Ce parfumuri va plac (5)
Raspunsuri - Pagina 8
asi spune:
Multumesc mult fetelor
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
blue eyes spune:
Legat de parfumuri sa va spun o patanie. V-am zis cu ceva timp in urma ca am castigat un www.fragrantica.com/perfume/Hilde-Soliani/Ortensia-3205.html" target="_blank">parfum pe www.fragrantica.com. L-am primit, mi-a placut; toate bune si la locul lor. Intr-o zi am plecat la scoala. M-am dat dis de dimineata cu noul parfum, din cap pana in picioare, crezand ca e und EdT. Dupa putin timp fragranta mea a inceput sa ma sufoce. Nu stiu ce au simtit cei din jurul meu, dar eu as fi vrut sa ma eliberez de acel miros; placut, dar extrem de intensiv. Ajunsa acasa, pe la 5 seara, primul lucru pe care l-am facut, a fost sa ma uit pe sticla cu ce m-am dat; eram sigura ca numai EdT nu era. Si nu era EdT si nici EdP; era Parfum! De acum incolo ma uit mai bine cu ce ma dau si fac proba acasa, inainte sa ies cu el in lume.
Fluturas coconas
mephala30 spune:
Danamiha, am primit azi EDT Versace - crystal noir (l-am comandat pe esente).
E ok, sunt multumita...DAR: cel de la sephora e mai condimentat (e mirosul mai ascutit, nu stiu cum sa explic...). Si persista mai putin, cel comandat pe esente. Cam astea ar fi diferentele.
Tu ai simtit vreo diferenta intre parfumurile testate pe tine, din magazin, si cele comandate de pe site?
Carmen, Iustin & Teodor
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui mephala30
Danamiha, am primit azi EDT Versace - crystal noir (l-am comandat pe esente).
E ok, sunt multumita...DAR: cel de la sephora e mai condimentat (e mirosul mai ascutit, nu stiu cum sa explic...). Si persista mai putin, cel comandat pe esente. Cam astea ar fi diferentele.
Tu ai simtit vreo diferenta intre parfumurile testate pe tine, din magazin, si cele comandate de pe site?
Carmen, Iustin & Teodor
In magazin ai testat EDT sau EDP?
Cele mai multe parfumuri ale mele sunt de pe esentedelux (peste 20 buc)si nu am vazut vreo diferenta si am studiat bine sticlele In general de pe esente am luat varianta tester, cica ar fi o concentratie mai mare de parfum decat in parfumul obisnuit, chestie de marketing, acum nu stiu ce sa zic...
Imi pare rau ca esti putin dezamagita!
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui blue eyes
Legat de parfumuri sa va spun o patanie. V-am zis cu ceva timp in urma ca am castigat un www.fragrantica.com/perfume/Hilde-Soliani/Ortensia-3205.html" target="_blank">parfum pe www.fragrantica.com. L-am primit, mi-a placut; toate bune si la locul lor. Intr-o zi am plecat la scoala. M-am dat dis de dimineata cu noul parfum, din cap pana in picioare, crezand ca e und EdT. Dupa putin timp fragranta mea a inceput sa ma sufoce. Nu stiu ce au simtit cei din jurul meu, dar eu as fi vrut sa ma eliberez de acel miros; placut, dar extrem de intensiv. Ajunsa acasa, pe la 5 seara, primul lucru pe care l-am facut, a fost sa ma uit pe sticla cu ce m-am dat; eram sigura ca numai EdT nu era. Si nu era EdT si nici EdP; era Parfum! De acum incolo ma uit mai bine cu ce ma dau si fac proba acasa, inainte sa ies cu el in lume.
Fluturas coconas
Sunt convinsa ca ai mirosit asa de bine...Nu am avut niciodata varianta parfum la un parfum
mephala30 spune:
asta e buba..., nu stiu daca am testat EDT sau EDP. Era mai uleios...o fi fost EDP?
in fine, 88% ma declar multumita,
edit: io l-am cumparat sigilat.
Carmen, Iustin & Teodor
Carrye spune:
Oau! Nici eu nu am avut niciodata Parfum...Yummy!
Azi am primit cateva cadouri mai devreme printre care si Burberry - The Beat. Sticla este dementiala si miroase atat de bine...mor dupa el. Imi mai trebuie Lolita si aia sunt...pentru cine stie cand voi descoperi urmatoarea mireasma care sa imi ia mintile.
Pup!
danamiha spune:
Draga Carrye, La multi ani si multe, multe bucurii alaturi de toti cei dragi tie!
Ma bucur ca ai primit parfumul doritAbia astept sa-l testez. Ai incercat Shalimar light? Stiu ca varianta clasica, EDP nu iti place, ti se pare prea tare si pt persoane mai "mature", dar acesta light e diferit, predomina mirosul de citrice, sunt curioasa ce zici de el, uite cum e descris www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Legere-54.html" target="_blank">aici.
Tot www.fragrantica.com/perfume/Burberry/The-Beat-2092.html" target="_blank">aici am citit despre parfumul tau.
Sa ai o zi superba!
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui mephala30
asta e buba..., nu stiu daca am testat EDT sau EDP. Era mai uleios...o fi fost EDP?
in fine, 88% ma declar multumita,
edit: io l-am cumparat sigilat.
Carmen, Iustin & Teodor
Atat Carrye cat si eu de cate ori se poate cumparam varianta tester. Sa specifici acest lucru cand comanzi la esentedelux.
Daca era mai uleios eu cred ca ai testat EDP si e normal sa fie mirosul mai puternic, mai ascutit si sa persiste mai mult decat in cazul EDT.
mephala30 spune:
quote:
citat din mesajul lui danamiha
Daca era mai uleios eu cred ca ai testat EDP si e normal sa fie mirosul mai puternic, mai ascutit si sa persiste mai mult decat in cazul EDT.
da, ai dreptate.
cand am timp voi da o fuga pana-n mall si ma voi convinge ca ce am testat e EDP. Atunci voi fi multumita pe deplin, .
Carmen, Iustin & Teodor