S-a dus o cariera

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caro spune:

aaaa.... inca ceva: la cat e de mare netu' asta si pliiiiiin-ochi de site-uri nepotrivite ochilor de copiii, cum mama ma-sii o dibuira elevii ei tocmai pe ea? mi se pare cusuta cu ata alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carla75 spune:

Nu am avut rabdare sa citesc toate cele 16 pagini scrise pana acum insa ieri, toata dupa-amiaza s-a dezbatut cazul la greuuu pe Realitatea, exasperant de meticulos despicat firul in 14 (ore la care muuulti adolescenti, copii sunt in vacanta, poate stau acasa uitandu-se la tv, parintii la job... etc), interviuri, interpelari in direct, invitati unii mai deontologi ca altii, mai morali.

Ce am retinut din declaratia inspectorului sef din Zalau si e bine de avut in vedere in cazul celor care o acuza ca ar fi postat ea filmele, etc.:

1. sotul profei de franceza a dus la devirusat pc-ul lor (propriu si personal) in care erau pozele si filmele cu pricina, neprotejate - acolo cineva le-a descoperit, copiat si apoi le-a dat drumul pe net (se pare ca de aproape un an circula, insa abia acum a descoperit profa faza asta - motiv pentru care ea nu le poate sterge!!!

2. cand a descoperit ea, s-a autodenuntat si si-a dat demisia, fara sa fi aparut macar in presa ceva de genul asta, fara sa fi aparut toata situatia mai intai in presa

3. femeia a considerat ca asa e mai bine si pentru ea si pentru elevi, ce va face mai departe.. ea stie, oricum e de remarcat ca nu a iesit in presa, cu scandal, a ales cea mai buna varianta pentru ea: sa taca deocamdata.
Vom vedea si pana cand

Scuze ca am dat buzna!

C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

XIO, de ce nu incepi sa raportezi la moderator persoanele care te trimit la invatat & co.? Ma irita pe mine de cate ori dau peste asemenea mesaje nesimtite la adresa ta. Persoanele astea care se dau zeite grecesti nu pot purta discutii cu muritorii de rand.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by mQQm

Dati si noua va rog un link unde zice cum a ajuns filmul pe web, ca vad ca se prezinta fapte si noi discutam discutii.

Cristina, uite aici, o postare de pe un alt forum care da si linkurile de rigoare:

eu am deschis citeva...e clar ca nu mi-as dori ca profesoara respectiva sa predea fiului meu la scoala.

http://www.floriinro.ro/

fara suparare, discutiile sint OK, link-urile nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ana Stroe, puteai folosi PM-ul.....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

de ce, nu sunt 17 pagini pe tema asta? daca nu stim despre ce vorbim putem concluziona ca s-a furat un filmulet nevinovat fara stirea autoarei, nu-i asa? eu vazindu-le doar am concluzionat ca persoana respectiva si le-a trimis singura pe internet (ma rog, e concluzie proprie, poate fi eronata, nu zic nu)

daca DESPRECOPII considera necesar le poate sterge. mersi!

edit, mersi Andrada!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Clover

XIO, de ce nu incepi sa raportezi la moderator persoanele care te trimit la invatat & co.? Ma irita pe mine de cate ori dau peste asemenea mesaje nesimtite la adresa ta. Persoanele astea care se dau zeite grecesti nu pot purta discutii cu muritorii de rand.

If all else fails, look cute.

Ca u fost atatea incat nu ar avea rost. Si vor mai fi la fel de multe, ca toti "uita" ca si ei stau pe net , la fel ca mine , avand probabil lucruri de facut pe-acasa.
N-are rost sa-mi bat capul.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Ana Stroenu merita forumul Desprecopii sa fie imbacsit cu acele link-uri ...poate totusi le stergi....sunt sigura ca daca cineva vrea sa le vada poate si singur sa le gaseasca

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu cred ca nu intelegeti in ce situatie se afla "Profa".
Daca apar imagini de genul acelora de pe net,nu cred ca poti sa mai apari in fata elevilor.
De ce au aparut pe net,care este viata intima a persoanei,nu conteaza,conteaza imaginea ta ca profesor in fata unor elevi care au acces la internet.
Un dascal trebuie sa se prezinte ca model si sa impuna respect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Un gest de autocenzura pentru "victima" ar fi fost sa nu fie puse linkuri deloc la subiect, nu? Inclusiv primul mesaj. Asta doar raspandeste filmuletul.

Ana, eu intrebam de altceva. Acum cateva pagini au aparut afirmatii clare cum ca cineva i-a furat si postat filmultele pe net. Intrebam de sursa informatiei.

Carla75, foarte multe amanunte. Interesante.

Si asa ceva i se poate intampla oricui care a are memorii de genul asta. Singura diferenta e ca, daca pe unii nu ii afecteaza ca se regasesc pe web, pe ea a afectat-o. Asta e.

Mergi la inceput