Nou stil de viatza (214)
Raspunsuri - Pagina 8
liris spune:
salutare!
n-am murit, sunt doar asa in butoi ... dar n-amslabit din cauza asta :((
va citesc insa, si de ceva vreme mamaninca deshtele sa scriu cite ceva dar nu prea ma ce. adica as avea dar nu cred ca ar fi interesant ptr voi.
asa ca zic: ma innebunesc retetele Andei
and I miss you guys
carina spune:
Salutare doamne frumoase,
Marilena: fa tratament pentru spate ca nu e de gluma. Sora-mea a avut probleme ca ramanea intepenita in pat si a facut fizioterapie vreo jumate de an si tratament si de vreo 7 ani nu mai are probleme. Ea are o vertebra in plus.
Gabriela: Carina merge la gradi pana in august cand se inchide si atunci va merge la doamna care o ia de la gradi. Asa am facut in fiecare vacanta.
Experimentul de aseara nu mi-a iesit cum am vrut, dar mai incerc. In schimb, mi-am invins aseara team de aluat foietaj care mi-a iesit asa cum trebuie (e a 3-a incercare). L-am facut cu unt light de la President (ca aia era intrebarea mea - merge si cu ceva mai putin grasimos?). Rezultatul are mai putine calorii ca si cel cumparat si e minunat. Asa ca diseara fac tarta cu visine si bezea cu aluat de foietaj ca baza.
Liris: hai mai des pe la noi ca poate asa o sa ai si ce ne spune. Ce mai face Robert? Ma bucur ca iti plac retetele mele.
Carmen: ai facut inghetata? Ce parfum iti iei?
Ioana: tu cum rezolvi asta cu mustele? La noi e destul de nasol: face pe ea si nu intra in baie ca e deschis geamul si exista riscul sa intre o musca; refuza sa iasa in curte, sta doar in camera ei ca acolo stie ca nu sunt muste ca isi tine usa doar inchisa, etc.
Meniul de azi:
2 feliute mici de foietaj cu branza dulce, 4 biscotti cu migdale si 2 felii de pepene galben
omleta dintr-un ou, un albus, piept de curcan, ardei gras si ceapa verde cu salata de rosii
salata de vinete cu piadina si salata de rosii, castraveti si ceapa verde
Va pup de toate si revin mai tarzior,
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
carina spune:
Si acum zambiti:
Cel mic, curios despre cum apar copiii, isi intreaba tatal. Tatal ii spune:
- Eu si mama ta, iubindu-ne mult am sunat barza si i-am spus ca ne dorim un bebe. Peste 9 luni barza a batut la usa si te-a adus pe tine!
Seara, copilul, scolar constiincios, noteaza in jurnal: "Azi am discutat despre sex cu tata. Eram sigur ca nu stie nimic - e varza!"
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Delidana spune:
Buna dragelor,
Sint treaza de la 8, am fost in oras cu putina treaba si acum m-am intors. Dupa-amiaza ma duc pina la maica-mea, sper sa nu ma topesc pe drum.
Sa inteleg ca data viitoare deschid eu subiect nou?
Carina, ce e "piadina"? Suna a medicament.
Carmen, succes la cumparaturi!
Gusta, imi pare rau ca ai probleme cu spatele. Ai incercat fizioterapie, cum zice Carina?
Liris, ce-ai patit? Cum arata butoiul ala, ca vin eu sa te scot.
Gabrielama, Crys, Anky, Madelaine, Rolo, Puskin, Louisea, Tumpi, Ioana,
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Anda si Delia am facut fizio dar nu ma ajuta cu nimic.Anda eu am momente cand raman intr-un loc sau mai bine zis pozitie si trebuie sa astept sa ma pot misca.Ultima data imi recomandasera sa iau morfina si le-am zis pas si asa am luat calmante super nasoale iar acuma daca vad ca nu merge mai bag cate un tramadol dar numai daca numai pot ca pastilele imi creaza niste stari dubioase.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Delia, daaa, iti revine onoarea de a deschide noul capitol.
O zi frumoasa, ai grija sa nu te topeasca soarele, e cumplit de cald, .
Anda, nu m-am hotarat in privinta parfumului, .
Nasol cu Carina si mustele, dar tu stii ce metode sa adopti...ai incercat sa cauti pe net poze cu muste, sa i le prezinti in detaliu, sa le insufletesti, personalizezi, chestii de genul asta...? Daca imi vin si alte idei, sper ca-mi permiti sa ti le prezint.
Madelaine, cum sa deranjezi? Ai ramas datoare cu niste poze, n-am uitat.
Liris, poftim mai des pe la noi, stii tu: cheful iti vine mancand, .
Care sunt parfumurile tale preferate? :)
Robert ce pozne mai face? Sau e cumincior?
Gabriela, am facut o singura data chiftelutze de vita la cuptor, pe foaie de copt. S-au mancat cumplit de greu, erau scortoase, nasoale...asa ca, chiftelutze la cuptor, dietetice, nu mai fac never.
Carmen, Iustin & Teodor
mephala30 spune:
Meniul:
-doua feliutze de pizza
-inghetata
-salata de varza si rosii, piure cu sunculitza taraneasca
-o felie pepene rosu, doua nectarine
-ceva dulce
Carmen, Iustin & Teodor
carina spune:
Carmen: am incercat mai multe chestii, dar problema la Carina e ca e foarte fixista - teoria o stie, o intelege ti-o si si-o explica dar cand e de pus in practica s-a terminat. Chiar te rog sa imi mai dai sugestii ca am ramas in pana la propriu.
Delia: piadina e o turta delicioasa. http://en.wikipedia.org/wiki/Piadina
Eu ii pun oregano in compozitie si e o minunatie cand e calda. Carinei ii place foarte mult cu crema de branza si rosii.
Ma duc sa mananc si revin,
Delidana spune:
Carina, am priceput, asta e varianta italieneasca. Am facut si eu de vreo 2-3 ori (in cartea de retete a masinii de piine ii zice "pita bread") si am umplut cu bucatele de pui prajit, vegetale si brinza. Un deliciu, intr-adevar.
Carmen, vad ca nu ti-a ajuns inghetata de ieri. Imi dai idei.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Alooo, fetele, ce faceti?
Am ajuns la pagina 5 si voi vorbiti numai de mancare, dulciuri, tiramisu! Unde este vointa voastra? Glumesc.
Eu cred ca sunt printre putinele care am un meniu mai slabut. Este si post, asa ca nu vreau sa va stric visele in privinta mancarurilor.
Intr-adevar inghetata tiramisu de la "Amicii" este super buna.
Delia felicitari pentru terminarea sesiunii. Cum stai cu caldura? Iti place?
Multumesc mult pentru grija voastra privind stomatologia. De frica nu mai poate fi vorba dupa atatea operatii. Si binenteles, cum ma asteptam, mi-a plombat maseaua, dar trebuie imbracata, asa ca de luni o iau de la capat: luat proba, etc. De bani ce sa mai zic (lucrarea o fac din portelan).
Marilena din pacate eu nu pot sta pana in ultimul moment. Am paradontoza, si trebuie sa am mare grija.
Hcclara felicitari pentru cetatenie.
Carmen sanatate puiului tau si bafta la operatie.
Va las acum ca mai am o multime de treaba (imi pleaca seful diseara) dar revin ca merg sa mai citesc printre picaturi.
Pupici tuturor fetelor