Ce fel de viitor ...

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by iulia_b
Intr-o tara unde avortul este la ordinea zilei, mai ales la sate, unde probabil si mama fetitei a facut vreo cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariucha spune:

De ce bila neagra ?? Aici se sustine avortul mai mult ca dreptul la viata ....Dupa ce am citit cum unele mame sustin ca a UCIDE un fat de 6 luni este o nimica toata ..adica ce ,ii face fetei o injectie si apoi cind se trezeste totul este sters din memoria ei si ce e cel mai important pt multa lume ,din burtica ei .....DEci ea o sa traiasca fericita si voi dragi mame o sa dormiti mai bine ,nu-i asa ?
DIN TOT RAUL ,DE CE NU ALEG RAUL CEL MAI MIC ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
Originally posted by Dariucha

De ce bila neagra ?? Aici se sustine avortul mai mult ca dreptul la viata ....Dupa ce am citit cum unele mame sustin ca a UCIDE un fat de 6 luni este o nimica toata ..adica ce ,ii face fetei o injectie si apoi cind se trezeste totul este sters din memoria ei si ce e cel mai important pt multa lume ,din burtica ei .....DEci ea o sa traiasca fericita si voi dragi mame o sa dormiti mai bine ,nu-i asa ?

aici se sustine un avort la o fetita de 11 ani care este insarcinata cu unchiul.Si da acest incident nu o sa-l uite in totalitate dar este mai bine pentru ea

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:

Conform declaratiilor oficiale ale purtatorului de cuvant Marie Stopes de aseara, fiecare zi de sarcina in plus creste riscul ca fetita sa-si piarda viata. Organismul ei nu este suficient maturizat pentru a duce sarcina la termen si in nici un caz pentru a trece printr-o nastere.

Deci interventia este raul cel mai mic.

Din acest motiv Marie Stopes a decis ca nu poate risca sa astepte pana gasesc un anestezist cu experienta in cazuri similare (ei neavand in clinica anestezisti care sa fi particpat la interventii la pacienti cu varsta ei) sa se ocupe de transferarea fetitei intr-o clinica de stat. De asemenea Marie Stopes a declarat ca tinand cont de situatie isi asuma plata interventiei in clinica de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by ramiris

quote:

Conform declaratiilor oficiale ale purtatorului de cuvant Marie Stopes de aseara, fiecare zi de sarcina in plus creste riscul ca fetita sa-si piarda viata. Organismul ei nu este suficient maturizat pentru a duce sarcina la termen si in nici un caz pentru a trece printr-o nastere.Deci interventia este raul cel mai mic.Din acest motiv Marie Stopes a decis ca nu poate risca sa astepte pana gasesc un anestezist cu experienta in cazuri similare (ei neavand in clinica anestezisti care sa fi particpat la interventii la pacienti cu varsta ei) sa se ocupe de transferarea fetitei intr-o clinica de stat. De asemenea Marie Stopes a declarat ca tinand cont de situatie isi asuma plata interventiei in clinica de stat.

mda, eu cred ca nu vor sa se lege la cap fara sa-i doara.Adica ditai clinica privata, unde dai bani grei, n-au anestezist- ma indoiesc.
Si chiar nu cred ca la modul in care a progresat medicina actuala fata asta nu poate fi tinuta in spital sub supraveghere, pana copilasul ar putea fi scos prin cezariana si transferat la incubator, si totul sa fie bine pentru amandoi. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ricea

quote:

aici se sustine un avort la o fetita de 11 ani care este insarcinata cu unchiul.Si da acest incident nu o sa-l uite in totalitate dar este mai bine pentru eateodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

de ce e mai bine?gandeste-te ca si sarmanul copil din burtica ei traieste si simte durerea. Cum te-ai simti sa-ti puna careva o perna pe fata, sau ma rog, ce metoda or gasi ei sa-l omoare?Nu e chiar asa un fleac sa iei o viata :( . Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

mda, eu cred ca nu vor sa se lege la cap fara sa-i doara.Adica ditai clinica privata, unde dai bani grei, n-au anestezist- ma indoiesc.

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Nu au anestezist cu experienta in anestezie pediatrica, ceea ce este de inteles avand in vedere profilul clinicii nu crezi?
Totusi obstetrica si pediatria nu se intalnesc decat in cazuri exceptionale, nu vad de ce te indoiesti.
Marie Stopes este o clinica cu un anume profil.
Si in lumea civilizata, acolo unde toate lucrurile in institutii de genul asta sunt transparente si in general oamenii raspund pentru afirmatiile pe care le fac nu vad de ce ar fi trebuit sa minta.

Te surprinde ca o clinica recomanda pacientului o solutie alternativa, mai buna pentru sanatatea lui?
Acolo medicii sunt chiar medici iar ceeea ce primeaza este interesul pacientilor.
Greu de crezut in tara asta, dar chiar se intampla ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

quote:
Originally posted by speed

http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/811054/MAMA-FLORINEI-ARE-VESTI-BUNE-Cosmarul-s-a-sfarsit/

puteti fi fericiti acum cu totii! un copil a fost ucis...asta e adevarul. sangele pruncului va striga mai devreme sau mai tarziu!
sunt foarte trista....

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by speed

http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/811054/MAMA-FLORINEI-ARE-VESTI-BUNE-Cosmarul-s-a-sfarsit/

" Īn jurul orei 8.00, ora Londrei, medicii au īnceput sa-i faca Florinei dilatarea, etapa care a durat 10-15 minute. Īn tot acest timp, fata s-a aflat sub anestezie totala. Cea de-a doua etapa, evacuarea, a īnceput la ora 13.30 si a durat aproximativ o jumatate de ora."si dupa "evacuare" ce s-o fi intamplat? bietul copilas, a fost mucenic
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput