MONTIGNAC (104) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ofof, mai mai....nu mai zice nimeni nimic, nu ma slabeste nimeni dar macar e bine ca nici nu se ingrasa...
ati fugit toate la mare?
Noi am urcat azi pe postavarul, a doua oara de fapt dar pe alt traseu (mai scurt). La mancare am fost cuminte dar acuma am scos inghetata la "incalzit" deci fac si o abatere ca nu merge fara deloc. Si dupa cum sta cantarul la 64 cred ca de luni mai fac o sapt de disociat. Doar asa il misc.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut! SALUT!
M-am inotrs si eu din concediu. vad ca nu ati terminat capitolul. RUSINICA!!!!
nu am fost ffff. cuminte, dar nici nu am exagerat. am papat doar o inghetata, citeva croisante la micul dejun si niste cartofi prajiti din farfuria sotului. in rest, peste, oua, brinza, iaurt, fructe. nu stiu ce efect au avut asupra mea abaterile ca nu-mi prea vine sa ma cintaresc. vom vedea joi ce raportez.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Haideti fetele din concediu ca e pustiu pe aici.
Am zis ca de azi tin disociat dar de dimineata am mancat ton cu castraveti in otet. ..deci s-a dus disociatul.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Nu va spun ce am mancat de vineri incoa' ca ma apuca nervii si pe mine cand ma gandesc!Asa ca de azi,Ele te acompaniez la disociat pe zile,incep cu 2 de lactate!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am ajuns acasa ..... vad ca nu prea aveti de scris ... stiu de ce .... de dorul meu nu ???? of of , na hai ca am ajuns acasa si acuma scrieti da ????

sanse si fetelor de slabit nu am reusit sa slabesc asa cum am promis ca ajung la 70 ... am papat inghetate, au dom'le croatii astia o inghetata de lesinai cand o vedeai .... plus painea si burekul m-au terminat .... nu am reusit sa ma abtin mai ales ca baietii mei cate doua inghe pe zi ... si eu chiar sa ma uit la ei ... arome diverse ... fructe, susan, cioco, alune, straciatela, cu niste bucati de cioco in ea de .... cum sa ma fi abtinut nu ????

cam asta e despre mine, am 1 kg in plus, da poate ca nici nu sunt 100% goala, am fost cam constipata pe acolo si poate a afectat la kg putin ... ma imbat cu apa rece nu???

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am venit si eu. Tot la fel ca Andanii, am avut probleme cu abaterile si cu constipatia. Oricum stau super bine daca ma gandesc ca ma asteptam sa ma intorc ca o vaca, de bine ce-mi propusesem chiar sa mai slabesc. Ti-ai gasit... Oricum 700 de g in plus fata de tabel e floare la ureche intr-o saptamana n-am ce face, asa ca ieri am inceput in forta cu o PIZAAAAAA Dar de azi sunt cuminte, pe cuvant de pionier!

Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

hhaaaaaaaaaaa androix inseamna ca eu stau mai bine 1 kg in doua saptamani nu

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

fetelor am deschis deja CAPITOL NOU AICI

va astept la scris , si va rog sa facem acuma o raportare , ca poate uit pe cineva daca le reiau, nu mai stiu exact de la a cata pagina nu am citit nuv a suparati pe mine da???

Mergi la inceput