AEROBIC !!!!!!
Haideti mamicilor,nu vreti sa mergem la o sala ?Eu vreau si nu am cu cine !Vreau o sala cu instructori buni care sa diminueze slaninuta !Eu stau in Pantelimon,este cineva din apropiere si nu numai?
Raspunsuri
mihuletu spune:
si eu as vrea. cunosc o tipa care e bun instructor si ma gandeam sa vorbesc cu ea sa-i dam banii direct in mana si am face aerobic exact pentru ce ne intereseaza. necazul e ca nu stiu de unde am face rost de o sala.
am amortit de tot de cand stau cu sara acasuca.
n-ai idee de o sala de inchiriat? sau am putea face la cineva acasa?
pupici
www.sara.haihui.ro
Madi spune:
Draga Piti,
Eu nu sint inca mamica, dar stau tot in zona in care stai tu si ma mai duceam la aerobic la Miramar. Cred ca stii unde este. Acolo sint doua instructoare, una dintre ele chiar scoate untul din tine, mie mi-a placut! Din pacate nu stiu exact cum o cheama. Daca vrei poti sa dai o fuga pina acolo si sa te interesezi, eventual sa te duci o ora si sa vezi daca iti place, inainte de a-ti face abonament. O ora dimineata e 50.000 si dupa-amiaza 60.000. Instructoarea de care iti spun e bruneta. Cealalta are parul putin mai deschis...
Madi
PITI spune:
Madi eu am fost la Marimar ,dar as vrea ceva mai mult de atat.Am avut o instructoare buna si faceam in sala de sport a unei scoli generale,suma pe care o plateam era modica si sa vezi acolo unt ce iesea,dar am pierdut total legatura cu ea.Mihuletu,instructoarea ta unde este?La ce sala ?Nu putem sa ne ducem acolo?ESTE SCUMP?Nu stiu nici o sala de inchiriat.
mihuletu spune:
tipa de care spune eu e kinetoterapeut si face aerobic cu cateva prietene. am s-o intreb daca nu stie vre-o sala unde sa ne putem desfasura, in numar mic. revin joi, dupa ce o vizitez, poate cu vesti bune.
www.sara.haihui.ro
catia spune:
si eu vreau si stau tot in pantelimon.dar tb sa mai astept putin caci nasc in sept.dar apoi tare vreau la miscare caci am legumit toata sarcina.ar fii tare bine sa am pe cineva cu care sa pot merge asa ca va rog dc hotarati ceva trimitetyi-mi si mie un semn chit ca voi mai intarzia!multam mult!
tilis spune:
Draga Piti, si eu stau in Pantelimon si iti pot recomanda sala de gimnastica a Spitalului Pantelimon unde te poti duce.
Nu este sala de aerobic (este de recuperare), dar este un medic super de treaba acolo (un barbat, nu mai tin minte cum il cheama, dar are in jur de 50-55 ani) si iti poate da sfaturi care sa te ajute.
Eu m-am dus acolo sa slabesc si am fost fff multumita. Merge sa ii dai lui ceva (cam 200.000lei).
tilis
acina spune:
Fetelor,
vreau si eu sa merg la o sala de aerobic sau gimnastica de intretinere dar am o problema cu timpul...
nu pot decat seara dupa ora 19.
Help
lulu77 spune:
Draga PITI ,ai gasit ceva ,vreo sala de aerobic ? si eu stau tot in pantelimon, mai exact pantelimon intersectie cu iancului si tare as vrea sa imi gasesc o colega de " suferinta" sa putem merge la sala, caci singura parca nu imi vine. eu mai mergeam la o sala de fitness in zona titan, chiar in spatele postei titan.
Madi spune:
Lulu, cum spuneam, si eu stau in apropierea Electroaparataj si ma mai duc la Miramar. Mai bine zis, ma mai duceam, ca acum m-am cam lasat pe tinjeala si se vede
Madi
quote:
Originally posted by lulu77
Draga PITI ,ai gasit ceva ,vreo sala de aerobic ? si eu stau tot in pantelimon, mai exact pantelimon intersectie cu iancului si tare as vrea sa imi gasesc o colega de " suferinta" sa putem merge la sala, caci singura parca nu imi vine. eu mai mergeam la o sala de fitness in zona titan, chiar in spatele postei titan.