!Mai ales ca este fara probleme si liber ca pasarea cerului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Se intimpla si in tari civilizate sa nu stie nici fata nici familia ca este insarcinata!

http://www.kwtx.com/home/headlines/17232314.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Ce ma scandalizeaza insa este ca parintii copilei nu vor sa il reclame pe violator. Asa ceva este de ne-iertat si ma scandalizeaza. In toata agitatia asta - pro sau contra - violatorul pare in afara problemei. Cum pot acei parinti sa doarma fara sa isi doreasca cu disperare ca violatorul sa fie dupa gratii? Cum poti ca mama, sa treci cu buretele asa de simplu asupra unui abuz oribil ce i s-a intamplat copilui tau?
Cum poti dormi fara sa iti doresti pedeapsa? Cum poti sa crezi ca totul poate fi ca inainte?

Si pe mine ma scandalizeaza!
Ce asteapta, s-o mai violeze o data? Pe ea sau pe sora ei de 9 ani??
Sper sa nu fie lasat sa scape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Happy_in_TO, ma intreb daca ce ai spus tu nu ar avea intr-adevar o valoare terapeutica. O excursie la Disneyland. E clar ca fata e inca la varsta copilariei, ca se uita la desene animate.

loryi1974, ai detectat tu vreun caz de copil abuzat sau violat? De unde esti asa singura ce se vede si ce nu se vede si ce ar trebui sa perceapa o mama? La varsta de 10 ani copilul poate fi abatut si ca n-a luat calificativul x in loc de unul mai bun sau alte lucruri marunte.

b.nica
"o preocupa mai mult o calatorie gratis in Anglia decat ce se va intampla cu fetita, ca sa nu mai vorbesc de fiinta vie din burtica ei!"
Tu chiar crezi ca are de gand sa viziteze muzeul figurilor de ceara?

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

A fost la stiri acum. cica ii dau voie sa faca avort in RO,daca se gaseste vreun medic dispus s-o faca. aceeasi comisie sustine ca "intelege daca doctorii nu vor dori s-o faca". familia fetitei e hotarata insa sa mearga in Anglia.

Partea proasta e ca, la clinica la care s-a pus problema, nu sunt permise intreruperi de sarcina decat dupa varsta de 12 ani.

Stirea se incheia cu ideea ca trebuie in termen de 3 saptamani gasita o alta clinica,ce accepta si fetite de 11 ani.

Apropo eu am descoperit sarcina la 8 saptamani, ma dureau ovarele cica si spatele oleaca.plus o menstruatie(cam saraca ce-i drept) 3 luni peste sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

flaviutza ai uitat sa spui ca acel dr din RO care va accepta sa faca intreruperea,nu va fi sprijinit de colegiul medicilor din RO,eu cel putin asa am inteles.Oare ce inseamna asta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Da Clover,si pt. mine este , a spus ca nu intelege nimic din ce s-a discutat si a dat de inteles ca pt. ea cel mai bine ar fi sa scape fata de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by lunna27

flaviutza ai uitat sa spui ca acel dr din RO care va accepta sa faca intreruperea,nu va fi sprijinit de colegiul medicilor din RO,eu cel putin asa am inteles.Oare ce inseamna asta??

daca fetita moare in timpul interventiei medicul care a initiat-o poate intra la penal dat fiind in judecata de oricine ar avea chef.

Andries

Mergi la inceput