factor protectie, vanatai

factor protectie, vanatai | Autor: eunice78

Link direct la acest mesaj

As vrea sa ma lamuriti si pe mine cum procedati voi cand mergeti la mare cu cremele pentru fata.
Eu de ex. folosesc pentru ten gama Gerovital Plant dar pe cremele pe care le am nu scrie nimic de factorul de protectie. Pe de alta parte ma duc la mare 2 saptamani si nu as vrea sa ma bronzez la fata, cel putin nu prea mult.
Iar cremele de plaja din cate stiu se aplica doar pe corp, nu stiu sa se aplice si pe fata.
Voi cum faceti?
De asemenea, as vrea sa stiu cum procedati cu vanataile, cum faceti sa se vindece mai repede.
Eu la orice lovitura la picioare (si sunt destul de impiedicata, sau ma mai lovesc de birou) ma invinetesc imediat. Si vanataile imi trec ff greu.
De ex. am fos in parc cu copii in urma cu o luna, am sarit dupa o creanga cu dude si am aterizat fix pe un stalp dintr/acela mic de fier.Si acum am ditamai vanataia pe picior..si nu e estetic deloc. Acum o maschez, pun fond de ten si port ciorapi dar la mare...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

sunt creme de "plaja " care se aplica si pe fata.

eu chiar am o crema pe care o aplic numai pe fata si maini.

cat despre vanatai, fi mai atenta, eu asta ma chinui sa fac mai mult, dar tot nu reusesc.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pentru vanatai: unguent sau gel cu arnica, trec mai repede hematoamele.
pentru fata: incearca ori o crema de fata cu fps sau ia o crema de soare speciala pentru maini si fata.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Si eu am probleme mari daca ma bronzez pe fata, de fapt am probleme cu nasul, daca ma prinde putin soarele se face foarte rosu, de zici ca am stat toata ziua prin bodega, si am descoperit ca fondul de ten face minuni.Am un fond de ten cu factor de protectie si nu ma bronzez pe fata deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
O sa incerc gelul cu arnica.
Si o sa caut si o crema pentru fata pentru perioada asta, dar nu as vrea sa ma trezesc cu cosuri. Vreo recomandare?
Eu nu ma bronzez urat la fata, dar nu vreau sa fac riduri, si nici nu mai am 20 de ani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Eu folosesc protectie solara special pentru fata de la Avene sau Vichy. Cea de la Avene e ceva mai grasa, insa tine mai mult. Costa in jur de 17 euro, insa un tub tine foarte mult ca aplici doar pe fata. Eu il folosesc si pentru decolteu, si ma dau pe fata si cand ies afara, nu doar cand merg la plaja.

Pentru vanatai, tot gel cu Arnica folosesc si eu si e super. Trebuie sa te dai cu el imediat ce te-ai lovit si vanataia nu mai apare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Crema Nivea cu factor de protectie 30. Desi scria pe ea ca e crema de corp eu ma dadeam cu ea si pe fata si n-am avut niciodata probleme. Adevarul e ca nici nu ma bronzam foarte tare daca dadeam cu crema pentru ca stateam sub umbrela.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Crema Nivea cu factor de protectie 30. Desi scria pe ea ca e crema de corp eu ma dadeam cu ea si pe fata si n-am avut niciodata probleme. Adevarul e ca nici nu ma bronzam foarte tare daca dadeam cu crema pentru ca stateam sub umbrela.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Adica daca m/as da pe fata cu crema copiilor ar fi ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Eu spun ca ar fi ok. Folosesc de cand ma stiu crema de plaja de corp si pe fata si n-am avut nicicand probleme. In plus, orice crema de fata care se respecta are FPS de cel putin 15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Pe site-ul Elmiplant, la lotiunile de plaja, scrie ca se pot folosi si pe fata.
Eu m-am dat mereu si pe fata cu lotiuni de protectie solara si a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si sotul meu are probleme ca se bronzeaza prea tare pe nas. De fapt i se face rosu-rosu. De cand se da cu crema cu FP 20B20A de la Ivatherm nu mai are nicio problema. Pe restul fetei se da cu o alta crema cu factor de protectie mai scazut. Cele doua creme pe portiunile respective, face ca brozul sa fie uniform si pe nas si pe obraj.
Eu sunt norocoasa care nu se arde si cu un ten ce iubeste soarele. Dar am grija cu expunerea la soare si cu factorii de protectie.

Deci pentru fata ai putea folosi o crema cu factor de protectie mult mai mare.

Mergi la inceput