S-a dus o cariera

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Ce fel de cariera?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

exact!!! ce fel de cariera???
mai XIO, ce ar fi de dezbatut in acest caz? faci niste presupuneri false, bazate pe nimik!!! sunt pline scolile de profesori care gresesc intr-un fel sau altul, stim noi cu certitudine cine? care? ce face in viata sa privata? acasa in patul sau? in familia sa?

cred ca ai lucruri mai importante de facut, pentru un viitor medic....

si tembeliziunile astea, ce stire de interes national...???

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

E pacat sa te bazezi pe comentariile mele, da clic pe linkul dat de Xio. Dar mi se paruse ca-l vazusesi daca vorbeai de parintii cu aceleasi tendinte sexuale :)

Edit: Xio, titlul dat topicului e neinspirat, sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Chiar nu ma intereseaza detaliile. Am inteles ce s-a intimplat, mi-am dat deja cu parerea si am mai anuntat de citeva ori ca nu ma razgindesc.
Daca va pare rau ca si-a pierdut jobul de ce n-o invitati sa predea la alta scoala?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by XIO

quote:
Originally posted by Ramona J

Poate sa filmeze daca asta-i e placerea, dar nu as vrea sa fie profesoara copiilor mei. Poate trebuia sa pazeasca mai bine filmarile alea.
Ce respect mai au elevii pentru ea? Daca ar fi fost colega mea de birou nu m-ar fi deranjat, m-ar fi distrat intimplarea asta. Cind e vorba de educatia copiilor cred ca stacheta trebuie ridicata.
Asta e parerea mea, deocamdata vad ca sint in minoritate.

Ramona , sunt fffffffff putine profesoare virgine si profesori virgini in lumea asta . Toti facem ce a facut femeia aceea in film , unii mai bine , altii mai prost , unii mai adaugam diverse , de ce sa fie privita altfel pt. asta?
Ca a facut sex?Nu ma intelege gresit , iti respect opinia , dar intreb de curiozitate de ce desi stim ca toti facem sex, daca vedem asa ceva suntem consternati.
Ce-ar fi daca atunci cand am auzi ca e o femeie insarcinata , in loc sa o felicitam sa ne gandim "moama , precis a facut si sex oral inainte , oare cat a durat totul si in ce pozitii a fost pusa?", si sa demaram toate scenariile sexuale posibile.
Stim cu totii ca facem sex , ca vecinu' face sex , ca mama face sex , ca profesorul si doctorul fac sex , da' daca vedem o poza sau un film care sa ne confirme asta , gata , a decazut total din orice drepturi.
Eu am avut printre multi altii un profesor foooooarte bun in facultatea asta. Cand preda el , (desi era o materie numita "sita" pt. ca cernea cine trece in anul 4 si cine ramane in anul 3) , eram in stare sa-l ascultam zile in sir.
Ei , daca venea cineva si-mi punea un fil in care profesorul facea sex cu 3 femei , imbracat in latex si cu un bici sub brat putin imi pasa din simplul motiv ca e un profesor bun si ca probabil si eu am prieteni/amici care fac asa ceva in intimitate.
Sanctionam un profesor bun doar pt. ca lumea din jur nu poate sau nu vrea sa treaca peste scena X . Nu conteaza ca e bun in domeniul respectiv , ca toti il lauda. COnteaza ca a fost vazuta facand sex si ca parintii de la sedinte s-ar gandi cum ar fi sa o faca pe catedra cu ea .
Mie nu mi se pare normal sa fie femeia data afara pt. ca cineva a postat alea pe net.
Si nici nu mi se pare ok atitudinea ziarelor si televiziunilor de scandal.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

de acord;

mrrrrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by dianocica

atat timp cat majoritatea parintilor refuza cu indarjire discutii pe teme sexuale cu copiii lor, este inutil sa incerci sa le explici ca daca profa de engleza si-o trage pe la spate nu e curva. sa le explici parintilor, adica. si aceeasi parinti sunt cei care considera ca un elev de liceu nu e in stare sa decida singur daca mai poate respecta un profesor dupa ce l-a vazut intr-o asa ipostaza. adica daca n-o dadeau afara, sigur se rasculau parintii indignati...

cat despre prestatia mass-media...ce sa zic..nici nu ma asteptam la mai mult :(

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

din nou de acord

mrrrrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Natasa, nu vad de ce consideri postarea mea un gest de ipocrizie. Am spus ce am crezut la momentul ala. Aia mi-a fost parerea.
Ce mi-a displacut este ca PRO TV-ul dupa ce a facut public filmul fara acordul ei, a prezentat fragmente din filmulet cand ea nu este cu sotul, tocmai pentru a o pune intr-o alta lumina. As fi avut o alta reactie daca as fi vazut un filmulet cu ei intr-un moment de tandrete, cand se iubeau ... Dar acel fragment cu vibratorul m-a dus imediat cu gandul la video-chaturi si alte murdarii. Si probabil asta a vrut PRO TV-ul sa reiese din filmuletul prezentat.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ciuf, vorbim de ProTV, nu? E firesc, din asta traiesc.
Dar daca erau doar ei, mai era cum era, insa cum a ajuns Realitatea TV sa faca din aceasta "stire" o "STIRE"? Chiar imi placrea Realitatea, insa a scazut enorm in ochii mei dupa aceasta mediatizare strict in interes comercial.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

am evitat (cat am putut) sa ma implic in subiectele care au starnit 'scandal' pe acest forum (de care sunt dependenta....recunosc - ma refer la forum)
- ca sa fiu on topic, nici mie nu mi se pare normal modul in care isi cresc audienta posturile de televiziune de la noi, si anume, distrugand vietile oamenilor; apoi, biata femeie facea sex (om normal, deci) - pe 'vremea noastra' cand nu exista internet, oare exista vreun elev de liceu care sa-si imagineze ca profesorii sunt virgini? va mai amintiti cum era catalogata o profesoara mai ciufuta?; in mod sigur dna directoare nu si-a dorit publicitatea asta deci cred ca se exclude scenariul cu premeditarea postarii filmuletului; si mai cred ca titlul subiectului este neinspirat in sensul ca nu doar cariera i s-a distrus femeii, ci viata pe o lunga perioada de timp (doar e in provincie)
- iar ca sa fiu off topic, ce aveti dom'le cu Xio? nici eu nu sunt de acord cu toate opiniile ei (normal de altfel), dar pentru ca nu e inca mama si pt ca e medic n-are voie sa posteze aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by XIO

[quote]Originally posted by Ramona J

Eu am avut printre multi altii un profesor foooooarte bun in facultatea asta. Cand preda el , (desi era o materie numita "sita" pt. ca cernea cine trece in anul 4 si cine ramane in anul 3) , eram in stare sa-l ascultam zile in sir.
Ei , daca venea cineva si-mi punea un fil in care profesorul facea sex cu 3 femei , imbracat in latex si cu un bici sub brat putin imi pasa din simplul motiv ca e un profesor bun si ca probabil si eu am prieteni/amici care fac asa ceva in intimitate.
Sanctionam un profesor bun doar pt. ca lumea din jur nu poate sau nu vrea sa treaca peste scena X . Nu conteaza ca e bun in domeniul respectiv , ca toti il lauda. COnteaza ca a fost vazuta facand sex si ca parintii de la sedinte s-ar gandi cum ar fi sa o faca pe catedra cu ea .
Mie nu mi se pare normal sa fie femeia data afara pt. ca cineva a postat alea pe net.
Si nici nu mi se pare ok atitudinea ziarelor si televiziunilor de scandal.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Asta-i profesorul care a cerut sex oral pentru marire de nota? Era pe youtube... Ca de la filmari pe internet la sex cu un elev nu-i decit un pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ramona, o fi sau nu ala, atat timp cat nu se expune public, este dreptul lui de a face exact ce vrea si cu consimtamantul partenerului/lor.
De ce crezi, si nu intreb aiurea, ca o profesoara - fie ea a copiilor tai - nu are dreptul sa si-o puna in propirul domiciliu, cu propriul sot, asa cum isi doreste? Sau cu amanatul la hotel,.... sau in orice alta situatie, atat timp cat nu deranjeaza pe nimeni? De ce te deranjeaza atat de mult sexul si ce implica el, mai ales intr-o familie? Ai 2 copii, cumva i-ai facut.... ce este rusinios in sexul asta liber consimtit?
Rau este ca imaginile au devenit publice.
Insa 2 oameni care fac sex, nu fac nimic rau. SI nu vad de ce i-am judeca, pune la colt, distruge profesional si ca imagine.
Si nu cred nicio clipa ca vreunul dintre ei a facut ceva intentionat pentru a ajunge in atentia publicului in halul asta.
Cati oameni nu au fantezii, gadgets, dildos, etc... asta ii face mia incompetenti profesional sau imorali?

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput