Din cate stiu vargeturile sunt la inceput vinetii si cu timpul se fac albe,transparente.
Cel putin asa s-a intamplat cu vergeturile mele de pe san. Dar cele de pe coapse nu au urmat deloc acelasi "drum" firesc.
Le am de 3 ani si sunt inca spre vinetiu.La inceput erau aproape negre,e drept,dar totusi...dupa 3 ani sa arate asa?
Aveti idee cu ce le pot face mai putin vizibile?
Ma intereseaza atat creme care sa la "vindece" cat de-cat...dar si ceva pt a masca atunci cand port o fusta scurta(daca mai pot puta vre-odata)
Voi cum ati facut cu aceste inestetice VERGETURI???
giana si eu am patit la fel cu vergeturile dupa nastere .... am 10,5 ani de cand am nascut si inca sunt putin vinetii
m-am dat si ma dau cu tot felul de creme antivergeturi si anticelulita dar ce am folosit pana acuma le estompa doar cat timp le foloseam ma refer la Avon, Oriflame, Farmec, GErovital
acuma folosesc de la Yves Rocher ....Lipophenol vegetal si mi se pare cel mai ok de pana acuma adica cu cel mai mare efect de estompare al lor ... binenteles nu dupa prima utilizare dar dupa o luna se vede, trebuie cateva tuburi sa folosesti ca sa fie pielea aproape de normal ... deci cateva luni bune de masaj intens
succes
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
pffffvai!!!io am pe tot abdomenu vergeturi(abdomenu inferior),picioare(sus),poponetz....di cauza ca m-am ingrasat 30 kg in timpu primei sarcini..de atunci le am si sau mai albit ....da sunt mari de latime 5mm...cam asa.La mine nu trec de cat cu operatie...imi fac in noiembrie abdominoplstie(cami atarna pielea...am slabit si nu s-a retras).In schimb am observat ca de la crema de corp de la Ardes....s-au albit aproape de tot si am folosit o cutie de 800 de grame...sau avea 1 kg...nu mai stiu.E buna...cica e fara conservanti.M arog ...am mai folosit si altele(loreal,...)da nu au dat rezultate...
Bafta!!!
mirela