Banda de alergat

Banda de alergat | Autor: Giana

Link direct la acest mesaj

Pentru ca am terminat si eu in sfarsit cu alaptatul ma pot apuca bine de dieta.Si pentru ca vreau sa slabesc frumos,fara piele atarnata si fara muschi cazuti, am de gand sa ma apuc si de putina miscare. Singura la andemana este banda de alergat pt ca sa alerg pe caldura asta afara...

Intrebare...este o tehnica a respiratiei in timpul alergarii? Incalzire...cum sa incep? Din cate am inteles se incepe cu incalzire...se respira intr-un anumit fel..Nu am deloc antrenament...sper sa nu obosesc in primele minute.

Banda nu este electrica...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

giana daca mergi la sala de fitnes acolo in general sunt instructoare care iti arata ce sa faci , cum si cat, te va pune treptat, nu din prima zi 30 min alergat la viteza maxima

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ideal ar fi sa mergi o perioada la sala ca sa vorbesti cu un profesionist, pentru ca el/ea iti poate da cele mai bune sfaturi si atunci nu te mai intrebi daca faci bine, daca respiri cum trebuie, etc.
In cazul in care nu ai cum sa ajungi la sala, iti recomand 15 minute de exercitii de incalzire inainte sa urci pe banda si apoi mers (nu alergat) mai lent sau mai rapid, 20-30 minute. Abia dupa o saptamina doua poti sa incerci sa alergi. Asta asa, ca s-o iei usor. La fel, dupa ce termini, exercitii de intindere ca sa nu ramii cu febra musculara. Asigura-te ca ai o pereche buna de adidasi. In rest. spor la treaba!

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput