Ca doamnele de odinioara...
Raspunsuri - Pagina 2
Buburuza-shop spune:
Hm... nu-i mare secret. E un magazin de accesorii si gablonturi. www.melimeloparis.ro/" target="_blank">Asta (cu ocazia asta am descoperit ca au site :D). Palarii de zi, clar. Si ceva-ceva pentru dupamiaza, dar nu cine stie ce. Mai e un gang pe Calea Victoriei, vis-a-vis de Politie; Galeriile Nu-stiu-cum - sunt mai multe magazinute; acolo am gasit acum vreo doi ani palarii cu "aer britanic", genul celor pe care le poarta englezoaicele la nunti - made in china cred, dar destul de reusite. Am mai gasit palarii de pai faine pe la mare. Iar dintre alea care se gasesc la taraba, palariile de pai romanesti, improvizez o palarie "de oras" cu o esarfa sau panglica sau flori sau... ce-mi mai trece prin cap.
Mai complicat e cu palariile de toamna/iarna... de foarte buna calitate chiar nu am prea vazut; fetru lucreaza nenea ala din Lipscani?
dooku3 spune:
Multumesc Buburuza:-)
Da,lucreaza fetru.Nu este exact pe strada Lipscani,e in zona Lipscani.Hmm,nu stiu cum se numeste strada dar,daca nu ma inseala memoria,este prima straduta dupa Sferiff's.Mi-am mai facut una langa spitalul Colentina,tot asa e un centru vechi gen asta din Lipscani.
Mindy spune:
Mie imi plac doar palariile tineresti de vara, din paie, rafie, material de jeans, material inflorat, palarii care merg la o tinuta comoda, la o rochie racoroasa si foarte feminina. Si sint foarte bune ca protejeaza tenul de soare, machiajul arata mai bine in zille toride daca e mereu la 'umbra'.
In schimb cele f elegante si din materiale sofisticate pe care le poarta femeile mai in virsta nu imi plac. Mi se pare ca mai aduc un plus de 5-7 ani virstei pe care deja o au, si dau o tinuta cam rigida.
Iar pentru cele care au probleme cu parul si niciodata nu au un par frumos/aranjat, palariile de orice fel sint un mare avantaj.