Fond pentru consilierea fetei de 11 ani
Raspunsuri - Pagina 3
devylla spune:
Doar paypal si conturi bancare?
Va rog,de plicuri nu se ocupa nimeni?
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Scuze,adineauri am citit ultimul mesaj al Oanei.
Oana te rog frumos,da-mi un pm cu adresa ta.
Pupici
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Oana_B spune:
Trimis pm
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Oana_B spune:
Admin, am primit, multumim.
Actualizarile sunt pe pagina 2.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
desprecopii spune:
aspteptam in continuare contributii la acest fond de ajutor pentru fetita.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Cristina_A spune:
Cum vor fi folositi efectiv acesti bani? Rog raspuns aici sau pe PM.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
desprecopii spune:
Cristina, m-am gandit si eu la intrebarea asta si m-am gandit ca cel mai bine ne vom consulta impreuna. Depinde ce va fi mai bine pentru fetita. Poate o tabara - pentru a putea fi inconjurata de copii care nu stiu de drama ei, poate niste rechizite, poate consiliere de specialitate - desi cineva mi-a soptit ca asta e gratis de la OPC. Daca aveti alte idei, le astept cu nerabdare.
Ophelya spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Cristina, m-am gandit si eu la intrebarea asta si m-am gandit ca cel mai bine ne vom consulta impreuna. Depinde ce va fi mai bine pentru fetita. Poate o tabara - pentru a putea fi inconjurata de copii care nu stiu de drama ei, poate niste rechizite, poate consiliere de specialitate - desi cineva mi-a soptit ca asta e gratis de la OPC. Daca aveti alte idei, le astept cu nerabdare.
Scuze dar se cer bani si nu se stie pentru ce se cer?
nu prea vad diferenta intre parintii care isi folosesc copii sa intentionat sa stringa bani (si ma refer aici la cei care ii expun prostitutie) si aceasta situatie.....
Scuze dar nu inteleg de ce se mai string acesti bani.
Nu se poate duce la psiholog cu asigurarea de sanatate?
La cazul ei ar fi trebuit sa ii fie asigurata aceasa vizita la psiholog pentru cel putin 1 an.
iar de rechizite, si tabara stiu ca se dau si pe gratis la copii cu probleme.
Chiar trebuie sa se faca campanie sa etaleze fiecare ca da si ca persoana buna este ca doneaza bani etc etc...
mi se pare ca in Romania se cere bani de la nivel national pentru orice ,
Anca Parghel, mai inainte era copilul unor citareti, acum alt caz.
Chiar nu se poate face la nivel national sa se stopeze cererea de donatii de bani la nivel national pentru numai pentru anumite persoane care au posibilitate de a isi mediatiza problemele, iar restul sufera in anonimat si cu decenta.
de ce nu se tring fonduri pentru toate victimele violului, incestului, sa fie lumea informata despre astfel de situatii, sa fie educata sa cum sa se "trateze" daca se intimpla situatia asta neplacute sa fie educate sa vorbesca cu mamele, sau sa cu cineva la cabinetul medical si multe alte lucruri care se pot face la nivel nationala pentru toti in acesat situatie nu numai pentru anumite persoane.
De ce nu li se acorda si lor o sansa ?
Sa ajuti e ok, si eu dau bani la oamenii saraci si ii ajut cu mincare si haine. E bine sa ajuti!
da stiu o sa imi sara lumea in cap pentru ce am zis aici,
dar fiecare are dreptul la opinie!
gudinde spune:
desprecopii,
Discutia initiala a fost ca banii se vor strange pt consilierea psihologica. Mai mult karmen se oferise sa faca cateva sedinte in mod gratuit.
De asemenea, s-a mentionat ca acesti bani nu vor fi dati direct parintilor Florinei.
Eu una am fost la banca si am depus niste bani in contul lui Marius avand in minte acea discutie.
Si daca toti cei care au dezbatut atat de intens in ultimele zile vor pune in aplicare acel proverb englezesc "to put your money where your mouth is" cred ca s-ar strange ceva bani si am putea face ceva concret pt a ajuta acest copil.
desprecopii spune:
asa e gudinde! sa vedem cati vor intelege acel proverb.