Nou stil de viatza (214)
Raspunsuri - Pagina 5
Delidana spune:
Cura, ce-i aia?
Carina, vad ca-mi dai idei. Nu am vazut inghetata asta prin zona dar si cind o sa dau de ea....
Mai vine careva la petrecere?
De-ar fi fost si Tzuni cu noi....
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Delia asa fara cura numai cu dans.
Tzuni e cu galetusa la nisip.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Da, sau poate e la o cina romantica cu vreun decodor.
Nu mai ziceti nimic, v-ati culcat?
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
gusta spune:
Cina romantica vreau si eu ca de partea cu decodorul nu e nevoie.
Eu sunt in forma aici si plina de distractie.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
stau si eu, pitita in colt, .
Ne pregatim de culcare, apoi imi caut un film pe hbo sau citesc S.K...cred...
Carmen, Iustin & Teodor
carina spune:
Eu ma duc sus sa imi caut ceva rochie sexoasa sa tin pasul cu voi. Tre sa pregatesc pisica de somn si revin ca am de copt biscotti si de dansat cu voi.
Da kg incoace ca ii dau si la barbat si la copil ca la noi e categoria pana - o prietena de-a noastra are mai multe kg decat noi toti 3 la un loc (noi avem in jur de 117 toti si ea in jur de 120).
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
La colt Carmen .De ce? Nu ai papat tot din farfurie si nu ai cerut portie dubla de ceva dulce.Si sa nu te prind ca pleci acuma cand incepe petrecerea si poate apare cineva si cu ceva decodoare.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Eu am baut 2 pahare de sampanie de piersica (nu din cea virtuala ), nu ma simt ametita deloc insa am inceput sa transpir.
Si tocmai cind sa apas "trimite" mi-am dat seama ca scriam la subiectul cu costumele de baie. Deci ignorati ce am scris mai sus.
mephala30 spune:
Marilena, am inteles, numai ca trebuie sa-l culc pe Iustin. Sper sa nu ma loveasca lenea si sa raman in pat, .
Delia, 2 pahare??? vad ca nu te joci, :).
Carmen, Iustin & Teodor
Delidana spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Marilena, am inteles, numai ca trebuie sa-l culc pe Iustin. Sper sa nu ma loveasca lenea si sa raman in pat, .
Delia, 2 pahare??? vad ca nu te joci, :).
Carmen, Iustin & Teodor
Pai cum? Hic-hic!