Nou stil de viatza (214)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salutare!
Cami, imi pare rau, iti doresc numai bine in continuare si ai grija mare de tine!
Carmen, cred ca erau tare bune in sosul ala de rosii...am mai facut si eu pe la inceput chiftelutze marinate!
Ioana, sanatate Deliutzei!
Marilena, spor la cumparaturi!
si la noi e innorat, ne ducem la bazin acoperit ca afara e vant si innorat, eu nu prea am chef, ma doare capul de-mi plezneste, am putin peste 37, dar nu-mi permit sa bolesc, asa ca ...plecam imediat!

Pupicei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

In primul rand sunt tare mahnita de vesta pe care ne-a dat-o Cami.Sper sa fie totul ok in continuare si ma sa ne dea numai vesti bune de-acum incolo.
Carmen, Anda stiu ca nu sunteti de acord cu dieta adoptata de mine.Intr-o oarecare masura, nici eu nu o aprob.Dar...de felul meu nu mananc dimineata (prost obicei capatat in timpul liceului), la amiaza la servici nu pot manca decat iaurt, salata, carnita la gratar facuta de seara sau sandwich-uri cu salamuri ,pastrame si alte cele.Pe parcursul zilei beau litri de apa si mai mananc cate un fruct, iar seara pe la 7-8 apelez la gratar si salata...sau branzica...Nici nu incape mai mult.
Cel putin in zilele cand fac sport, inainte nu pot manca ca sa nu si dupa beau apa si nu mai merge multa mancare.
Promit ca dupa o perioada de acomodare a organismului, voi incepe sa-mi fac calculele si sa adopt stilul recomandat de Anda si care e, in viziunea mea, cel mai potrivit subiectului nostru.
Eu am si un organism destul de incapatanat care nu reactioneaza decat la socuri Si cand prind ocazia trebuie sa merg si la examenul recomandat pentru glanda (pe care l-am tot amanat).
Claudia am vazut putinele voastre pozici.Sunteti niste scumpei
Louisea la petrecere am papat cam de toate, dar in cantitati mici.Carne la gratar si salata, 100ml bere fara alcool si o mica bucatica de tort, ca sa nu supar sarbatorita.Dar mi-am si permis, pentru ca in timpul zilei nu mancasem prea mult.
Delia ma bucur ca vei avea parte de o vacanta exotica si de mult soare!
Cam asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Meniul de azi:
D -cafea + 2 felii paine prajita cu putin unt
P -salat de pastai + 2oua fierte
C -gratar(suntem invitati la cumnatul meu) + salata mixta
Apa si cred ca voi servi si un pahar de vin de casa.

Pentru ca vine sora mea, mam pregateste ardei umpluti, ciorbica de gaina cu smantanica si face si placinte....Sper sa rezist si doar sa gust.Va spun eu maine ce si cum
Fug la treburi, ca s-au adunat muuuuuuulte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare dragutelor,
Acum am apucat si eu sa ma asez la calculator, ca pana acum am stat cu tati sa vedem cadourile sa povestim, am papat si am pregatit mancarea pentru pranz si seara.
Lou: si mie mi-a fost dor de tine cat nu ai mai scris. Trec repede inca 3 ani.
Marilena: ce bine iti sta vorbareata.
Carmen: ai gustat inghetata? Zmeura e 8 ron, nu 80 asa-i? la noi e 15.
CarmenE: distractie placuta la gratar. Eu nu trebuie sa fiu de acord cu cat mananca fiecare sau cu ce mananca, dar va spun concluziile pe care le-am tras eu dupa 2 ani de studiat problema pe toate partile si 20 de kg date jos. Nu stiu daca e metoda cea mai buna, dar e eficienta in cazul meu, creaza mai putine frustrari decat dietele clasice si pentru mine e un stil de viata cu care m-am obisnuit si pe care il pot urma toata viata.
Delia: vreau si eu in Tailanda!!!!! Cat stati?
Cami: ai grija de voi te rog. Imi pare rau de ce s-a intamplat, dar acum trebuie sa fii atenta cu puiutul mic si luptator.
Va anunt cu mandrie ca aseara mi-am luat masina de inghetata, iar dimineata i-am facut proba cu iaurt inghetat si e o minunatie.
Meniul de azi:
salata de vinete cu iaurt si o jumate de felie de paine, sunca degresata de porc (2 felii), mozarella, zmeura cu inghetata de iaurt

ciorbita de crap cu leustean

pangasius marinat in soia la gratar cu cartofi dulci copti si salata verde

In plus inghetata cu zmeura

Sunt prin preajma,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anda, desigur ca 8 ron, , m-am ambalat io aiurea, :).
Sa stapanesti sanatoasa masina de inghetata!
...
Auzi: Carolina 212 e persistent? Acum oscilez intre asta si Lacoste - Pour femme. Amandoua imi plac.

Marilena, am fost cu Iustin in Copou, e targ de oale, Cucuteni. Ne-am plimbat putin, am hranit porumbeii si am venit acasa.
Mai pe seara vom iesi intr-un parc.
Ti-ai cumparat costum de baie? Cum iti sta, ne-arati?

Delia, wowwww, pleci in vacanta!!! Pentru cat timp?

Meniul:
-2 felii sunca de pui, ardei gras
-o salata de rosii, castraveti, ardei si branza sarata
-3 nectarine
-100 gr. seminte

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Carmen: 212 e persistent. Mie Lacoste nu imi place f tare. Are o colega, si pe ea imi place, dar nu mi se potriveste mie. Ati luat ceva din targ?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

multzam de raspuns.
Din targ n-am cumparat nimic, n-am vazut nimic nou fatza de ce am cumparat deja in anii trecuti.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare, sint prin zona.

M-am uitat la Juno si nu prea mi-a placut. Nu inteleg cum cineva poate sa fie asa de cinic referitor la faptul ca va avea un copil. Nu stiu de ce dar mie mi s-a parut de parca acel copil nici nu era al lui Juno, era doar o chestie pe care trebuia s-o suporte si pentru care trebuie sa aiba rabdare ca intr-o zi va scapa de ea. Mult prea crud pentru modul meu de a gindi.

Referitor la vacanta, voi fi plecata toata vara. Ma intorc prin septembrie. Am de gind sa profit la maximum si sa fac multe poze.

Louisea, este sezonul ploios dar asta nu e o problema pentru ca chiar daca ploua e cald si se usuca repede. Cel mai nasol e in septembrie-octombrie. Sau cel putin asa era.

Carina, sa stapinesti sanatoasa masina de inghetata.

La noi bate un vint de zici ca vine furtuna. Macar de-ar veni o ploicica.

Ah, cit pe ce sa uit. I-am trimis un mesaj lui Tzuni si mi-a scris si ea, mi-a zis sa va salut pe toate.

Pina la urma n-am mai plecat nicaieri azi, am stat si am lenevit. Vom vedea ce mai e miine.

Va pup.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Delia, la ce te asteptai de la o adolescenta nonconformista?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Delia, la ce te asteptai de la o adolescenta nonconformista?

Carmen, Iustin & Teodor

La mai mult suflet...dar deh...oamenii sint atit de diferiti....

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput